ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
MertK.
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Mayıs 2014 11:24
Son Ziyaret:
02 Temmuz 2015 12:33
Toplam Mesaj:
34 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
mert küçükçiloğlu
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Burdur
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

merK.

SON 10 MESAJI

arowana çok korkak
Abi pinpon topunu balık suyun üstüne yoğunlaşsın diye koyuyorlar yoksa dibe fazla baktığında ballıkta göz düşmesi oluyor, pinpon topundan ürktüğünü sanmam.
Suyun üstündeki tabaka
Köpükten ziyade suyun üstü incecik saydam bir tabakayla kaplanıyor parmağımı dokundurunca parmağıma falan yapışıyor ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi diğer balıklarda da oluyorsa sorun yoktur umarım.
Suyun üstündeki tabaka



Arkadaşlar bir sorunum var suyun üstünde zar gibi bir tabaka oluşuyor ben o tabakayı alıyorum 3-4  saat sonra tekrar o tabaka oluşuyor yemlemeyi yaparken yemediği yemleri sudan alıyorum ama anlamadım sizce neden bu tabaka oluşuyor yardım eden herkese teşekkürler.
60x35x35 akvaryumum ilk deneyimim.
İç filtrenizi geceleri kapa mamanızı öneririm çünkü 3-4 saat su sirkülasyonu olmadığı zaman filtre içindeki yararlı bakteriler ölmeye başlıyor 24 saat çalışsın iç filtreniz.
balon moli
Yaşar merak etmeyin ama yavruladığı zaman akvaryumu büyütmeniz gerekir.
Erkek lepistes kısır olabilir mi?
Şüphelendiğiniz gibi erkek kısır da olabilir dişi balıklar bir kere çiftleştimi 2-3 sefer daha doğurabilir yani yavrular sizin erkeğinizden olmayabilir yada yukarıda söylenildiği gibi erkek hasta olabilir erkeğin hasta olmadığını düşünüyosanız evde tarçın varsa akvaryuma biraz koyun afrodizyak etkisi vardır. Berkant2015-03-05 23:05:34
Lepisteslerde Kuyruk Yeme
Japonların kuyruklarını tırtıkladıklarını gördüm ama kendi aralarında bir sorun olacağını sanmam.
ranchu tarihi
balıklar sakat bırakılarak üretilmesinin imkanı yoktur şöyle açıklayayım sizin kolunuzu kesersek çocuğunuz kolsuz doğmaz o yüzden mutasyonun üreme hücrelerinde olması lazım bu yazıyı bilmişlik olsun diye yazmadım bilgilendirme amaçlı yazdım saygılar...
Yosunlu Akvaryumlar=green Carpet=green Algae
bende yosun tutturmaya çalıştım ama olmadı 24 lt lik bi akvaryumu suyla doldurdum birazda akvaryum suyu ekledim sonra içine yem ufaladım bir hafta boyunca terasta bıraktım bakmaya gittiğimde yosun falan yoktu ve suyun neredeyse hepsi buharlaşmıştı biri bu olayı nasıl yapacağımızı açıklarsa sevinirim.
Ranchu
Herkese iyi forumlar bu gün yeni ranchu aldım acaba kelebek kuyruk mu tam bilemedim birde rengi yeşil gibi bir renk acaba büyüdükçe rengi değişir mi diye merak ettim fotoğraf ekledim 




SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.