ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
.Absinthe.
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
21 Mart 2012 18:05
Son Ziyaret:
06 Nisan 2012 21:01
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Hakan Eryaman
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Hakan Eryaman

SON 5 MESAJI

Yapmalı yapmalı ne yapmalı?
T ekrardan selamlar. Dün akşam üzeri taban camı ve kaçıran kısmı hallettim. Nolur nolmaz diyerek akvaryum silikonu aldım.Akvaryumun içine göre kestik ve uygun şekilde yapıştırdık camı.Toplam 15 liraya mal oldu. Bugün akşamda kum ve suyunu tamamlayıp diğer malzemeleri alana kadar bekleteceğim

Daha önceki akvaryumumdan kalan kumlar(mevcuttaki akvaryumumda da kullanıyorum.)tozundan ayırmak için iki tane elekten geçirdim(biri ince, biri kalın) bu kumları koyarkende ön kısma ince olanları, arkaya kalın olanları koymak istiyorum.bi sorun olur mu? birde bitki yetiştirmek için uygun mu?(daha önce verdiğim temsili resim idi.bunlar benim kumlarım )

Yapmalı yapmalı ne yapmalı?
Sayın kayiboyu1, normal silikon devamlı suyun içinde atma yapmaz mı acaba? birde salınım sorunu var sanıırm. Işıklandırma için normal akvaryumumda mavi ve beyaz led kombinasyonu kullanıyorum.suyun içinde girince beyaz gösteriyor suyu. bitki içinde kullanılamaz mı acaba?
Yapmalı yapmalı ne yapmalı?
Gönül isterki daha büyüğünü alayım ama kredi kartı kullanmıyorum.yakın çevremde akvaryum hobisi ile ilgilenen yok. kapıda ödeme gibi bir imkan olsa 2.el sağlam bir akvaryum düşünebilirim.
Yapmalı yapmalı ne yapmalı?
Cevabınız için teşekkürler :) Camcı tanıdık olduğu için pek sorun değil ama muhtemelen pencere camı takacaktır.Kaç mm bilmiyorum.Bir sorun mu acaba? Silikonuda Tekzen'de Sista akvaryum silikonu 12 lira olarak satılıyormuş. .Absinthe.2012-03-22 18:07:00
Yapmalı yapmalı ne yapmalı?
Herkese merhabalar,

Ortalama 60 litrelik düz altıgen akvaryumum var. Alt camı çatlak buna ne önerirsiniz? İçine cam koyup akvaryum silikonu ile yapıştırayım mı, yoksa komple alt camı mı değiştreyim? sol kenardanda akıtıyor orayı içeriden silikon yaparak hallederim ama alt cam büyük sıkıntı.. 

kumum bu şekilde.sanırım dere kumu dediklerinden.küçük küçük taşlar.bunların içinde bitki yetiştirebilir miyim? Şuanda 15 kadar lepistesim var.3 tanesi hamile, 20 litrelik akvaryumda besliyorum. Balıklarım için küçük geliyor gibi bir his var içimde bu yüzden büyüteceğim.


Yıllar önce beslemiştik balık o günlerden kalan malzemeleri(akvaryum, filtre, kum) kullanarak oluşturdum bu akvaryumu. Şuanda kullandığım filtrenin hava girişi mevcut değil. Baloncuk yapmıyor.Sadece suyu devir daim ederek temizliğe yarıyor.Küçük bi modifiye ile hava girişi eklene bilir mi?


SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.