ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
eburaksahin
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
16
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Şubat 2014 23:00
Son Ziyaret:
26 Ekim 2019 23:41
Toplam Mesaj:
22 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ekrem Burak Şahin
Doğum Tarihi:
25 Mayıs 1984
Yaş:
39
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

100x45x50 cm Akvaryum Sarı Presnes, Şeker Pembe, Mavi Prenses, Frontosa

SON 10 MESAJI

Filtre Secimi Kafam Yandı:)
Quik marka filtrelere de bakın derim. Ben Quik 1000 kullanıyorum. Gayet memnunum. Fiyat olarak da uygun ve ayrıca çok sessiz çalışıyor.[:iyi:] Hem de bildiğim kadarıyla yerli malı
Ankaralı Akvaristler Merhaba,
O zaman site moderatörlerine veya adminlerine çağrımız olsun. Bir whatsapp grubu kuralım ve Ankara'dan katılmak isteyen herkes bu gönderinin altına whatsapp numaralarını yazsın.


[QUOTE=kaankaratas1907]

Etimesgut'ta Aleyna Akvaryumdan yapıyorum alışverişlerimi hem uygun hemde çok çeşit var sağ olsun sahibi Emrah'ta baya yardımcı oluyor tavsiye ederim[:)]
[/QUOTE]

Evet ben de bütün balıklarımı oradan aldım. Gerçekten büyük bir yer, çeşit fazla, ilgi alaka güzel.Tavsiye ederim. Fiyatlar da normal düzeyde, pahalı değil yani.
Ankaralı Akvaristler Merhaba,
İşte Ankaralılar olarak bu bahane ile bir whatsapp grubu kursak nasıl olur? Hızlı bilgi paylaşımı adına faydalı olur kanaatindeyim [:iyi:]
Bu Masa Bu Akvaryumu Taşır Mı ?
Yanlardan taşıyor olması risk.Daha önce böyle bir akvaryum patlatmışlığım var. Aynı böyle duruyordu. Bence altını destekleyin derim.
Akvaryum İçin Güvenlik
Taban camı desteksiz duruyor gibi. Kum ve taban malzemelerinin ağırlığı da binince suyun ağırlığı ile birlikte ciddi bir yük oluşturacaktır. Çatlama ve daha sonrasında patlama riski fazla bana göre.
Ciklet ve midye
[QUOTE=Murat Murat]
Merhaba internet üzerinden mi aldınız midyeleri [/QUOTE]

Evet internet üzerinden aldım. Gittigidiyor sitesinden aldım.
Ciklet ve midye
[QUOTE=Ches]

Bence onları da afiyetle yiyecekler[;)][/QUOTE]

Evet 2 tanesini şimdiden yediler. yaklaşık 10 tanesi birbirine yapışık halde korkudan duruyorlar ama 2 gün içinde su berraklaştı. Gerçekten midyenin faydasını gördüm. Ama ciklet türü besleyecekler için midye alınmadan önce düşünülmesi gereken bir durum.Sonuçta onlar da canlı. Yazık oluyor.
Ciklet ve midye
Konuyu 7 yıl sonra hortlatayım. Ciklet akvaryumuma yapışan tür midye aldım. Boyları ortalama 3-4 cm civarı. Cikletler gidip gelip didiklemeye ve rahat bırakmamaya başladılar.Hatta bir tanesinin içini tamamen boşalttılar yani yediler. Geri kalanları gözlemlemekteyim bakalım zamanla alışacaklar mı?.
Alacağım Akvaryumun Fiyatı Uygun Mu?
Ben 100x45x50 cm dolaplı akvaryum için 300 TL vermiştim. Dış filtre de 250-300 Tl arası birşeydi. Kumu ışığı ısıtıcısı falan toplamda 1000 TL yi bulmuştu. Ama sizin baktığınız da iyi fiyat. Akvaryuma mutlaka çok iyi bakın her yerine. ufacık bir çatlak bile içine su doldurulunca sıkıntı yaratacaktır. Başıma geldi daha önce. Alınca da bütün malzemeleri güzelce yıkayın.
Midye
Karma ciklet akvaryumum var. Midye besleyebilir miyim? Cikletlerin midyeleri gidip gelip tırtıkladıkları yönünde yorumlar var. Bilgi verirseniz sevinirim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.