ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ogzakcy
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
16
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Ağustos 2019 22:18
Son Ziyaret:
28 Aralık 2020 10:35
Toplam Mesaj:
33 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
oğuz akçay
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Demasoni

SON 10 MESAJI

Demasonilerimle Uzun Yıllar Sonra Tekrar Kavuştum.
Bendede demasoni var birbirlerini çok yıpratıyorlar. Daha önce kolonide baskın erkekleri akvaryumcuya verdim. Ama hala kavga dövüş devam ediyor. Sanırım demasoni yerine daha sakin balık türlerine bakıcam bundan sonra.
Demasoni Kayalıkları (tropeus Duboisi Masva Eklend
Hemen hemen aynı dönemde bakmaya başlamışız demasonilere:) Tankınız güzel görnüyor. Açık renk kullanmanız demasonilerin renklerini daha ön plana çıkarmış. Ben daha önce siyah gri renk kullandım ve neredeyse kendilerini kamufle ediyorlar fark edemiyorum:)
İc Sump Sistemi Hakkinda
Hocam mevcut filtreden memnunsan değiştirme bence. Akvaryumu daraltmış olursun. Filtren yetmiyorsa o zaman düşünmelisin bence.
Dere Kumu Hakkında
Şahsen deniz kenarından (Tatbikat alanıdır. İnsan pek bulunmaz.) kum aldım ve tencerede kaynattıktan sonra akvaryuma balıklar içindeyken serdim. birkaç saate bulanıklıkta kalmadı. Belki acemi şansıydı bilmiyorum ama sıkıntı yaşamadım çok şükür.
Silinebilir
Hocam strafor koyduğunuzda yan camları da kaplayacak şekilde kesin. Mantıken suyu eklerken basınçla yan camlar straforu ezerek taban camının seviyesine kadar oturacaktır. Bunu denemeden kesin olarak söylemek zor tabi. Ama silikonları komple söküp tekrar baştan slikonlama seçeneği uzak ise yapacak başka şey kalmıyor gibi.
Ağzı Dolu Balık Yem Yermi?
Bendede 4-5 defa demasoni yavru aldım. 15 günde dışarı salmaya başladı bende hazır ağzından çıkarmışken yem verdim yediler. Yalnız şuan bir tane ağzında yavru olan var inat etti çıkarmıyor ağzındakileri. Yem de yemiyor.
Proje Değişti İşi Büyüttük Son Halimiz 4.sayfa
Çok güzel bi hobihane oluyor. Balıkları eklemeden önce ve eklerken video çekerseniz güzel olur
Sump Sistemi Dizilim Sıralaması
Biobal ve seramiği ilk su girişine koymakta fayda var. Daha sonra sünger ve elyaf olabilir. Çoğu araştırmamda bu dizilimin tavsiye edildiğini gördüm.
Akvaryum Yapımı İçin Bilgi
O kadarını yapmışken yapıştırmayı da camcıya yada bilen bir ustaya yaptırın. Çünkü silikon işi ustalık istiyor. ufak bir yanlışınız size çok pahalıya malolabilir.
Kurulmuş Akvaryuma Arkadan Sump
Buna benzer yan sump yaptım 4mm den sıkıntı yaşamadım. Malzeme ve motor koyarken dikkatli olmalısın. Üstteki arkadaşın dediği gibi suya bakan kısmı 1 cm aşağıda yaparsan taşma riskinden kurtulursun.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.