ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
hsynsnr
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
20 Kasım 2012 21:13
Son Ziyaret:
03 Nisan 2014 09:20
Toplam Mesaj:
27 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
hüseyin soner
Doğum Tarihi:
09 Kasım 1986
Yaş:
37
İl:
Içel
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

HÜSEYİN SONER

SON 10 MESAJI

Yosun ve Sıcaklık Sorunu
Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır yeşil su sorunuyla mücadele ediyorum. Site içerisinde yaptığım araştırmaya göre ışık almasını 4-5 gün engellersek düzelirmiş peki düzeldikten sonra tekrar güneş ışığına maruz kalacağı için tekrarlama olayı olur mu?
Birde havaların ısınmasından dolayı malum sıcaklıklar yükseldi ve akvaryum 34 derece gösteriyor belki daha da fazla gösterge en son 34'e kadar. sizce bu sorunlara karşı ne yapmalıyım?
Yosunlaşma
Cüce vatozdu benim ki akvaryumun bulunduğu odada perde yok onun için güneş gören yerleri kapatayım mı diye sordum akşamları odanın ışığı dahi yanmıyor
Yosunlaşma
Arkadaşlar akvaryumda ki vatoz mücevher yavrularımı yediği için çıkardım. Yosunlaşmayı önlemek için Güneş gören yerleri kağıt ile kapatsam önüne geçmiş olurmuyum?
Yosun Sorunu
Arkadaşlar akvaryuma cüce vatoz koyduktan sonra yosun sorunu kalktı fakat yavrularım günden güne eksikmeye başladı. Şimdi cüceyi vatozu akvaryumdan alsam akvaryumun güneş gelen camlarını kağıtla kapatsam yosunlaşma sorunu çözülürmü?
Yavrular İç Filtreye Karşı Zorlanıyor
Dediğiniz gibi yaptım arkadaşlar devamlı değilde ara ara çalıştırdım gözle görülür bir boy attılar. Teşekkürler
Yavrular İç Filtreye Karşı Zorlanıyor
Pipo filtreyi zaten çıkarmıştım sadece hava hortumunu akvaryumun için koydum ordan hava kabarcıkları çıkıyor pipo filtreyi koymadığım için zararı olur mu?
Yavrular İç Filtreye Karşı Zorlanıyor
Pipo filtreyi çıkarmış bulundum artık şimdi iç filtreyi kapattım piponun hava hortumunu iç filtreninkine bağladım iç filtrenin hava çıkış yerinden az az kabarcıklar geliyor bu yeterli olur mu? Arada bir iç fitreyi çalıştırıp balıkları akıntıya karşı zorlasam gelişimlerini olumlu etkilermi?
Yavrular İç Filtreye Karşı Zorlanıyor
Arkadaşlar yavrularım 1 cm civarında 90+ tane mücevher çiklet forumda ki yazıları okuduğumda akıntı olursa yavrular hızlı büyür deniliyordu bende pipo filtreyi söküp iç filtre taktım. İç filtre yavruları çekmiyor yavrular o kadar küçük değil fakat yüzmede çok zorlanıyorlar filtre kendilerine doğru çekiyor onlar zıt yönde yüzmeye çalışıyor. Ne yapmalıyım?
Yosun Sorunu
Sabah ofise geldiğimde akvaryumda ne var ne yok temizlemişler fakat kumun üstünü çok pislemişler onları temizlemek gerekecek.
Yosun Sorunu
Arkadaşlar bugun sabah 2 tane cüce vatoz aldım 5-6 cm boylarında tek korkum gece ışık yanmadığında yavrular kumun üstündeyken yemesi inşallah sorun olmaz. Cevaplarınız için teşekkürler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.