ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Sarp
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
10 Mart 2007 12:33
Son Ziyaret:
24 Mayıs 2007 20:14
Toplam Mesaj:
84 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Sarp Can
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Reklam
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

sarp can

SON 10 MESAJI

Bioballun gereksizligi
  Arkadaslar teknik Anlamda uzmanlasmis arkadaslarin cvplarini bekliyorum. Neden Turkiyede bio yerine substrat tercih ediliyor. bİOball lar ise cokta islevsel gorulmuyor.
Dis filtrelerde ses
    Arkadaslar gorunen o ki her konu acisimda lafi agzinizdan cimbizla almak durumdayim. Hernedense bazı konuları begenmiyorsunuz yada bir nedenden cvp vermiyorsunuz. Ancak 3üncü 4üncü mesajımdan sonra cvp veriyorsunuz.Unhappy Yardımcı olan arkadaslar icin tesekkurler.
Dis filtrelerde ses
    Cok tesekkur ugur bey.. Zaten % 90 eheim alacakdim ama bisey soleyip yonlendirmek istemedim.

    Madem ureticisiniz size sormak en mantiklisi 2213 e malzeme haric musluklar dahil 120 ytl nasildir ?? Ve tamdolu (malzemelerle) nekadara alirsam iyi bir fiyat olur.
Dis filtrelerde ses
  En sessiz dıs filtre hangisidir. Sadece bir filtre kullanmis arkadaslarin benim filtrem cok sessiz demesi sacma olacakdir. Bu yuzden en azindan 2 filtre markasini denemis arakadaslarin A markasi B markasina gore daha sessizdir demesi daha mantikli olcakdir.

   Tabi 3-4 markayi denemis arakadslarin fikirleri kutsaldirSmile
Bioballun gereksizligi
   Arkadaslar bu forumda gordugum o ki bioball lar gereksiz goruluyor. (ozellikle tecrubeli arkadaslar tarafindan).?? Bu metaryal hakkında iyi tek bir yorum bile bulamadim. Ozmn neden hala piyasada bukadar tutuluyor.

    Ayrica yagmurlama sistemi tam olarak nedir. Biliyorum gerci ama emin olmak lazim. Su seviyesinin ustunde elyafin altinda bioball kullanimina yagmurlama deniyor. Bu durumda benim sandigimin aksine su damlalar halinde cok yavasca bioballar ustunden akmiyor, daha cok selale gibi sakır sakır dokuluyor olmasi lazim...Dogrumudur? selale sistemimi yagmurlama sistemimi??
damacana degerleri
   Aslında tetra besleyecegim icin yumusak suya ihtiyacim var yani ph 4-6 . Ve buna uygun suyu nereden temin edecegim bilemiyorum.
Elma Salyangozları Hakkında Sıkça Sorulan Sorular
   Örnek süper hakan bey ... Agresif olmayan tetra turlerinin yaninda salyangozda beslemek istiyorum. Ozmn tetralari 7-8 ph alistiracagiz. :)
kesinlikle eheim
   Mesut bey tam dolu derken icinde neler var... Eheim media setle birlikde vermiyorlar herhalde ??
250x40x200h boyutlu akvaryum
   Arkadasim soyledigim gibi paran varsa aslanlar gibi yaparsin. Sen ne bakiyosun herkezin fikrine... Tabiki cok zor bi akvaryum olacakdir. Herseyiyle yapim filtrasyon hersey. Ancak cogu insan farklı olandan korkar. 5cm cam olursa hicbir problem olmaz (bulabilirsen+maliyet ucuk olacakdir)... Balik olumlerinde dip cekimlerindede merdivene cikarsin, Farklı ekipmanlar var bu tip akvaryumlar icin her işini halledersin.
Arkadaslar hastalık var ama tanımlanamıyor
   Sadece karbonun ilaci etkisizlestirdigini saniyordum. Bunu ogrendigim iyi oldu. Elyaf ve sungeri hemen cikartacagim. Saygilar...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.