ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ZAFF
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
03 Ağustos 2006 15:31
Son Ziyaret:
13 Nisan 2010 10:15
Toplam Mesaj:
38 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ZAFER
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
MUHASEBE
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ZAFER DOĞAN

SON 10 MESAJI

İlginç Bir Olay
Abdurrahman Bey öncelikle mesajım ile ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Resmin en kıs sürede ekleyeceğim tabi,eklemez olurmuyum. Malum dünyanın tek uçan Bettası :)
 
Saygılar,
İlginç Bir Olay
Öncelikle tüm balıkseverlere iyi günler.
Bu hafta sonu başımdan geçen ilginç bir olayı aktarmak istiyorum size. Benim betta sevgimi bilmyen yoktur çevremde. Geçmiş dönemlerde de bir çok betta balığı besledim. Fakat evlilik ve yer kısıtlılığı sebebiyle bırakmak bu zevkime ara vermek zorunda kaldım ama yinede bir Pet shop gördünmü girmeden, oradaki Bettaları incelemeden edemem Utangaç Bu hafta yine bir işim için dışarı çıktığımda bir Pet shop çıktı önüme Tebessüm tabi dayanamayı içeriye girdim herzamanki gibi. Ufak bir dükkandı ama çeşidi bol olan ve herzamanki gibi o canım Bettaların pet bardaklarda olduğu bir dükkandı. Balıkların bulunduğu pet bardaklar yaklaşık 170 cm yüksekliğinde, bir akvaryumun kenarında duruyordu. İşte ne olduysa tam o anda oldu. Blıkları incelerken birden bir hareketlenme oldu ve pet bardağın içinden bir Betta (canından bezmiş olacakki Aglama) kendini o yükseklikten aşağıya bıraktı ve tesadüftür ki  o atladığı anda bir anlık refleks ile elimi attım ve balık avucumun içine düştü. Tabi akvaryumcu ile ben birbirimize baka kaldık.  Tabi hemen balığı o pet bardaklarda birine tekrar koyacak iken birden akvaryumcuya o balığı alıyorum dedim. Hemde Betta nın türüne rengine adamakıllı bakmamıştım bile. Ama o balığın benim kısmetim olduğunu anlamıştım. Tabi birde ufakta olsa (10 lt.) bir akvaryum aldım ve o uçan Bettayı şimdi evimde en azından pet bardaktan kurtulmanın verdiği rahatlıkla yeni yuvasında süzülüyor. Bu arada aldığım Bettada Halfmoon Bettaymış, akvaryum koyduğumda farkettim Göz%20Kirpma bunu anlatma ihtiyacı duydum çünkü sizin gibi balıkseverler yalnız benim o andaki duygularımı anlayabilir.
 
Saygılar
 
 
 
 
Tüm Betta ve Akvaryumseverlere Soruyorum ?

Öncelikle tüm akvarum dostlarına iyi günler dilerim. Bana yardımcı olmanızı istediğim konu almak istediğim Betta akvaryumu arasında karasız kaldım ve yardımlarınızı bekliyorum. Otuz.com sitesinden 50 cm ve altı akvaryumlar mevcut bunlardan bir tanesini almak istiyorum fakat karasız kaldım. Sitede göz attığım akvaryumlar arasında Baolong RE-5310 Maun-Filtreli Akvaryum (31x22x38) Cm kapaklı ve kendinden filtreli akvaryumlar gördüm. Fakat (acemiliğime verin Göz%20Kirpma) bu filtrasyon sisteminin işeyişi hakkında pek fikir sahibi değilim. Alacağım Betta bu filtrasyon sisteminden nasıl etkilenir ? 38 Cm yükseklik Betta için uygunmudur ? Eger gözünüze çarpan bir akvaryum varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Yardımlarınız ve fikirleriniz ile aydınlanacağımı düşünüyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Saygılar,
Canım Bettalarım !
Teşekkür ederim Şahin Bey. İnsan böyle güzel şeyler duydukça dahada hevesleniyor gerçekten. Sorunuza gelince bu Halfmoon Betta dır. Gerçekten Bettalar hayatımda önemli bir yer edindi ve bu gidişlede daha çokça benimle beraber olacaklar Smile Saygılar
Canım Bettalarım !
Merhaba arkadaşlar. Benim çok sevdiğim Bettlarımı sizinle paylaşmak istedim. Umarım beğenirsiniz. Saygılar.
Halfmoon Betta ?

Arkadaslar öncelikle tüm akvaryum severlere iyi hafta sonları. Arkadaşlar benim Halfmoon Betta krizim tuttu Smile heryerde arıyorum acaba nerede bulabilirim. Yardımcı olbilirseniz çok sevinirim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Halfmoon Betta - Resimler
Arkadaslar bu Halfmoon bettaları bulabileceğim bir yer söyleyebilirmisniz acaba. Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden Teşekkürler.
 
Saygılar
Lepistes yavrularına yardım

Peki arkadaslar iç filitremin akıntısını yavaşlatmak için ne yapabilirım acaba ?

Lepistes yavrularına yardım

Arkadaslar öncelikle hepinize selamlarımı sunarım. Ben 3 gün önce 2 e, 2 dlepistes aldım. Dişilerin ikisinde hamile ve bir dişiyi eve getiri getirmez dogurdu. Bende yavrulukta yok yavrular bitkilerin arasında idare ediyolar gibi  yalnız ben iç filtremi acamıyorum actığım gibi yavruları çekiyor. Açmazsamda su kirkeniyor. Sizce ne yapabilirim. Ayrıca yavru lepistesler için ne yem kullanmalıyım.  Çözüm önerilerine acığım yardım ederseniz sevinirim. Akvaryum 25 lt. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

Saygılar...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.