ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kerimkoz
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
144
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
29 Aralık 2016 12:27
Son Ziyaret:
20 Aralık 2023 18:54
Toplam Mesaj:
336 [0.13 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
kerim kozanoğlu
Doğum Tarihi:
14 Temmuz 2002
Yaş:
21
İl:
Ankara
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Fakir öğrenci akvaryumu ... kerim kozanoğlu

SON 10 MESAJI

Beta Balığı Kuyruk Erimesi
[QUOTE=OnlyBetta]Isıtıcı var mı? Işık var mı? zeminde suya salınım yapan renkli taşlar kullanıyor musunuz, fanusta zaten balık beslenmez hocam. [/QUOTE]
Bu kadar sert bir üslup ile yardımcı olunmayacağını düşünüyorum.
[QUOTE=H İbrahim]Isıtıcı ve ışık yok zeminde beyaz çakıl taşı ve misket var [/QUOTE]
Merhabalar size tavsiyem 20x10x15gibi ufak hacim bir akvaryum edinip içine fotoğrafta gözüken renkli taşları eklemeden dekorasyon ve 50w gibi ufak bir ısıtıcı ile balığınıza çeşit yemler(3-4 çeşit farklı yem) ile beslemeniz olacaktır .
Dediğim gibi şuanki durumun başlıca sebebi bence alışma evresi korkulcak bir şey yok tavsiyelerimi uygulayabilirseniz hobiye daha elverişli bir ortam elde ediceksiniz.

Saygılar.
Betta
Merhabalar

Betta tek ve hacmi küçük akvaryumda bakılacaksa filtre şart değil haftalık su değişimi ile sağlıklı bir şekilde besleyebilirsiniz
Yalnız 120 litre betta akvaryumu kurmuş biri olarak bu güzel canlıları küçük hacimlere mahkum etmeyelim mümkün olduğunca büyük min 20 25 lt de beslemeye özen gösterelim.

Saygılar[EDIT]kerimkoz,2022-08-13 04:31:37[/EDIT]
Japon Balığı Kuyruğunu İyileştirirken Yaptığım Uyg
Merhabalar

Japon balığınızın yaşı hakkında bilginiz var mı acaba .
Beta Balığı Kuyruk Erimesi
Merhabalar

Bana normal gibi geldi alışma evresinde canlı renkler vermeyebilirler kuyruk erimesine karşı protein ağırlıklı yemler tercih edebilirsiniz.
150 L Akvaryum
Merhabalar

Ölçü paylaşırsanız daha sağlıklı öneriler alabilirsiniz.
En Büyük Kararsızlık
Merhabalar uzun zamandır hobiye ara vermiştim tekrardan sıfırdan dönüş yapmak istiyorum yalnız önce tür sonrada ideal akvaryum ölçüsü hakkında bir yol kat etmiş sayılmam. Uzun süre zebra ciklet gibi aksi bir türle hobide can çekişmemin ardından daha uysal göze hitap eden türlere yönelmek istiyorum . Küçük balıklar pek bana hitap etmiyor bkz(neontetra,lepistes) önerilerinizi bekliyorum.

Bütçe=3000tl
İç Parazit
Merhabalar daha önce açılmış olan https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://156933.akvaryum.com/baliklarda_ic_parazit_hastaligi_ve_tedavisi__bp2771.asp&ved=2ahUKEwjsl-_mq6D0AhW98rsIHaucDa4QFnoECAUQAQ&usg=AOvVaw2JCxLKpBlhh6juxcjIKmOD başlıklı konudan hareketke tedaviye başlaya bilirsiniz.
Yeni Tank. Tür Tavsiyesi ?
Merhabalar , gerçekten çok güzel ve donanımlı bir akvaryumunuz var benim tavsiyem bitkili tetrazon kerevit akvaryumu belki ilerde kakadu ile zenginleştirbilceğiniz popülasyonu araştırabilirsiniz. Sağlıklı hobile3
Bilgilenmek
Merhabalar öncelikle su kalitesi ve akvaryum hacminde sorun var gibi gözüküyor baktığınız ciklet türleri iri olmalaları yanı sıra normal boyutlarda bile yüksek hacim isteyen canlılar su kalitesindeki bozulmalarda hayvanların yüzeyde gezmesine yola açabilir.
Yeni Kurulan Akvaryum
Merhabalar , bakteri kültürü için eski akvaryumdan 5 litre kadar eklerseniz iyi olur ama eski suyu tamamen eklemeniz sıkıntı yaratabilir.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.