ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
fatih15
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
29 Kasım 2010 01:14
Son Ziyaret:
16 Şubat 2018 11:35
Toplam Mesaj:
214 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Fatih Yazgan
Doğum Tarihi:
29 Mayıs 1989
Yaş:
34
İl:
Ankara
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA



ANKARA

65cm'de Bitkili

SON 10 MESAJI

Resun CY-20 Cyclone Tanıtım
[QUOTE=kookyboi]Kapatmazsam yemlerin hepsi dibi boylayıp ziyan olur ama... Vatoz bayram eder diğerleri aç kalır :)[/QUOTE]

Çok azar azar verirseniz bir problem olmaz. Benzer sorunu ben de sae balığım ile yaşıyorum.
Regülatöre İnce Ayar Vanası
Çok büyük bir ihtimalle elinizle tuttuğunuz kısımdan takılabilir. Ancak yine de emin olmak için tam dediğim yerin fotoğrafını da koyabilirseniz daha net bir şey söyleyebilirim.
Resun CY-20 Cyclone Tanıtım
[QUOTE=kookyboi]Sizlerin önerisiyle aldım 1 yıldır kullanıyorum. Yattığım odada 7/24 çalışıyor. Bir tek yemlerken durduruyorum. Çok memnunum. 60 litrelik akvaryumumu gayet iyi temizliyor. Ayda 1 kez seramiklerin üzerindeki elyafı atıp yenisini koyuyorum bir de tıkanan yerlerini açıyorum kulak pamuğuyla o kadar. 

İçine iyice su doldurup çalıştırıldığında ağzınızla su çekmek zorunda kalmıyorsunuz, etraf da ıslanmıyor. Canister'ın içini temizledikten sonra tümüyle silme su doldurun fişe takın biraz ses çıkararak 5-10 dk su çekiyor sonra sorunsuz ve çok sessiz çalışıyor. 
[/QUOTE]

Görkem bey bence yem verirken hiç kapatmayın. Sık açıp kapatmak motorunuza zarar verebilir. Ben bir iç filtremi bu nedenle bozmuştum.
Ankara,da göl manzaralı Kahvaltı ve Sohbet
Şimdilik beklemeye geçeyim o zaman. Gelmeyi çok isterim. Cuma ya da cumartesi günü listeye adımı yazdırırım.
Ankara,da göl manzaralı Kahvaltı ve Sohbet
Emin bey haftaya pazardan kastınız 29 ocak mı yoksa 22 ocak mı?
Midye kırığı olurmu ?
Tugay bey,
Eğer tasarımınıza sağdık kalıp midye kırığına bitki ekmeyecekseniz bir sorun yaşamazsınız. Zaten kullanacağınız bitkilerde kuma gömülen bitkiler değil. Eledoa bitkisini midye kırığıyla büyütmüştüm ve o tankta mollylerimden yavru alıp büyütmüştüm. Yani sizin içinde belirttğiniz tasarımda sorun oluşturmayacaktır.
Saygılar.
Midye kırığı olurmu ?
Midye kırığına bitki ekmeyecekseniz, yani yalnızca yukarıda ki resimde olduğu gibi farklı bir renk oluşturmak için kullanacaksanız bir sorun yaratmayacaktır (ki zaten çizidğiniz resim de ekmeyeceğiniz şeklinde görünüyor). Ancak midye kırığının suyu sertleştirdiğini de unutmamak gerek. Bitki ekecekseniz tavsiye etmem. Şu anki kumunuz zaten bitki gelişimi için başarısını kanıtlamış bir kum türüdür. Beyaz quartz kum arkadaşlarında tavsiye ettiği üzere görüntü olarakta daha hoş duracaktır ayrıca.fatih152012-01-10 23:15:01
Ankara Karides Semineri...
Timur bey ve ailesine bilgilerini ve tecrübelerini aktardıkları icin, Üzeyir abi ve Nehir akvaryum ailesine de kapılarını bizlere açıp misafir ettikleri için ve hobici abilerimiz ve arkadaşlarımıza da katıldıkları için çok teşekkürler. Yararlı ve güzel bir seminerdi. Hediyeler için de emeği geçenlere ayrıca teşekkürler. Bu tip organizasyonların devamının gelmesi dileğim.
Ankara Karides Semineri...
Açık adresi google mapsten filan bulmaya çalışıyorum ama tabi olmuyor. Bilenler, gidenler yol tarifi verebilirler mi acaba? Rıdvan Binnaz Ege lisesinin neresine düşüyor. Liseyle aynı cadde üzerinde bildiğim diğer yerler de Burger King le Osmanlı nargile. Buralara yakın mı acaba? Biraz reklama da kaçtım ama kusuruma bakmayın 
Ankara Karides Semineri...
1- Güven CEBECİOĞLU (GÜVEN)
2- Üzeyir Demir(Yılan Avcısı)
3- Özcan Özkan (bycan)
4- Fatih Yazgan (fatih15)
fatih152011-12-23 16:09:06

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.