ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
emrhozn
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
03 Ağustos 2009 20:41
Son Ziyaret:
13 Şubat 2011 15:01
Toplam Mesaj:
353 [0.07 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Emrah Özen
Doğum Tarihi:
04 Kasım 1991
Yaş:
32
İl:
Aydin
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Emrah Özen

SON 10 MESAJI

Bu Zamanda Pet Shop Açmak?
Arkadaşlar benim için söylenen ve düşünülen şöylentiler çok gücüme gitti. Hepinizin içindeki şüpheyi ortadan kaldırmak için dükkanın fotoğraflarını burada paylaşacağım. Sonrada daha giremem bu siteye artık bu sözleri kaldıramaz oldum. Kendinize iyi bakın. Fotoğrafları eklemeye girişim son olacaktır. İçinizde itiştiklerimde oldu, sevdiklerimde. Eğer birinizin kalbini kırmışsam özür dilerim. Hakkınızı helal edin.
S.p erkeğimde sorun mu var?(Resimli)
Uğur abi bu fotoğraftan erkeğin ne durumda olduğunu anlamak zor. Fakat dişinde tüpçük çıkarmış gibi geldi gözüme. Hayırlısı olsun....
Bu Zamanda Pet Shop Açmak?
Arkadaşlar 1200m2 dükkanı kiralamış durumdayız. İnşaallah yakında  içinde durduğumuz dükkanı satın alacağız. Fotoğraflarını kısa zaman sonra çekerim. Şu an içinde gkonfeksiyon işletiyoruz. 2-3 sene sonra inşaallah 1200m2 ye pet shop dükkanını açmaya niyetim var.
200X75X60h Amerikan SF:18-19
Ümit abi bende bugün 3 tane yavrumu kaybettim acını çok iyi bilirim. Geçmiş olsun.
60 LT'de 10 saat dururlar mı?
Ne yapmışsın arkadaşım sen? Akvaryumunda hem uyumsuz türler var hemde balık sayısı çok fazla. Büyük akvaryumunla uğraşmaktansa ilk önce balık sayını biraz azalt.
derede yaşayacak balık!
Arkadaşım bence dere yerine köyünüzün bağına veya köydeki evinizin bahçesine küçük bir havuz yapmandır benim tavsiyem. Hem dereden bakımı kolay hem de izleme seyri güzel oluyor. Bizim köy evinin yanında havuz mevcut eğer havuz düşünüyorsan bir ara resimlerini çeker forumda paylaşırım.
Sarı prenses 27.gün
Bende ilk alışında 23 gün beklemiştim atmadı. Sonunda kendim kusturdum. Bence artık balığınızı kusturun yoksa daha fazla beklerseniz ya yavrularınızdan ya da anneden mahrum kalabilirsiniz.

 Saygılar...
Akvaryuma fare girmesi hk.
[QUOTE=CaN_BaKıR]Fare mi?
Gelip benim akvaryuma girse ya... Hinzir%20Gülüs

Akvaryumu atmanıza gerek yoktu aslında.. Çamaşır suyu ile iyice dezenfekte edip iyice duruladıktan sonra tekrar kurabilirdiniz...

Bu arada beslediğiniz balıklar nedir.. Fareyi didiklemiş olma ihtimalleri var mı?
Çünkü fare bir gecede suyu o hale getirmez.. Ancak şişer kalır bir kenarda.. Birkaç gün sonra suyu bozmaya başlar.. Çünkü çürümesi en az 2 gün alır...

Eğer fareyi balıklarınız didiklememiş ise siz farketmemişsiniz belkide. O şişmiş bir şekilde birkaç gündür bir köşede duruyormuş...

[/QUOTE]

Arkadaşım çok geçmiş olsun. Burada yazan bütün arkadaşların yorumlarına katılıyorum. Birde o sağ kalan yavrulara yem atarken yemlerine sarımsak suyunu çektirerek verirsen balıklara parazit falan bulaşmış ise parazitleri öldürür.



Can abi senin şu lafına çok bayıldım. Baktıkça gülesim geliyor.Kahkaha Birden içimi pirana sevgisi bastı.

Balık Yakalamak
Arkadaşlar siz balıklarınızı akşam saat kaçta yakalıyorsunuz? Ben bugün saat 17:30 da ışıkları kapattım, 18:30 da balıklarımın yanına gittim balıklar akvaryumun üst yüzeyinde yüzüyorlar. Yine ağzı dolu dişimi yakalayamadım.


Arkadaşlar şu balık kapanı yapılırken 1.5 lt pet şişeden, ağız kısmını tekrar iç kısıma nasıl tutturuyoruz? Lütfen yardım edin.
200X75X60h Amerikan SF:18-19
Ümit abi resim bekliyoruz...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.