ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
muratteke
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Şubat 2010 18:25
Son Ziyaret:
15 Eylül 2022 21:13
Toplam Mesaj:
46 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
murat teke
Doğum Tarihi:
29 Haziran 1979
Yaş:
44
İl:
Ankara
Meslek:
Teknik Ressam
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Murat TEKE
Evladı yenine mezar taşlarına sarılan analara bir gün hesap vereceksiniz.

SON 10 MESAJI

Ada MC916 Dış Filtre
Arkadaşlar kusura bakmayında bu kadar yorum yazmışsınız size tek bri soru sorucam. Ekol-15 kullandınızmı?

Ben kullandım 4 senedir Ekol-15 kullanıyorum üstelikte 300lt akvaryumda. Bir kere tırnağını kırdım ve ati akvaryumu aradım hemen ertesi gün 5-6 adet yenisini gönderdiler üstelik yanında birde mıknatıs be pervane ile. Ekol-15 in sıfırı 45tl. Nasıl 140-200tl lerden bahsediyorsunuz anlamadım.
SUN SUN DIŞ FİLTRE
Ada marda MC-917 UV filtreli filtre aldım 140tl ye. Az önce kurdum zerre kadar ses yok ve çok güzel bi filtre. Tabiki şimdilik Bir kaç gün sonra tam yorumlarımı yazıcam.
ekol 15 ses
Ati akvaryum kadar saygılı ve mallarının arkasında dursa keşke bütün türk firmaları. ekol15 tırnağı kırıldı bir telefonlae hemen 6-7 adet gönderdiler ve bir adet mıknatıs gönderdiler saolsunlar.
SUN SUN DIŞ FİLTRE
Arkadaşlar yaklaşık on gündür okumadığım forum kalmadı ve UV FİLTRELİ SUNSUN marka dış filtre almaya karar verdim. Sitede yazan Ankara'da bulunan bütün Shopları aradım ama bulamadım. 

Ankarada SUNSUN-303B yada 304b dış filtre satan yer varmı. 

Bu arada hemen hemen aynı fiyata Dolphin 1300-1600 ile alacak olsaydınız siz ne alırdınız.
ASTRO&KIRMIZI PACU
Arkadaşlar benım 110x50x50 akvaryumumda şu anda 50-60adt 4-5cm civarında malawi (spveIceman) besliyorum ama Astro ve pacu beslemek istiyorum artık sizce ikisi beraber yaşarmı ve bu tankta adetleri kaçartene besleyebilirim. Bu balıklar hakkında bilgisi olanlar bilgi verirse çok sevinirim. Mesela oscar için akvaryumu çok kirletiyor derler gerçekten çok kirletirmi bakımı zormudur. Saygılar.
esrarengiz kayboluş
Aynı sorunu bende yaşadım bir kere:) hemde 4-5 cm degıl. 10-12cm balık sapa salamdı akşam yem vericem balık yok:) delirdim akvaryumu komple boşalttım kayaları felan yok. Akvaryum cam kapaklı oldugundan dışarı atlayacak yer yok sayılır sadece dış filtrenin hortumları için kenarlarda 4-5cm delıkler var koca akvaryumda ordan dısarı atlamıs :) ama balıgı bulmadan önce akvaryumun arkasına felan ıyıce bakmıstım altına felan balık bi turlu yok :) artık bıraktım aradan 2-3 gün geçti perdeyi düzeltirken eşim bulmus dışarı cıkınca cırpına cırpına yaklasık 1,5m ılerleyerek perdenın altına gırmıs. Bence sende iyi ara çıkmıstır dışarı.
Akvaryum sigortası.

Arkadaşlar akvaryumum olduğu günden itibaren ne kadar güvensemde akvaryuma yinede hergün evden çıkarken acaba silikonu atar mı, patlar mı, sızdırma olur mu, birşey olur mu diye sürekli düşünüyordum. Eminimki bunu bir çok arkadaşım aklından sıklıkla geçiriyordur üstelik evinde küçük çocuğu olan arkadaşlar günde birkaç kere aklından geçiriyordur heralde.  Benim akvaryumum salonda bulunuyor 300lt suyun boşaldığını  parkelerimin şiştiğini eşyalarımın mahvolduğunu üstelik sadece kendi evimin değil bir de alt komşumun evininde mahvolacağı endişesinden bıktım. Akvaryum hobisi anlatılmaz tabi ama endişeside adamı bitiriyor . Böyle bir durum karşısında maddi ve manevi sıkıntılar yaşamamak bi süredir sigorta firmalarını araştırdım sonunda Yapı kredi ‘’yuvam’’ sigortasını  akvaryum poliçesini eklettirdim. Akvaryum ile oluşabilecek tüm zararları ve yeni akvaryumu dahi karşılıyorlar.

Araştırmam sırasında bazı sigorta firmaları akvaryumdan dolayı oluşucak zararları karşıladıklarını söylediler fakat bunun depremde yada hırsızlık olayında hırsızın yaptığı bir işlem oluşursa evinizin masrafı ödeniyor bilgisi aldım. Tabi buda bizim işimizi görecek bir kapsamda sayılmaz.

Sizlerin daha kapsamlı daha iyi bildiğiniz bir sigorta yada yöntem var mı?

Sizler bu konuda neler yapıyorsunuz yada hiç birşey yapmamak daha mı iyi, boş yere endişeleniyorsun diyen var mı?

Yıllık konut,eşya ve akvaryum sigortası masrafı: 215 TL civarında.

 
freeasabird2010-09-29 10:23:56
19 Eylül Dernek Balık Avı (Hadi Ankaralılar Balığa
Arkadaşlar çok gelmek istiyordum hatta konuyu okur okumaz adımı yazdırdım ama, cuma günü küçük bi operasyon geçiricem bu nedenle üzülerekte olsa malesef gelemiyorum. Hepinize şimdiden bol avlar ve bol eylenceler. muratteke2010-09-15 12:19:03
İceman (Acei)
Bendede  şu anda 28 adet yawru var 1cm civarı malesef annaleri öldü. Simdi  onları damızlık yetiştiriyorum. Davranış yüzme ve renk bakımından bence Sarı prensesdende, Yunus tanda katbe kat güzel bir balık. özellikle bitkisel yemle beslerseniz izlemeye doyamayacağınız balıklarınız olacaktır emin olun.
19 Eylül Dernek Balık Avı (Hadi Ankaralılar Balığa
[QUOTE=nesta]
 
Buraya gidelim ya süpermiş vallahi..uzakda değil fazla..Sok
[/QUOTE]

Burası yakın ama balık avı yasaklanmış aldığım bilgiye göre.


Arkadaşlar biraz önce bi arkadaşımla konuştum bundan 30-35 gün önce kesik köprüye gitmişler ve Cuma-Cumartesi-Pazar günü kalmışlar balık yokmuş hiç 9 tane balık yakalamışlar sadece :)  Şu anki durumu nasıldır bilen varmı acaba ?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.