ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
yakuzajr
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Mart 2011 16:24
Son Ziyaret:
01 Haziran 2021 18:04
Toplam Mesaj:
63 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Burak BURAN
Doğum Tarihi:
21 Ekim 1996
Yaş:
27
İl:
Bursa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


Burak BURAN

SON 10 MESAJI

Sizce hangi ısıtıcı
Himm teşekkür ederim abilerim jbl de çok sağlam ısıtıcı diyorlar 4yıl garanti olmasıda beni ona bağladı gibi jager 2yıl veriyor jbl diyorum ben teşekkürler size abi sağolun.
Sizce hangi ısıtıcı
Öncelikle Selamün aleyküm herkese iyi geceler siz değerli forum arkadaşlarım abilerime bir sorum olucak sizce jager 300wat 2yıl garantili ısıtıcımı yoksa jbl 300wat 4yıl garantili ısıtıcımı acil yorumlarınızı bekleriyorum.
200Lt Amerikan Rainbow
Hiç bir şey denemeyin meşe yaprağı,çay gibi moss türleri'de kesinlikle koymayın anubias koyduğunuzda anlamışınızdır anubias ın köklerini bile yemişlerdir bende baktığım için biliyorum bitkiselde beslendikleri için ara sıra sebze verebilirsiniz ince yapraklı olanlarından yiyeceklerdir.Bitkisel yem konusunda güzel düşünmüşsünüz,yavruya kesinlikle doyacaksınız emin olun.Yavruları 1.5 haftayı geçtikten sonra ayırın tavsiyem erkek yüzünden yeme sebebi olabilir zaten anlayacaksınız 2.,3. batım yavrulardan sonra. Zevkine değer bir yavru bakmalarını istiyorsanız kumu yükseltin malawi belgesellerinde su da oyuklar,krater,çukurlar vardır ya onun küçük çaplısını açarlar yavruları içine toplarlar oda çok ayrı heyecan katıyor insana,deneyimlerimden birisi. Akvaryumunuz çok güzel mango dalımı'dır,kökümü'dür bayıldım :).
%50amerikan%50bitkili
Çok güzel bir çalışma olmuş muhammet abi birşey demek istiyorum bildiğimiz gibi amerikan türleri bitkisel ve etçil beslenirler ama bitkisel yönleri bence daha çok baskın bu yüzden bitkler de sorun yaşayabilirsiniz.Çünkü bende amerikan rainbowlar var bu yüzden bitkilerimin köklerini yiyorlar yediler bazıları öldüler dikkatlı olmanızı tavsiye ederim.
My Dream ...
Size kolay gelsin o zaman  papağan balığınızı çıkartınız onun hali çok kötü çöpçü yazmışsınız çöpçü balığının türü nedir  senegal bişiri yemese bile diğer amerikan türleri yiyecekler.Size sadece habitat diyorum.
My Dream ...
Balıklarınız birbirinden uyumsuz lütfen araştırınız.. Tanganyika cichlidlerıyla Güney amerika cichlidleri biriyle yaşamaz,senegal bişiri bile koymuşsunuz lütfen Şuraya http://www.akvaryum.com/Tatlisu/ girip balıkların habitatlarına bakınız balıklarınızın birbirinden ne kadar saçma olduklarını anlıcaksınız.yakuzajr2012-10-26 14:52:13
Yeni 230 lt akvaryumum
Çok güzel düşünmüşsün o zaman:)
Yeni 230 lt akvaryumum
Abi akvaryumun hayırlı olsun ama midyeler bütün bitkilerini sökücekler biliyosundur herhalde.Onlara güzel bir yer bul bence akvaryumun içinde hep bitki dikmeye çalışıcaksın.
Melek akvaryumunu bitkiliye çevirsem mi?
Hasan abi ben 3yıl melek balığı baktım emin olun bitki melek balıkları için kesinlikle gerekli hassas ve narin olduklarında hemen korkabiliyor ve camlara vurabiliyorlar ama bitkiler olunca güvenleri daha çok artıyor bitkileriniz ince yapraklıysa koyma.Çünkü bir süre sonra yiyeceklerdir bitkileriniz hangi bitkiler acaba ? 
Reinbow dişisi çifleşmeme (resimli)

Tankınızı büyütmeniz gerekcek ama birşey söylemek istiyorum o balıkları orda üretebilir ama yavrularını yaşatamazsınız.Akvaryuma mutlaka kum koyun o balıklar çok korkaklar 4 çift var ve yüzlerce yavrum var kumsuz daha fazla stres yaparlar.Özellikle silis kumu tercih edin.Balıklarınız streste zaten belli kum gerekiyor akvaryum hacminin küçüklüğü akvaryumunuzda mango kökü yok bunlar gerekiyor.yakuzajr2012-07-24 16:41:16

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.