ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ismail_topcuer
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Ekim 2010 02:34
Son Ziyaret:
18 Ocak 2024 21:12
Toplam Mesaj:
10 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
İsmail TOPÇUER
Doğum Tarihi:
18 Şubat 1983
Yaş:
41
İl:
Sakarya
Meslek:
Üniversite Öğrencisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

İsmail Topçuer

SON 10 MESAJI

adım adım bitkili akvaryum
Gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş emeğinize sağlık ilgiyle takip edeceğim. Bu arada akvaryumdaki gelişmeleri paylaşırsanız takip edebilme imkanı buluruz saygılar.
Sakarya’lılar haydi buraya !!!
Bayramda müsait olan arkadaşlarımızla tanışıp sohbet etmek için belirli bir gün ve zaman belirliyerek bayram vesilesiyle yüzyüze bir tanışma gerçekleştirmek isteyen arkadaşlar bence bayram gerçektenden en güzel fırsat olarak düşünüyorum saygılarımla. 
Sakarya’lılar haydi buraya !!!
Arkadaşlar bayramda ne yapacaksınız?
Sakarya’lılar haydi buraya !!!
Arkadaşlar çok sağolun tarif ettiğiniz yeri anladım orasını biliyorum ama adının yavuz akvaryum olduğunu bilmiyordum inşaallah en kısa zamanda akvaryumu alıp gurami beslemek için bilgilerinizle güzel bir kurulum gerçekleştirip aranıza akvaryumlu bir arkadaşınız olarak dönerim saygılarımla Allaha emanet olun.
Sakarya’lılar haydi buraya !!!

Arkadaşlar Yavuz akvaryum nerede adresini verebilirmisiniz?

Sakarya’lılar haydi buraya !!!
Forumdaki diğer arkadaşların mesajlarını okudum Sakaryadaki firmalar hakkında olumsuz düşünceleri var hem fiyat hakkında hemde güvenilirlik konusunda önerebileceğiniz akvaryumcu var mı? Adapazarında çünkü fiyatları çok pahalı buluyorlar bende forumdaki hem 2. el hemde ticari ilanlara bakıyorum burada gezdiğim akvaryumculerla arasında gerçekten çok fark var. Örneğin kullanılmış bir 80-50-50 bir akvaryuma 450 lira istediler.
Sakarya’lılar haydi buraya !!!

Peki özel yaptırmak mı daha hesaplı olur yoksa satın almak mı?

Sakarya’lılar haydi buraya !!!
Arkadaşlar bende Sakaryalıyım bu hobiye karşı ilgim günden güne artıyor. Bir akvaryumum şuan yok ama inşaallah en kısa zamanda olur. 150 60 60 ölçülerinde bir akvaryum yaptırmak istiyorum ama gezdiğim camcılarda bu ölçülerde akvaryum yapabileceklerini söyleyemiyor bldiğiniz bir akvaryum yapan varmı? Adapazarı merkezde yoksa hazırmı almalıyım yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla. 
450-500 litrelik tankta Gurami
Ankarada bir tank var istediğim ölçülerde şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim mesafe okadar önemli değil bir gün içinde gidip gelebileceğim mesafe inşaallah çok kısa zamanda görüşürüz
 
450-500 litrelik tankta Gurami
Merhaba arkadaşlar ben sakaryadan İsmail bu hobiye merak sardım yeni balıyacağım istediğim 450 - 500 litrelik bir akvaryum kurup gurami beslemek istiyorum akvaryum iç donanımı ve gerekli ekipmanlar bitki örtüsü balık sayısı  ve çeşidi vb. konularda yardımcı olursanız sevinirim. Siteye dün üye oldum ve bir kaç haftadırda araştırma yapıyorum ama kafam çok karıştı malum akvaryumculara malzeme alımı konusunda forumdaki görüşler sayesinde güvenimde kalmadı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler saygılarımla.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.