ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
psendurur
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Haziran 2006 09:45
Son Ziyaret:
04 Nisan 2014 13:15
Toplam Mesaj:
25 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
polat şendurur
Doğum Tarihi:
18 Mart 1981
Yaş:
43
İl:
Ankara
Meslek:
araş.gör.
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Polat ŞENDURUR

SON 10 MESAJI

Zebra Yumurtlayacakmı?
benimde aynı durumda zebralarım var. ancak akvaryumumda başka balıklar da var vatoz, çöpçü gibi. bi zararı olur mu?
 
bir de, karın bölgesi turuncu renk almaya başlayan zebra daha çok küçük, yaklaşık 3-3,5 aylık. boyut olarak ta küçük sayılır. acaba karnının renk değiştirse bile yumurtlamayabilir mi?
psendurur2007-06-11 10:51:09
yavru büyütme
Bende konu açmamak için burdan benzer bir soru sormak istiyorum. İki gün önce akvaryumcudan kurutulmuş karides aldım, ufalayarak kılıç ve moly yavrularıma veriyorum. Artemia ile uğraşacak pek vaktim olmuyor. Sizce karides vermeye devam etmelimiyim, yoksa karidesin yavrulara bir zararı olur mu?
Balon Moli Doğuracak mı ?- Yardım

Bu sabah molim yavruladı ve 50 ye yakın minik yavrularım oldu...

Balon Moli Doğuracak mı ?- Yardım
Benim de bir balon molim var, nerdeyse resimdeki balık kadar karnı şiş, kabız olup olmadığından şüphelenip takip ettim ve salatalık verdim. balığın kabız olmadığından eminim ama resimdeki balık gibi altında siyahlık yok. Hamile olmama ihtimali var mı acaba?
balıklar ve ses
Bence arkadaşların belirttiği gibi sese değil de ses dalgalarının suda yarattığı titreşimlere karşı duyarlılar. Ayrıca yunus bir balık değil bir memelidir, onu bu kategoride değerlendiremeyiz bence.
Yeni Canlı Doğuran Akvaryumum ve Bir soru

Akvaryumcularda satılan damızlık lepisteslere benziyor. Sanırım siz almadan önce çok fazla doğum yapmış. Bir süre sonra sırtlarında bir kambur oluşuyor. Balığınız hamile ama bence biraz daha zamanı var.

siyah kılıçkuyruk varmı??
Bende şu an bir dişi bir erkek siyay kılıç kuryuk var. Üstteki resimdekilerin aynısı ama kuyruk ve yüzgeçlerinde hafif turunculuk var. Sanırım "camgöz" deniyor bu türlerine. Erkek olanı muhteşem, çok gösterişli. 3-4 gün önce kızılaydaki turtes pasajındaki akvaryumcudan aldım, orda baya güzel kılıçkuyruklar vardı, ilgilenenlere duyrulur... 
Tatildeyken yavrular ne yapcak
Aynı sorunu ben de yaşadım. 3-4 günlük kılıç yavruları ve 4 yetişkin kılıç kuyruğa şu markasız tatil yemlerinden vermiştim. 5 gün sonra geldiğimde yavruların hepsi sağdı fakat büyük balıklar yemi tüketememiş hepsi ölmüştü. bunda on gün önce yine şehir dışına 12 günlüğüne çıkmak zorunda kaldım. Bu sefer seranın tatil yemlerinden aldım. 19 tane 1 aylık kılıç yavrusuna bir yakınım 4 günde bir gelip bir yemin 1/3 ünü atıyordu. geldiğimde hepsi sapasağlamdı ama fazla büyümemişlerdi.
Kefal balığı
Bende tam tersi olduğunu biliyorum. Yazın deniz balıkları daha yağlı olur. örneğin palamut mevsiminin sonlarına doğru avlanan balıklar iyice yağlarını kaybetmiş olurlar bu nedenle tatları da kötüleşir.
Yemleme
Marhaba arkadaşlar. Balıklara şu tatil yemlerinden verdim. Yavruların hepsi yaşıyor ve çok sağlıklılar. hatta görmeyeli çok büyümüşler . Fakat büyük balıklar tatil yemini yememiş. Üç balıktan ikisi ölmüş...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.