ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
hengur38
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
20 Temmuz 2011 16:05
Son Ziyaret:
05 Ekim 2015 23:09
Toplam Mesaj:
7 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
hakan engür
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Kayseri
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


hakan engür

SON 7 MESAJI

BLUE ZAİRE MOBA
Maaşallah.alpino242013-02-27 21:12:27
Tanganyika akvaryumum (Frontosa Brundi) Yeni fotolar 2. sayfada
TANKINIZ HAYIRLI OLSUN BALIKLARINIZI ZARARSIZ ZİYANSIZ BÜYÜTMENİZİ DİLERİM DİĞER YORUMLARDA OLDUĞU GİBİ BENDE DEKORUNUZU TEKRAR DÜZENLEMENİZİ TAVSİYE EDERİM AYRICA AYDINLATMADA ( TABİ YANILMIYORSAM) MAVİ IŞIK KULLANMIŞSINIZ.MAVİ IŞIK BİZE HER ZAMAN SON DERECE GÜZEL GELİYOR AMA UNUTMAYALIMKİ DOĞAL ORTAMLARINDA MAVİ IŞIK YOK  :)  GÜN IŞIĞI HERZAMAN DAHA İYİDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. NAÇİZANE FİKRİM BU. TEKRAR HAYIRLI OLSUN.
Kayseri hobicileri dayanışma ve paylaşma köşesi...
şimdiden hayırlı olsun sevgili KAYSERİ li akvarist kardeşlerim.bir çok insanın sıkıntıve düşüncelerini dillendirmişsiniz bunun içinde ayrıca teşekkürler.
melih bey kardeşim benim iş yerimin duvarında " kanatlarını açmadan nekadar yükseğe çıkacağını bilemezsin " şeklinde bir yazı var. biz hele bi kanatlarımızı açalım bakalım değilmi...?
Sump'daki malzemelerin dizilişi ile ilgili
Burada amaçlanan şey kaba pisliklerle kirlenen elyafın değiştirilme kolaylığı olabilirmi ? Ben 120x40x50h akvaryumumda 3 bölmeli (alttan kirli su giriş,filtrasyon,üstten temiz su çıkış) yandan sump kullanıyorum.Haliyle elyaf en üstte olunca sadece kirlenen elyafı değiştirip diğer malzemelere dokunmadan ve döngüyü durdurmadan bakımını yapabiliyorum.Ancak dış filtre bakımını yaparken döngüyü durdurup mecburen bütününü temizlemek gerekiyor.Bu durumdada elyafı son malzeme olarak kullanmak binevi bir sigorta gibi düşünülüyor olabilir.Yanılıyor olabilirim. Nacizane benim fikrim. 
calvus için yuva
teşekkür ederim Kağan bey
calvus için yuva
4 tane calvus black camerun um var.tam emin olmamakla beraber 1e 3d diye biliyorum.forumdan öğrenebildiğim kadarı ile yuva olarak kullanmaları için tankıma içine girbilecekleri büyüklükte kabuklar koymam gerekiyor.ancak epeyce aramama rağmen kayseride bu büyüklükte kabuk bulamadım. bana bu konuda yardımcı olabilecek tecrübeye sahip arkadaşlardan ricam kabuk haricinde alternatif olarak ne kullanabilirim.yardımcı olmaya çalışan herkese şimdiden teşekkürler. herkese sağlıklı balıklar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.