ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Son Korsan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
15 Mart 2009 20:48
Son Ziyaret:
05 Ağustos 2010 16:48
Toplam Mesaj:
62 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Abdullah Çaplı
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Sanliurfa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

                      

SON 10 MESAJI

derede yaşayacak balık!
[QUOTE=ozan fırat]Bence haklı tür ismi istedi arkadaş sizde yazmazsınız olur biter arkadaşın sorusuna cevap değil yazdıklarınız.[/QUOTE]
    Ya arkadaşlar  niye ısrar ediyorsunuz.Ozan fırat arkadışımıza %700 katılıyorum ben dere göle falan karışmyo diyorum kimisi hala tür bozulur diyorsunuz.Ben koi balığını tavsiye etmeyiniz diyorum bir arkadaş bana daima nasihatlerini aktarıp koi tavsiye ediyor.Ben dere kontrolum altında diyorum bazıları hala tel yırtılır çalı takılır diyor.Sayın arkadaşlar zararını siz düşünmeyin ben yeterince önlem aldığımı birkez daha söylüyorum.Şimdi düşündüğünüz ve olur dediğiniz bir tür varsa yazın yoksa onuda aktarın.RİCA EDİYORUM.
 
 
Sakın beni yalnış anlamayın hepinizin görüşlerine saygı duyuyorum tavsiyeleriniz içinde teşekkür ederim ama benide anlayın.
derede yaşayacak balık!
Sn arkadaşım tel çok sağlam olup daima kontrolum altında olduğundan böyle bir risk olmamakla birlikte benim dediğim dere sadece 60-70 cm derinlikte olup çevireceğim alanda kontrol altında tutabileceğim 2-3m alan ayrıca bu dere kış aylarında gelip bahara doğru kuruyor ve akıntı hiçbir göl veya denize dökülmeyip dağ aralarında buharlaşıyor.
derede yaşayacak balık!
Merhaba sayın arkadaşlar bizim bağın orada akan bir dere var.Tam bağa pararel geçiyor ben orayı tel ile çevirip belli bir parçasını balık beslemek istedim ve şimdi sizden orada dayanıklı olarak ve çoğalabilicek ne tür balık besleyebilirim.Lütfen yardım.
 
 
 
 
 
NOT:koi balığını tavsiye etmeyiniz.
Dişi lepistesin çılgınlığı
[QUOTE=46yildiz]Dişi lepistesi kimseye veremiyorum çünkü çevrem de akvaryum hobisiyle uğraşan hiç kimse yok,aldığım yer de uğraşmaya değmez düşüncesin de,balığın akvaryum ortamından ürkmesi en son aklıma geliyor çünkü yukarıda da belirttiğim gibi yavruyken aldım.Acaba diyorum; akvaryuma( şöyle eli maşalı)Big%20smile birkaç erkek mi koysam,çünkü daha hiç yavru vermedi,birkaç erkek kendini kovalarsa aklı başına gelir belkiGöz%20Kirpma [/QUOTE]
 
 
Hocam sana kesinlikle katılıyorum şöyle pala bıyıklı,yumurta topuklu,ispanyol paçalı,bastığı yeri inleten eli maşalı değil;eli kaleşnikoflu bir erkek alın.Akvaryumu iyi bi darasın bakayım o edepsiz dişi sesini çıkarabilirmi.
 
Buda dişinin ölüm fermanı gibi oldu ama o kaşındı.
Kılıçkuyruk eşleşme
Sayın arkadaşım demekki erkek kılıcın dişi kılıçlarınla anlaşamıyor.O dişilerinin yerine başka dişiler getir mutlaka sonunda eş seçecektir.Haa baktın olmuyo anlaşmıyo o zaman bilki sorun erkek kılıçta onu değiştir.
 
 
 
(Aslında senin kılıcın ciddi düşünmüyor.Zamparalık yapıp gönül eğlendiriyor kerata) Buda işin espirisi.
yelken kuyruklu moli
Sayn arkadaşlar bu yelken kuyruklu molinin dişisinin resmini biriniz bulabilirmisiniz çok merak ediyorum çok araştırdım fakat bulamadım sitedede böyle bir bilgi yok.Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
Hamile Dişinin 4 Haftalık Hamilelik Periy
Çok başarılı bir çalışma emeğine sağlık.
Şaşırdım Kaldım.
Sayın  arkadaşlar öncelikle  katılımlarınız ve cevaplarınız için  çok çok teşekkür ederim.Ben  tercihlerimi cichildlerden yapmak istemiyordum.Bunun sonucunda 2 günlü araştırmam dahilinde akvaryumu biraz bitkilendirip içine 5 adet neon,2 adet cüce gurami,1-2 adet melek vede birer çift gün batımı platy,lepites,moli koymaya karar verdim
 
Sizce nasıl ? İyimi ?
Şaşırdım Kaldım.
Ben kararımı sizin görüşlerinize göre vericem.mesajıma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Arkadaşlar sizlerde içinizden ve kafanıza yatanı benimle paylaşın lütfen. Son Korsan2009-12-29 19:43:35

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.