ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kronin
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Şubat 2010 19:33
Son Ziyaret:
18 Eylül 2016 14:43
Toplam Mesaj:
110 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
emre has
Doğum Tarihi:
21 Mayıs 1989
Yaş:
34
İl:
Istanbul
Meslek:
Makine Mühendisliği Öğrencisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Emre Has

SON 10 MESAJI

Taşmı yuttu sizce
Akvaryuma daha ince bir kum koyma şansınız varsa balıklarınız daha mutlu olcaktır. Resimden anlaşıldığı kadarıyla kumunuz çakıl taşları şeklinde. İnce bir kum seçerseniz hem balıklarınız daha mutlu olur hemde böyle endişelenmemiş olursunuz. Sağlıklı balıklar.
Icemanlar hakkından birkac sorum var
Ayrı bir küçük karantina tankında sıcaklığı 30 dereceye getirip şimdi oranı hatırlamıyorum belli bir oranda tuz eklediğiniz zaman ve 2-3 gün yemleme yapmadığınız zaman balığınız iyileşcektir. 10 litrelik bir karantina akvaryumu edinme şansınız varsa zaten hava sıcak 30 derece olacaktır su:) site hastalıklar bölümünde tuz oranı yazmaktaydı oraya bakarsanız hem hastalığı daha iyi anlarsınız hemde en doğru tedaviyi bulursunuz:) Benimde başıma gelmiş bir olaydı kuyruk erimesi ve 2-3 gün içinde dediğim şekilde uygulama yaparak iyileştirdim balığı. 
Parmaklarımda acı Oje var, elimi akvaryuma sokmamda sakınca var mı ?
İnsan düşünülerek yapıldığı için içinde en ufak bir zararlı maddenin olcağını düşünmüyorum. Sonuçta az da olsa içinde zararlı madde olsa bu insanı öldürmez ama vücudda birikerek zarar verebilir. Bence içiniz rahat olsun ayrıca akvaryumunuz 200 litre civarı felansa bu suda çok düşük bir etki yaratabilir ancak.
İceman Yunus Kırması
Halit bey, yavrular sanırım doğmuş ama içlerinden bir tanesi hayatta kalmış. Yaklaşık 1 cm civarı yavru ve hayatta kalmak konusunda inanılmaz derecede başarılı. Yavruyu büyük akvaryumda bulmakta hiç zorlanmıyorum çünkü ben olsam oralara saklanırdım :) Yavruyu bende öldürmicem zaten artık olmuş ve nasıl bir şeye benziceğini çok merak ediyorum. Sanırım bundan sonrada böyle birşey olmaz. 
İceman Yunus Kırması
Ne yapmam gerekiyor peki? Yavruyu öldürmem mi gerekiyor? 
İceman Yunus Kırması
Ben kasten yapmadım zaten. Akvaryumda belli bir tür yok. Akvaryumu aldığımda gelen balıklar var ve benim elimde iceman vardı. Nasıl olmuşsa olmuş yoksa kasıtlı bir şey yapmadım. Yavrunun whitetopların içinde sağ kalması bile bence çok ilginç. 
İceman Yunus Kırması
1 Erkek iceman 1 dişi yunus şeklinde :) bi kaç kere yunusun yumurta aldığını görmüştüm ikisi birlikte geziyolar tankta ama buraya yazdığımda olmıcağını söylediler ancak bende görünce şok oldum. Büyüyünce tam olarak anlaşılır sanırım ne olduğu :) akvaryumda ayrıca 2 adet whitetop erkeği sarı prenses erkeği ve iki adette küçük mücevher var. Yavru yunus gibi duruyor şekil itibariyle :)  kronin2011-08-14 01:31:27
İceman Yunus Kırması
Daha önce böyle bir şey olabilir mi diye sormuştum. Arkadaşlar mümkün olmadığını yumurtaların ölü olduğunu söylemişlerdi ancak demin akvaryumda bir adet yavru gördüm ve sanırım bir kaç haftalık. Böyle bir durumla başka karşılaşan oldu mu acaba ?
Dişi Yunusun Ağzındaki Yumurtalar
İceman yunusun 2 katı boyunda sarı prensesle yunus nerdeyse aynı boyda.
Dişi Yunusun Ağzındaki Yumurtalar
Balıkları alalı çok uzun zaman oldu aldığımda çok küçüktü. Yani orda olma ihtimali yok. Ben icemanle çiftleştiğini düşünüyorum ama forumda böyle bişi okumadım. 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.