ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
MerveM
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Şubat 2011 23:35
Son Ziyaret:
10 Ağustos 2012 10:28
Toplam Mesaj:
23 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
merve bilir
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

merve bilir

SON 10 MESAJI

Silis kum arayanlar g.o.paşa..

Silis kumun beyazı neden yok :S nereye sorsam bej rengini beyaz diye veriyorlar, bu kumun beyazı mı yok yoksa zormu bulunuyor..?

Silis kum arayanlar g.o.paşa..
Küçükköy meydan da eski YKB şimdi bank asya üstünde yan taraf girişten 2. katta dökmal no 24-25 nete dökmal.net yazın çıkar ama beyaz yokmuş krem rengi varmış 50 kg 15 tl ben almadım beyaz araştırıyorum...
Silis kum arayanlar g.o.paşa..
Arkadaşlar silis kum konusunda elimden geldiği kadar yardımcı olurum adres tarifi vs konusunda.. bana çok yakın bir yerdeymiş bende uzaklarda arıyordum.. :)
50 kilo silis kum 15 tl...
Arkadaşlar evimin yanındaymışta haberim yok.. yarın iş çıkışı yetişebilirsem almayı düşünüyorum ama kalınlık-incelik varmış sanırım yardımcı olursanız sevinirim 250 lt lik akvaryumda yavrular büyütmeyi düşünüyorum, kaç kg gerekir ve nasıl kum almam gerekir.. ?
Kum ihtiyacı olanlar kaçırmasın.
İyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş.. :) Ayağımın dibindeymiş camdan baksam görürüm, neyse hemen yarın akşam iş çıkışı uğrayayım ama incesi kalını vs si varmış yardımcı olurmusunuz hangisinden almam gerekir 250 lt lik akvaryumda yavrular besleyeceğim.. ne kadar kum işimi görür..
 
Bu arada isteyen olursa yardımcı olurum göndermede karşılıksız..
Akvaryum fiyatı nasıl..
Sağolun arkadaşlar, Akvaryumumu elimde zaten diğer bazı malzemeler var dış motor,hava motoru,aydınlatma vs.. alacağım ısıtıcı, sili kum diyorlar galiba, iç dekor malzemeleri ve balıklar birde en önemlisi yem yetişkinlere hangi yem kullanılır 2-3 çeşit yem kullanmak istiyorum forumlarda satılan lardan daha önce almıştım yavrularım için memnunlardı..
Akvaryum fiyatı nasıl..

Telefonda görüştüm söylediğine göre akvaryum temiz ve az kulllanıılmış en kısa zaman da görmeye gideceğim, ama sadece akvaryum ve sehpası ile diğer malzemeler bana kaça malolur acaba

Birde bu akvaryumda başka neler besleyebilirim.. ?
 
Akvaryum fiyatı nasıl..

Arkadaşlar şu linkteki akvaryum ve fiyatı nasıl sizce kaç lt dir bunun içinde 5 sarı 5 beyaz ve 5 mavi prenses besleyebilirmiyim.. ?

 
Merhaba arkadaşlar.. Challenge+Japon+Lepistes üçü bir arada yaşarmı...

Ben zaten yavru alıp belli bir boya gelince satmayı düşünüyorum.. hayvanları daracık yerde büyütmeyi bende istemiyorum zaten, teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar.. Challenge+Japon+Lepistes üçü bir arada yaşarmı...
Bitki mitki uğraşamam ben en iyisi Prenseslere devam edeyim biraz büyüyünce de büyükleri elimden çıkartayım akvaryumda yer açılsın..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.