ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Blackcool
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Aralık 2006 22:03
Son Ziyaret:
01 Temmuz 2008 09:07
Toplam Mesaj:
12 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Soner YAVUZ
Doğum Tarihi:
26 Şubat 1975
Yaş:
49
İl:
Meslek:
Memur
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Hediye Köpek Balığı
Arkadaşlar canlı doğuran tankımda önceleri melek balığı vardı yavruları yok eden sonra o öldü şimdide hediye olarak bir Pangarsus cinsi köpek balığı geldi acaba yavrulara birşey yaparmı görüşlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum
Balıklara Vitamin.
Ben Karma vitamin ve bitkiler içinde Demir düşünmüştüm. Marka olarak Divt 3 olarak belirteyim. Bunlar zaten zararlı olsa bebekler için verilmez ama tabi insan anatomisi ve balık anatomisi farklı bunuda biliyorum.
Balıklara Vitamin.

120 lt Karma Canlı Doğuranlar akvaryumum var. Benim birde 9 aylık Oğlum var ve onun vitamin damlasından balıklarada kullansam iyi mi olur yoksa bir cinayete mi teşebbüs etmiş olurum. Vitaminin zararı olur mu Balıklarıma? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

                                                                                                            

Doğum sonrası ölüm.
Son zamanlarda akvaryumumdaki balıklarım doğum sonrası durgunlaşıp sonra ölüyorlar önce lepistes sonra black moli ve sonunda aykılıç'ıma aynısı oldu acaba neden olabilir, düzenli dip çekimi yapıyorum düzenli yemleme yapıyorum digerlerinde sorun yok hatam ne olabilir.
ankara ulus balık hali - REZİLLİK -
Arkadaşlar herkesin görüşü kendince doğrudur konu nerelere gelmiş tamam çok paragöz veya cingöz akvaryumcular var kabul ediyorum ama çok iyi arkadaşlarda var sapla samanı ayıralım. Ben geçenlerde yeni bir yere gittim ve oradaki arkadaşın ilgisine şaşırdım vay anasına böyle yerlerde varmış dedim. Herkes kendi memnun olduğu akvaryumcuyu tavsiye ederse yeni arkadaşlar daha sağlıklı fikir edinir. 
Yeni aldığım Aykılıçlarım

Herkese çok teşekkürler ama benim korktuğum başıma geldi 1 e 1 d Aykılıç'ım öldü maalesef. Bende akvaryumdaki bitkileri çıkarıp ve bir miktarda su değişiminden sonra biraz kaya tuzu ekledim, anlayacağınız biraz panik oldum. Diğer Aykılıçlar şimdilik iyi görünüyorlar kalan türlerimde de bir tuhaflık yok inşallah bununla kurtulmuşumdur. Sizce yaptıklarım doğru mu? fikirlerinize açığım teşekkürler. 

Yeni aldığım Aykılıçlarım

Arkadaşlar perşembe günü 4 ad. (3 d 1 e ) Aykılıç aldım akvaryuma bıraktım ilkgün hepsi ürkekti sonra alışır gibi görünüyorlardı, ama şimdilerde hepsi bir köşe kapmış, yere yakın hareketsiz duruyorlar acaba alışamadılar mı yoksa ters giden birşeyler mi oluyor (hastalık gibi) yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden bilgi verecek arkadaşlarıma teşekkürler.

Black Moli Velifera Savaşı

Akvaryumumda dünden beri hiçbir kaybım yok bütün balıklarım sağlıklı demek ki Moli ler Veliferaları biraz hırpalamış başka bir izah tarzı gelmiyor aklıma 

Blackcool2007-2-8 10:4:38
Black Moli Velifera Savaşı
Akvaryumdaki diğer balıklar gayet sağlıklı ana tankda yavrularda var ama sadece damızlık Veliferalarım öldü sırayla önce dişi sonra erkek hastalık olsa Yavru Veliferacıkları daha çabuk etlilemez mi sizce ayrıca herkesin ilgisine teşekkürler
Black Moli Velifera Savaşı
Canlı Doğuran akvaryumumda az olan Black Moli balıklarımın sayısını artırmak amacıyla 5 adet (2 E 3 D ) B.Moli aldım fakat onlar geldikten sonra Velifera'larım tek tek ölmeye başladı özel bir nedeni varmıdır yoksa kaderin bir cilvesi mi? bilginize ihtiyacım var. Blackcool2007-2-7 15:40:48

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.