ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
struggle37
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Ocak 2010 18:57
Son Ziyaret:
17 Mayıs 2013 11:18
Toplam Mesaj:
44 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
mert ince
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Kastamonu
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mert İNCE

SON 10 MESAJI

Aşırı düşük destekli bitkili :)


amacim o subulatalarin tabani komple sarmasi. arka planin gzukmemesi, zamanla artik. balik almamamin nedeni akvaryumla ilgimin sorumluluklarimin en aza inmesi :) suan isik aciliyo kapaniyo hepsi bu bn glp gcerken bakiyorum sadece :) yorum yapan herkese tesekkur ederim
Elektrik faturası hesaplama....(artık daha basit)
Eğer doğruysa çok teşekkür ederim büyük bir belirsizlikten kurtuldum. 60 watt elektrik 10 saat çalışma ile 5 tl tutuyormuş. Bu ne demek akvaryumdaki florasan sayısı artsıııınnnn.. :)
Aşırı düşük destekli bitkili :)
Akvaryum standart 1 mt bombeli. Işık bölümünü geriye yapmışlar ve ışık akvaryumu ortalamıyor. 3 tane florasan yeri koymuşlar yetmez derseniz mecburen bi florasan daha yapıcam. Zamanında sadece akvaryum ve kum için 300 tl para verdim keşke araştırıp adamakıllı birşey alsaymışım.

Işık sayısını üçe çıkardım toplam 54 watt.  2 watt lıkta minicik bir şelale aparatlı iç filtre taktım :) aylık akvaryumun elektrik ücreti 5.22 tl. bence gayet masrafsız...



KASTAMONU İÇİ ERKEK ALBİNO CÜCE VATOZ ARANMAKTADIR!!!!!!!
Aşırı düşük destekli bitkili :)
Gübre yok ışık az filtreleme yok bakalım sonuç ne olcak bende sizin gibi merak ediyorum :) Yorumlarınız için teşekkür ediyorum..
Aşırı düşük destekli bitkili :)
Fotoğraf:

Boyut (cm): 100-40-55h

Canlılar: albino cüce, kiraz karides


Akvuryumu bir hafta önce kurdum. Sınava hazırlancağım için bakım gerektirmeyen yem atmıyacağım bi akvaryum gerekiyordu. Siteden 60 saz 60 subulata 30 karides ve moss aldım. Trop akvaryumundan kalma mercan kırığı kuma 7 kilo aquaclay ekledim karıştırdım(bütçe bukadar yetti  ) 2 adet markası bilinmedik 18 er watt florasan var. Timer la açılıyo timerle kapanıyor sıfır müdehale  Dünde akvaryuma evde bulduğum galiba zayıflama amaçlı sipiriluna toz attım, içeriğe baktım saf sipirilunaymış. Karidesler birden hücüma gçti, suyum 2 gün yemyeşildi ama gçti. Hiç bir şekilde müdehale etmiycem ve inşallah kafamda kurduğum gibi zamanla toprak görünen yer kalmıyacak. paylaşmak istedim iyi akşamlar..  ( Dişi cüceme kastamonu içi erkek albino aramaktayım belki burdan biri denk gelir) resimler telefonla kusura bakmayın.struggle372012-02-03 21:12:41
120 litre tür önerisi.
İmkanlarınızı zorlayın olabilecek en büyük akvaryum olsun türe ondan sonra karar verirsiniz
Öğrenci Akvaryumu
İnanın tropheusda kalabalık ortam yaratmazsanız ne balıklar mutlu oluyor ne siz. 3d 2e ikola vardı hiç bi tat alamadım . En az 10 15 balık olması gerekir bnce trop beslemek için. Yavaş büyüyen canlılardır. Küçükken alındığında büyütürken çok kez bloat yaşayacaksınız, herkes tatmıştır bnce bunu bnde tattım tabletlerle çözdüm. Büyütürken hevesiniz geçmezse eğer yavru alın, yavaş büyüyorlar  unutmayın. Ama küçükken almanız fiyat açısından uygun gelecektir hemde dişi erkek oranına daha kolay müdehale edeceksiniz. Büyüdüklerinde de iyi para yapıyor kalabalık koloniler :)
s.p in ağzında yavru mu var?
Akvaryumda saklanmı alanı çoksa, dişi oranı erkeklere yetecek kadar ise balığınızı ayırmayın. Ama erkekler sürekli kovalayacak ise rahat edemiyecekse ayırın. Ayırma işlemini yapacaksınız balıklar uyurken düşük ışıkla balıklar uyumaya devam ederken yapın balığınız strese girip yumurtaları yutmasın. İlk yumurta alımıysa balık  acemilikten yutabilir ama kaynak sizde artık merak etmeyin :) Yavru almanız dileğiyle..
İLK ADIMI SEN AT GERİSİ GELİR DEDİLER.. İŞTE İLK ADIM :)
 Tek tür bu işin vazgeçilmez kuralıdır unutmayın. Tek tür deneyin, balıklarda büyüme artacak, alınan yavru artacak,stres azalacaktır. Bitkide olsun diyorsanız anubias ve amazon olabilir. Kalın yapraklıdırlar yenmeleri diğerlerine göre zordur.
Kiraz Karidesi Hakkında SSS
Merhaba, karideslerin üreme açısından en verimli olduğu su sıcaklığı nedir ?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.