ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ferhatozcann
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
24 Nisan 2019 04:12
Son Ziyaret:
07 Haziran 2019 21:53
Toplam Mesaj:
12 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ferhat Özcan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ferhat Özcan

SON 10 MESAJI

Tatildeyken Balıklar Nasıl Yemlenmeli ?
[QUOTE=WubihCALE]Benim günlük periyodum azar azar 3 defa.[/QUOTE] ben de sabah akşam granül yemden 1er tane veriyorum. Tanesi yaklaşık 1 santim kadar.
Tatildeyken Balıklar Nasıl Yemlenmeli ?
[QUOTE=WubihCALE]Merhaba.
Bayrama kadar yemlemeyi 2 değil 3 yapın. Tatildede aç kalabilirler. Merak etmeyin kaç yıldır uzun tatillere çıkarım bir şey olduğunu görmedim. İçiniz rahat olsun. 10 gün yalnız bırakmışlığım vardır balıklarımı. Şahsen yemlemeden çok elektirik kesintisi daha çok korkutur beni.[/QUOTE] günde 3 kere çok gelmez mi ?
Tatildeyken Balıklar Nasıl Yemlenmeli ?
[QUOTE=ers1905]
https://urun.gittigidiyor.com/evcil-hayvan/warmtone-wt-190a-otomatik-balik-yemleme-makinasi-xl-hazneli-441629478
Bundan aldım son derece güzel bir ürün.[/QUOTE] şimdiye kadar takılma falan oldu mu acaba ?
Tatildeyken Balıklar Nasıl Yemlenmeli ?
[QUOTE=ers1905]Otomatik yemleme makinesi en iyi ve garanti yol.[/QUOTE] teşekkürler. Önerebileceğiniz bir marka va mı acaba ? Fiyatı çok uçuk olmasın ama :)
Tatildeyken Balıklar Nasıl Yemlenmeli ?
Merhabalar. 150 litrelik bir akvaryum içinde 2 tane japon balığım var. Bayramda tatile gidicem ama balıkları bırakabileceğim kimse yok malesef. Eve gelip yemleyebilecek birileri de yok. Normalde günde 2 kere düzenli saatlerde besliyorum. Ama 10 gün boyunca evde olamicam. Foruma baktım ama içimi rahatlatacak bir cevap alamadım. Tatil yemleri suyu kirletebiliyormuş. Birde malum japon balıkları yemi sever. Erkenden bitirip rahatsız olmalarından korkuyorum. Diğer yandan otomatik yem makineleri de takılıp fazla yemleme yapabiliyormuş ve fiyatları biraz pahalı geldi bana. 10 gün boyunca aç kalmalarını da istemiyorum. Tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.[EDIT]ferhatozcann,2019-05-16 06:58:50[/EDIT]
Akvaryumun Üstü Örtülür Mü ?
[QUOTE=UmitYilmaz]Gece ders çalışırken ışığı açma süreniz tahmini kaç saat oluyor ferhat bey[/QUOTE] Sabaha kadar açık diyebilirim. Yani evin içi güneşle beraber 24 saate yakın aydınlık oluyor.
Akvaryumun Üstü Örtülür Mü ?
Merhaba arkadaşlar. Benim bi sorum olacaktı. Gece ders çalıştığım için ışığı açmak zorunda kalıyorum. Hal böyle olunca akvaryum da ışık alıyor. Bildiğim kadarıyla balıkların da uyuması için karanlık ortama ihtiyaç var. Sorum şu : Akvaryumun üstünü ve yandaki camları bir örtüyle kapatıp içerinin tamamen karanlıkta kalmasını sağlarsam bu örtünün balıklara bir zararı olur mu ya da içeride havasız kalma gibi bi problem olur mu? Akvaryum ölçüleri 100*50*40h. 2 adet japon balığım var içerisinde.
Akvaryum
[QUOTE=😊]İlan bölümünden balık beslemeyi bırakan veya akvaryumu büyütmek isteyen arkadaşların sattığı veya takas yaptığı akvaryumlara bir göz atın benim de 2 japonum var ve olar için 50 litre bir akvaryumum,mutlu gözüküyorlar tabi filtrasyon iyi ve yemleri kaliteli tek bir çeşit yem kullanmıyorum 6 çeşit yem var birbirlerini kovalıyorlar inşallah bebek bekliyoruz [:D][/QUOTE] tavsiye için teşekkürler. Bugün imalatçıyla konuştum. 100*40*50 ölçülerinde bir akvaryum yaptırıyorum. İnşallah hafta sonu elimde olacak. Kargoyla beraber 115 TL. Umarım sorun çıkmaz :)
Akvaryum
Https://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-aksesuarlar-balik-sifir-akvaryum-677370204/detay/
Biraz araştırma sonucu imalatını yapan bir yer buldum. Ölçülere göre fiyatı çok makul geldi. En kısa zamanda satıcıyla anlaşıp almayı düşünüyorum. Yine buraya yazıcam sonucu. Cevaplar için teşekkür ederim. [:)]
Akvaryum
[QUOTE=Ayabars]Kendiniz daha önce yapmadıysanız yapmaya çalışmayın. ödeyeceğiniz para atıl olur. elinizdeki malzemelerde çöp olur. pencere camı takmak bile ustalık isteyen bir durum keza o hacimlerde bir akvaryumun patladığını düşünü evi su basar + laminatları değiştirmek zorunda kalırsınız benim gibi. 3-5 gün idare eder balıklar 2. el bir akvaryumbakın uygun maliyetli mutlaka bulursunuz.[/QUOTE] 2. El akvaryum bulamadım istediğim gibi. Bir de sağlamlığı kesin değil. Eve geldiğimde sızdırırsa adamı daha bulabilir miyim bilmiyorum. Bir de letgoya falan baktım. Fiyatlar gerçekten absürt geldi bana. O yüzden kendim yapmayı düşündüm. En olmadı imalatını yapan birini bulmayı denicem. Tavsiye için teşekkürler. İnternetten yapımı kolay gösterilmiş sanırım. Yorumunuz beni düşündürdü :)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.