ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
hakan87
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
21 Şubat 2011 17:43
Son Ziyaret:
16 Nisan 2011 15:48
Toplam Mesaj:
3 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
hakan barut
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
bilgisayar programcısı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


Senin oyuncu olduğun yerde yönetmen benim

SON 3 MESAJI

Lepisteslerimin Yanına ...

Bence 60Lt de lepistes besle daha iyi olur balıkların için ve yanına beyaz moli bulabilirsen çok da hoş durur. lepistesler beslemesi zevkli balıklardır. Hele çocuklarının oldugunu görmek çok da zevk verir. Hele ki yavruları büyütür bi de torunlarıyla yaşadıklarını görürsen değmeyin keyfime:D yinede sen bilirsin tabi:D

yunuslarım hareketsiz
Ortalama 180lt kadar akvaryum boyutum. Ph konusunda hiç bi bilgim yok açıkcası ama sıcaklık deyince biraz yukseltmek aklıma geldi ve suyun buz gibi oldugunu farkettin sanırım ısıtıcımda sorun var yani bozulmuş. Lepistesler le aynı suyu kullanmadım yeniledim suyunu. Ama ısıtıcımda sorun var yarın gidip bi yenisi alıyım sıcaklıklar ilgilidir mi diyosunuz yanii? Soğuk su böyle bişiye sebeb olur diye tahmin ediyorum şok da olabilir balıklar ama dedim ya yunuslar konusunda bi kaç makale dışında bişi bilmiyorum.
yunuslarım hareketsiz
Sevgili balık dostları aranızda yeni fakat akvaryumlarda eskiyim. Yıllardır lepistes bakmakdan sıkılmıştım ve elimdeki tüm lepistesleri arkadaşıma verip karşılıgında yunus aldım. İlk defa yunus besliycem. 3 tane yunus cikletim var 5cm boyutlarında geleli3. Gün oluyor fakat suyun dibinde öylece üçü bir arada yatmakdan başka bişi yapmıyorlar. Akvaryumcunun tavsiyesiyle dezenfekte ilacı verdim fakat hiç bişi değişmedi 3gundur ne yem yiyolar ne de rahat rahat gezinioolar çok tedirgin bi şekilde suyun dibinde bekliyolar. İç filtreyi bile çalıştıramıorum çogu zaman daha da korkup sağa sola çarpmaya başlıyolar ölücekler diye korkuyorum.Aglama Sizce bunun sebebi ne olabilir alışma süresi mi yoksa yolunda gitmeyen bişiler mi var?
Şimdiden hepinize teşekkürler

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.