ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
goldfishsever10
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1326
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Ocak 2021 21:40
Son Ziyaret:
13 Mart 2024 23:42
Toplam Mesaj:
1613 [1.40 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
194 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Barış
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Balikesir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Eheim 2211 Basma Bastonu
[QUOTE=Laterthanbefore]İkinci el toplu ürün satan kişilerin eline vardır ,bu kişiler ile iletişime geçebilirsiniz veya herhangi bir markayı alternatif kullanabilirsiniz[/QUOTE]
Çoğu markaya baktım aslında. Fluval bu tip sistem kullanmıyor,Oasede de farklı bir banalı emme basma grubu var. Jebo lifetech grubunda da bu hortum ölçülerine ait bir model yol diye biliyorum. Zira bulamadım çünkü. Artık baska bir sistem uyarlayacağım gibi görünüyor yine de elinde olan varsa özel mesaj İle iletişime geçebilir.
Eheim 2211 Basma Bastonu
Merhaba. Elimde bu filtreden var ama basma bastonu yok. Bu olmadan da kullanılabiliyor fakat hortumun kırılmasını önlemek için lazım. Baktığım hiçbir yerde bulamadım. Var mıdır elinde olan bundan? Şimdiden teşekkür ederim. Ölçüleri 9-12mm
30x30x30 Karides Akvaryumu Filitre Tercihi
Bu filtre o tankta kasırga etkisi oluşturacaktır muhtemelen. Ayrıca bakteri tutumu da bir o kadar az olur. Pipo filtre veya şelale filtrelere yönelebilirsiniz.
Dış Filtre Ses Problemi
Bu filtrelerin çıkış kısmında çekvalf görevi gören bir plastik bilye var. Takırtı sesini muhtemelen o yapıyor. Bazı arkadaşlar bunu söküp sesten kurtulmuşlar fakat sonrasında bir sorun yaşadılar mı bilmiyorum. Sesin pervaneden gelmediğine eminseniz bunu deneyebilirsiniz.


20 Sayfaya yakın konusu var. Rehber niteliğinde bence.
https://www.akvaryum.com/Forum/jebolifetech_dis_filtrelerde_tikirti_sorunu_k280089.asp
Eheim 2217 Dış Filtre Malzeme Dizilimi (destek)
Merhaba. Öncelikle Biobalları kullanmanıza gerek yok kanımca. Filtrenizde hem altta hem üste yeşil renkli bir ızgara olmalı. Önce ızgarayı en alta koyun. Bu filtrede su akışı dümdüz alttan üste doğru. Izgaranın üstüne suyu eşit şekilde dağıtması için seramikleri koyun. Ardından kaba pislikleri tutması için süngeri ekleyin. Substrat dediğiniz nasıl şekilde bir malzeme bilmiyorum. Onu ve matrix i süngerin üstüne koyabilirsiniz. Ardından elyaf ekleyip üstüne purigen ve karbonu dilerseniz koyabilirsiniz. Tank bitkiliyle karbon önerilmiyor. Bilginiz olsun.
Isıtıcı Elektrik Kaçağı Yaparmı
[QUOTE=Hamdi bayram]
Teşekkürler öncelikle filtrem arzalandığı için pipo taktım ısıtıcı konusunda çok dikkat ediyorum üst ayarlama kısmı bile suya girmez su azalınca ısıtıcının 1/3 ü su dışındaydı ordan birşyler olmuş olabilirmi şuan ısıtıcıdan başka elektrikli birşey yok belkide başka birşey oldu bana öyle geldi [/QUOTE]
O zaman gözlem yapın. Tekrar olursa ısıtıcıdan baska şüphelenecek bir sey görünmüyor.
Isıtıcı Elektrik Kaçağı Yaparmı
Evet kaçak yapabilir. Isıtıcının özellikle suyun içinde kalan kablosunun kısımlarını gözle kontrol edin. Deformasyon varsa kullanmayın. Filtrenin mıknatıs yuvasını elle kontrol edin. Şayet pürüz vs varsa mıknatıs yuvasına sürtüp sargı kısmını açığa çıkarmış olabilir. Fakat bu düşük bir olasılık. Akvaryumun içinde baska elektrikle çalışan bir sey var mı?
Dış Filtre Çalışmıyor.
Birçok sebep olabilir.
İçinde hava kalmış olabilir. Temizlikten sonra içine su ekleyerek mi çalıştırdınız?
Temizlikten sonra pervaneyi yanlıs takmıs veya seramik mili kırmış olabilirsiniz eğer pervaneyi söktüyseniz.
Mavi süngerin olduğu ön filtre kısmında bir çekvalf var. Onun kapalı durumda olması gerekir.
Ayrıca filtreden hiç mi ses gelmiyor. Tıkırtı şeklinde falan.
Dalga Motoru Tavsiyesi
Üst segment markalar üstünde yazan seviye yakın değer verip aynı işi düşük güç tüketimiyle yaparken diğer markalar bunun tam tersini yapar genelde.
Balık Sipariş Etmek İçin Web Siteler
[QUOTE=Ciggas]Herkese keyifli hobiler,ben internetten veya telefondan balık sipariş etmek istiyorum ve uygun web siteler bulmakta zorlanıyorum mesela bir giriyorum stokta hiç bir şey yok,bana web siteler önerir misiniz?Teşekkürler![/QUOTE]
İnternetten alım yapılır yapılmasına fakat havalar malum. Gözünüz arkada kalmamalı. Çevrenizi iyice araştırın canlı alımı yaparken. İnternetten canlı alımına en son çare olarak bakıyorum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.