ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
jotkar
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
9
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
29 Temmuz 2012 20:40
Son Ziyaret:
29 Ocak 2023 00:47
Toplam Mesaj:
99 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
onur yesirlili
Doğum Tarihi:
07 Kasım 1981
Yaş:
42
İl:
Edirne
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Onur YESİRLİLİ

SON 10 MESAJI

L201 Üretim Denemeleri
Balıklarınız çok güzel. Maşallah diyelim nazar değmesin [:)] Suda yüzen küçük şeyler artemia mı?
Plati Katliamı
Eledoaları bir araya toplayarak akvaryumun arka tarafina köşeye ekerseniz birazda uzadıktan sonra ufakta olsa bir saklanma alanı olabilir. Ama arkadaşların dediği gibi yavru balıkların rahat gezebilmesi ve korkmadan yem yiyebilmesi için daha sık bir bitkilerme olması gerekir.
Düşük Destekli Nano Betta Akvaryumu-2
Akvaryumunuz ve balığınız çok güzel. Gerçekten çok emek verdiğiniz ve ne kadar iyi bakmaya çalıştığınız belli. Balığınızın kuyruğunu ısırma sebebi iç güdüsel olabilir mi? Sonuçta renkli ve cezbedici geliyor ona. Onu bir av gibi görüyor olabilir.
Kayda Değer Mobil Oyunlar
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/132504/030320181526411.jpg[/IMG]

Savasta sivillerin hayatta kalma hikayesi sizi derinden yaralayacak. Oyun bir bilgisayar oyunu fakat telefon icinde uyarlandi. Ben satin aldigimda cok guzel bir indirimi vardi. Yaklasik 5 tl gibi bir fiyata aldim. Normal fiyati 50 tl civari. Playstoreda var.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.paidtasks

Bu da google odullu anketler uygulamasi. Haftada 1 belki 2 anket geliyor. 2-3 sorudan kisa anketi cevaplandiginizda hesabinizda para birikiyor. Bu parayi playstoreda harcayabiliyorsunuz.
Aphanius Mento- Yavaş Akan Seyhan Nehri Kıyıları
Tankın son halini daha cok beğenenlerdenim bende. Gerci her hali ile güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık. Fotoğrafları fotoğraf makinası ile mi çekiyorsunuz yoksa telefon ile mi?
Su Bahçeleri
[QUOTE=kebüç]Ben verimli oldugunu dusundugum bir alandan aldığım bahçe toprağını kullandım. Üzerini de çarli kedi kumu ile kapattım. Her ikisi de 2-3'er cm kalınlıkta idi. İki yıldır değiştirmedim, verimliliği devam ediyor. [/QUOTE]

Cok net bir cevap olmus. Tesekkur ederim.
Su Bahçeleri
Konuyu bastan sona kadar okudum cok basarili calismalar var oncelikle hepinizin eline saglik. Calismalarinizi gorunce bu yaz bende de bir su bahcesi kurma istegi uyandi. Aslinda bir cok kez taban malzemezinden bahsetmenize ragmen ben tam olarak nasil bir taban yapmam konusunda net bir fikir elde edemedim. Acaba alt kisma ic mekan cicek torflarindan ince bir tabaka sersem ustune dere kumu kullansam sonuc alabilir miyim? Edirne bitki bakimindan kisitli imkanlari olan bir sehir. O sebeple nasil bitkiler kullanacagim konusunda kesin bir fikrim yok. Su ustu bitkisi olarakta civardaki celtik tarlalarini arastiracagim zamani gelince. Daha once su mercimegi ile dolu olan celtik tarlalarina denk gelmistim. Eminim farkli su ustu bitkileride vardir.
Kanaryam Tavuk Gibi Yumurtluyor (yeni Yumurtalar)
Yiğit Bey yavruların son durumu nedir acaba? Arada konuyu güncelleyebilirseniz sevinirim. Ayrica tohum karışımının tarifini verebilir misiniz?
Kanaryam Tavuk Gibi Yumurtluyor (yeni Yumurtalar)
Umarim bu yavrulari kayipsiz buyutebilirsiniz Yigit Bey. Gelismeleri bizimle paylasmayi unutmayin. Masallah. [:nazar:][:nazar:]
Mini Beta Akvaryumum
Balığınız çok güzel ve sağlıklı. Akvaryumunuzda tam bettanıza göre dizayn edilmiş. Bu balıklara hak ettikleri değeri veren hobiciler görmek çok güzel. Tebrik ederim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.