ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kapalı çarşı
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Temmuz 2010 12:29
Son Ziyaret:
14 Mayıs 2013 11:00
Toplam Mesaj:
46 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
murat kopan
Doğum Tarihi:
15 Mart 1978
Yaş:
46
İl:
Istanbul
Meslek:
bankacı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

murat kopan

SON 10 MESAJI

Yem tavsiyesi
%48 protein etçil olduğu anlamına gelmez!Tropical Super Forte bitkisel beslenen balıkların vaz geçilmez yemidir. Protein değeri %45 dir.
Yanlış bilgilendirme olmasın. Protein sadece ette bulunmaz. Etçil veya otçul nasıl beslenirsek beslensin her canlının proteine ihtiyacı vardır.
Önemli olan bu proteinin hangi yollarla elde edildiğidir. Ve proteinin sindirilebiliğidir. İyi protein yüksek sindirilebilen proteindir.

Bu yüzden elinizdeki yeme etçil demek doğru değildir.
Demasoniye yem ?
Gemma yemleri bende kullanıyorum. Tavsiye ederim.
Gemma Pro Baby Ve Micro Baby
Özellikle pro baby çok iyi. Growth ile ilgili bende size katılıyorum. Gerçekten çok özel bir yem yapmışlar. Yumurta sayısını arttırıyor. İnanılmaz.
Marin Fish Koi Maxi Granulat Suyu Bulandırma
Yakında o yemde gelir Tolga bey.
Marin Fish Koi Maxi Granulat Suyu Bulandırma
Ali Selim Bey'i takip ediyorum. Yerli yemle ilgili şikayet duyduğu zaman kızıyor.:) Artaqua ve Marin yemlerini çok savunuyor. Şikayet ettiğiniz konuya değil şikayet ettiğiniz marka'ya odaklandığı için şikayet konusunu anlamaya pek gerek kalmıyor. Fakat Ali Bey tabi ki hepimiz yerli olana saygı duyalım ve destekleyelim. Ancak bahsettiğiniz yemler nerede üretiliyor? Kendi tesislerinde mi yoksa fason olarak başka fabrikalarda mı? ARGE departmanları var mı? Yani şunu anlamak istiyorum. Yerli fakat sadece ticari bir ürün mü? Yerli fakat bu işi sadece ürettir doldur paketle olarak mı bakıyorlar. Ne gibi ürün geliştirme çalışmaları var. Suyu bulandırma ve koku olayı(ki çok ağır koku sanki bozulmuş gibi) benimde karşılaştığım sorunlar. Evet bende yerliyi koruyalım diyorum ve kullanalım istiyorum. Peki bu yerli markalar benim gibi düşünüyorlar mı. Türk tüketicimizi koruyalım ve kollayalım diyorlar mı? Onlara iyi ürünler sunalım diyorlar mı? Ben yabancı markaların bile son kullanma tarihlerinin silinip tekrar yazıldığını(sera-tetra gibi) gördüm. Hatta bazı duyarsız akvaryumcuların son kullanma tarihi dolmuş ürünleri yarı fiyatına alıp satmaya çalıştığını biliyorum. Uyanık olan son kullanma tarihine bakıyor ya bakmayan hobiye yeni başlamış kişiler. Yani biz iyiyi değil kısa yoldan para kazanmayı düşünenlerin ağırlıklı olduğu bir toplumda yaşıyoruz. Siz bütün markalara hakim ve yetkilileri ile irtibat halindesiniz. Hiç bunları soruyor musunuz?
7 çeşit yemden 2 tanesini alıcam ama hangilerini?
Bende growth abd breeder'ın bitkisel olmadığını biliyorum. Belki troplarınızda şuanda sıkıntı olmamıştır fakat siz yine de dikkat edin.

Benim tavsiyem;

Tropical Super Forte Spırulina
Tropical Krill Gran
Gemma Growth And Breeder
Gemma Granul Green Cichled
Gemma Baby Serisi
En nefret ettiğiniz yemler
Salih bey sizi tebrik ederim. İlginiz ve alakanız bir hobici olarak beni memnun etti. Her ne kadar ürünlerinizi kullanmasam da (ekonomik sebeplerden dolayı) bütün markaların sahip ve yöneticilerinden de aynı ilgiyi beklerim.
Türkiye'de Kaliteli Yerli Yem Yok Mu?
Gemma'yı tavsiye ederim. Fakat gemma yerli ürün değil. Marka yerli, üretici Dünya devi sikreting firmasına ait. Hep gıbta ettiğimiz o yabancı yemler bizim ülkemize çalışmaya başlıyorlar artık. Güzel ülkeme bu yakışır zaten....
ciklet yemi.
Bende açık yeme karşıyım. Kendiniz tüketeceğiniz ürünleri açık mı almayı yoksa kapalı ambalajında mı almayı tercih edersiniz. Genellikle ürünler hava ile temas ettiği andan itibaren içeriğindeki değerleri kaybetmeye başlar ve bakteri üremesi hızlanır. Bu doğrultuda beslediğiniz balık sayısına göre bir çok markanın birçok boyutta kapalı ambalajı mevcuttur. Aldığınız kovanın ne zaman açıldığını bilmiyorsunuz içindeki yem orijinalmi değilmi bilmiyorsunuz. Ayrıca renk ve şekil itibari ile yemler birbirine benzediği için bir çok yemi başka kovaların içine koyup tüketiciyi kandıra biliyorlar. O yüzden ben hep kapalı ambalajlı ürünü kullanırım.
Fiyat ve kalite olarak gemma'yı tavsiye derim.
Yunus Ciklet Yem Tavsiyesi
Gemma groth and breeder
Gemma tropical
Gemma pro baby
Gemma micro baby
Gemma green çiklet(bitkisel) 2 günde bir ara öğün gibi verebilirsin.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.