ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
cscsshcs
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
15 Kasım 2012 10:33
Son Ziyaret:
10 Eylül 2015 15:22
Toplam Mesaj:
166 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
can tansel
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


professor of guppies

SON 10 MESAJI

Yeni Aldığım Lepistelerim hasta
Merhabalar , Tedaviyi ana tankta ugulamanızı tavsiye ederim. Hastalığın bir kaç canlıda görüldüğünü belirtmişsiniz. Tüm canlılara oluşması muhtemel. Öncelikle tedaviden mühim olan tankın durumu. Sıcaklığı , suyun şartları , tankın ne zaman kurulduğu , balıkların ne zaman eklendiği vs  . .  Sizden ricam bunlarla birlikte tankın ve canlıların birkaç fotoğrafını , o beyazlıklar görünücek şekilde paylaşmanız .
Parazit ve yeni tank kurulumu
Mrb , gözlemlediğiniz rahatsızlıklarla ilgili tüm ilaçları ve tedavi yöntemlerini forumda aratarak geniş bir bilgi edinebilirsiniz. Tavsiye olarak , Yeni kurulan akvaryumlarda sizlerinde bahsettiği gibi yeni tank sendromu vs bir çok durum gözlemlenebilir. Doğru tehşisle genellikle geçici durumlardır . Bunun yanında filitrasyon çok önemlidir . Tanktaki canlıların yeterli oksijen destekleri vs dikkat edilmesi hususlardır . Ayrıca filitrenin canlıları yormucak bir şekilde ayarlanması gerekmektedir. Sizin hacminizdeki akvaryumlarda genellikle dış filitre tavsiye edilirki akvaryumdaki doğal dengenin oluşması ve korunması açısından daha sağlıklı kabulur edilir. İç filitre de aynı durumda dış  filitrasyonun olduğu tanklarda yardım amaçlı yani atıkları dibe çöken yemleri toplama vs amaçlı kullanımı tavsiye edilir. fakat sirkülasyonu çok iyi ayarlamak gerekir. 
450 litrelik metilen mavisi?
Mrb , öncelikle ilaç kullanmanıza gerek yok . Isıyı sabit 27 dereceye getirin ve aşırı yemlemeden kaçın. Canlıların yemediği yemler tankın dibine düşerek sizinde tarif ettiğiniz gibi pamuksu bir hal alır. . Bu şekilde hastalığa davetiye çıkarmış durumda oluyorsunuz. Tavsiyem ,  görebildiğiniz tüm pamuksu oluşumları ve dipteki tüm pislikleri çekecek şekilde dip çekimi yapıp , suyunuzu 27 derecede sabitlemeniz. 
YUNUS İÇİN SU DEĞERİ.....
yemlemeye dikkat etmelisiniz. akvaryum nezaman kuruldu 
YUNUS İÇİN SU DEĞERİ.....
Mrb , öncelikle sıkıntı verici bir görünüm oluşmuştur fakat çözümü mümkündür , size tavsiyem bakteri kültürü olucak , tanınmış markaların ürünlerini tercih edebilisiniz.
lepistes farklı bölgelerde beyazlamalar
net gözükmüyor . hemen tehşish koymak doğru olmaz .  canlının hareketlerinde bir değişliklik gözlemledinizmi .Yem yememe vs ? 
SP BALIĞIMI KUSTURDUM Y.KESELERİ ÜSTÜNDE
Mrb kaç günlükken kusturdunuz ?
Astronotumdaki ne
Tam net göremedim net yakalamaya çalıişırsanız kesin bişey söyliyebiliriz
Erkek lepistesler ölüyor
Mrb ,  özür dilerim sanırım tam anlıyamadım , bitkli bir akvaryumdan alıp , bitkisiz bir akvaryuma ekleme yapıyorsunuz , canlılar 2 -3 gün sonra ölüyor . doğrumu anlamışım ?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.