ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
SelimAŞIK
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
03 Ağustos 2010 01:31
Son Ziyaret:
19 Şubat 2013 18:18
Toplam Mesaj:
60 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Selim AŞIK
Doğum Tarihi:
16 Haziran 1995
Yaş:
28
İl:
Kocaeli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SELİM ASIK       300lt Yunus - Sarı Prenses   / 30lt Kiraz karides mosslar

SON 10 MESAJI

Frontoza Blue zaire Yunus ve sarı prensesle yaşarmı
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=Tkc8QtJIR-I[/VID]  Bu video yu gördüm bayağı etkilendim

Sarı prenses form bozukluğumu ?
Ben bu balığın kenyi ve sp nin kırması olduğunu düşünüyorum kenyide olabilir

Frontoza Blue zaire Yunus ve sarı prensesle yaşarmı
Merhaba rakadaşlar 130-45 -60 ÖLÇÜLERİNDE AKVARYUMUM VAR ŞUAN İÇİNDE 2 E 3 D Sp  2e 4d yunus var babam frontoza blue zaire istiyor ben ise aysmen fakat büykler ne derse o olur bizde  Bu cinslerle Frontoza yaşarmı Bi kırmalık olurmu ?
Suyun üstündeki tabaka Ve 3d fon. YENİ RESİMLER EKLENDİ
[QUOTE=profesör]O beyaz tortunun sebebi kumu yeni koymanızdır, normal birşey. Ufak tozları birikebiliyor cama ve yüzeye bazı kumların. Motor çalıştıkça geçer. [/QUOTE]

Teşekkürler kayaları koyarken kumu havalandırdım İçinden bazı pislikler çıktı ve hava motorunu bağladım üstteki tabaka bayağı dağıldı 1 tanede sp lerimden erkeği koydum bakalım ne olucak diye maşallah ilkden ürkmesine karşın şuan rahat rahat yüzüyor akvaryumu tanımaya çalışıyor.
 

Yeni fotoğraflar:




Suyun üstündeki tabaka Ve 3d fon. YENİ RESİMLER EKLENDİ
Yüksek çözünürlükteki resmini ben bastırdım bu fonun satıldığını düşünmüyorum



[QUOTE=deepBlueRoyal]Su yüzeyinde tabaka oluştukçabir kapla çekersin her gün, ve bir hafta kadar sonra oluşmaz, ben de çok uğraşmıştım tabaka ile [/QUOTE]

suyu  2 gündür %30 çekiyorum fakat hala var  biraz geçti ama. Yani güvenemiyorum en son bittiğinde bile 1-2 tane balık satın alıp koyucam ölürmü diye. 
Suyun üstündeki tabaka Ve 3d fon. YENİ RESİMLER EKLENDİ
Arkadaşlar Kumunu suyunu koydum fakat şu varki Suyun üstünde kumu o kadar yıkamaya rağmen  bi tabaka oluştu ne yapmam gerek?












Yardımınızı bekliyorum
Suyun üstündeki tabaka Ve 3d fon. YENİ RESİMLER EKLENDİ
15 TL ye yaptırdık .İnce film şeklinde yapışkanlı arkadaki yağlı kağıdı çekip akvaryuma yapıştırdık biraz hava kabarcığı oluştu hayliyle mümkün olduğu kadarıyla dikkatli yapılması kereken birşey. Çünkü film şeridi bayağı ince. Resimleri en kısa zamanda ekliycem. Yarın suyunu doldurup 2 gün çalıştırıcaz.

SelimAŞIK2013-02-13 18:51:21
Suyun üstündeki tabaka Ve 3d fon. YENİ RESİMLER EKLENDİ
Arkafonu düşündüm fakat yunus ve sarı prenses olucak akvaryumda belki 3tanede frontoza blue zaire  sarı prenses tamam ama yunuslar açıklık alanları seven balıklar o yüzden 3boyutlu arka fon bastırarak  o gürüntüyü sağladığımı düşünüyorum.
Suyun üstündeki tabaka Ve 3d fon. YENİ RESİMLER EKLENDİ
Arkadaşlar 2.el aldığım 130-50-60 ölçülerinde akvaryum aldım mobilyalı . Aldığımda  dış filitre hortumları ve akvaryum bayağı pisti. Dış filitreyi falanda hiç yıkamamış. Filitrenin içindeki karbonu değiştirdim elyafları yenisiyle değiştirdim akvaryumu temizledim. Fakat alt tarafında bi çatlak olduğunu gördüm ama arka tarafa geçmemişti önlem amaçlı cam yapıştırdım  Akvaryum silikonuyla . Balıklara zararsız yazıyordu ama yinede 3/1 ini su ile doldurup tuz attım.  Daha sonra  babamla şelalelere derelere gittik kaya topladık   ilk önce tel fırçayla temizledik daha sonra kayaları tuza yatırdık. Aldığımız beyaz ufak taşlı kumu  sicak su ile 5 kez yıkayıp  beklettik daha sonra 3 kere daha sıcak suda yıkadık. Dış filtrenin hortumları çok kirliydi ve yeşildi ben şeffaf hortum aldım daha sonrada onu sıcak tuzlu suya yatırdım. Ve en son 3D arka fon bastırdım reklamcıdan .Bakteri kültürü oluşması için şuanki akvaryumdan dış filitreye  su doldurucam bakteri kültürü için 4 gün akvaryum suyu dolu çalışıcak daha sonra balıklar konulacak. Başka dezenfekte için birşey gerekirmi ? Birde Bu kayalar arka fona uyarmı  


SelimAŞIK2013-02-15 10:07:44
Bu balığın cinsi ne?
Teşekkürler Ozaman almıycam bende bilgilendiren arkadaşlara çok teşekkürler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.