ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
993FastDRAGGER
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Nisan 2010 23:57
Son Ziyaret:
27 Temmuz 2011 01:04
Toplam Mesaj:
3 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ali Sinan ÇAĞIL
Doğum Tarihi:
23 Ekim 1990
Yaş:
33
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ali Sinan ÇAĞIL

SON 3 MESAJI

Pendik'te akvaryumcu

Mesajlar bayağı eski ama Efe Akvaryumu ve aynı sokaktaki falanca akvaryumcuyu soranlar varsa hala tarif şu: Sahile yakın bi tarafta Magic Akademi Pizza'nın hemen yanında gençlerin danslar yaptığı kafalarının üstünde döndüğü bi meydan var. O meydanın tam karşısındaki sokaktan girildiğinde 2 blok ötedeki sokakta kalıyor.



   1) Ayrıca Oscar Sineması'nın sağ çaprazındaki sokaktan girildiğinde yolun ilerisinde solda bir pet shop daha olucak. Ama tavsiye etmiyorum balıklar çok bakımsız ve bir akvaryumda 3 tane balık ölü olduğunu bile gördüm. Bunun ne demek olduğunu herkes biliyordur umarım.

   2) 19 Mayıs Caddesi'nden belediye tarafına doğru gidildiğinde de solda SLN mağazası var. Mağazanın karşısındaki sokaktan girildiğinde de 2 blok ötede Pasifik Pet Shop'u bulabilirsiniz. Sahibi harika kibar bir insan. Eğer giderseniz pet shop sahiplerinden görebileceğiniz en güler yüzlerden biriyle karşılaşacağınıza eminim.
   3) Eski alt geçitin sahile bakan çıkışının karşısında sokaktan girildiğinde ileride bir katlı otopark olucak. Orada da bir pet shop bulunuyor.
   4) Eski alt geçittin sahile bakan çıkışından çıkıldığında sola doğru yönelin. İleride bir tünele benzer bi araba alt geçiti göreceksiniz. O geçitin tam hizasındaki sokaktan girildiğinde de solda BİM market olacak. Onun bitişiğinde bir pet shop daha bulabilirsiniz.
Benimki balık değil ama...
Ya uygun bi kap buldum hem karasal hem sulu ortam. Sadece neyi sevdiğini bilmiyorum. Ekmekle ya da kaplumbağa yemiyle besliyorum. Hani yemini görünce saldırın istiyorum. Yavru zebralar var akvaryumda attım içine saldırmadı da balıklara. Ne yapıcagımı bilmiyorum kurufasulye pilavı bile denicem artık yakında
Benimki balık değil ama...
Selamlar. Geçenlerde aldığım yengecin türünü bilmiyorum. Bir ayağı da eksik zaten sanırım yakalanırken kopmuş. Neyle besleyecegimi nası bi ortamda barındıracağımı da bilmiyorum. Bilenler varsa yardımcı olabilirlerse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.