ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
eminn
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
22 Temmuz 2006 12:30
Son Ziyaret:
23 Mart 2013 00:11
Toplam Mesaj:
37 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Emin TAŞKIN
Doğum Tarihi:
23 Eylül 1985
Yaş:
38
İl:
Isparta
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

..:: Emin TAŞKIN ::..

SON 10 MESAJI

2E 1D cüce vatoz yavru alınır mı?
Cevabınız için teşekkürler. Şİmdi erkeklerden birini akvaryumdan çıkaracağım. Albinoyu mu çıkarayım siyahı mı? (dişi siyah) Siyahı çıkarsam diye düşünüyorum albinoyla eşe girmeleri zor mu olur? Hiç olmazsa bazı yavrular albino olsun istiyorum.
2E 1D cüce vatoz yavru alınır mı?
Bir de türlerinin farklı olması işleri zorlaştırır mı kolaylaştırır mı? Yani erkeklerin biri albino biri siyah , dişi olan siyah. 
2E 1D cüce vatoz yavru alınır mı?
Cevabınız için teşekkür ederim. Yuvadan kastım saksıydı zaten. Saksı olmasına rağmen bir değişiklik yok. Hatta saksının yerini bile değiştirdim giriş tarafını arka cama doğru getirdim girdiklerini çıktıklarını görmeyeyim rahatsız olmasınlar diye.
2E 1D cüce vatoz yavru alınır mı?
Merhaba herkese iyi günler. Forumda araştırdım ama bulamadım. Akvaryumda 1 erkek albino,1 erkek normal,1 dişi normal cüce vatozum var. Önceden sadece erkekler vardı yaklaşık 1,5 ay önce dişiyi aldım. Akvaryumda sadece lepistes besliyorum, yuva da olmasına rağmen eşe girmediler. Önerileriniz nelerdir? Albino erkeği çıkarsam bir faydası olur mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Saygılar..
Mikofish kullanimi
Blıklarımın hepsinde kuyruk çürümesi ve vucudunda beyaz büyük lekeler oluştu. Ölümler çoğaldı ve hala devam etmekteydi 15-20 kadar balığımdan 6 tane kalmıştı ilacın faydasını gördüm kullandıktan sonra 1 tane balığım öldü ondada çürümeler çoktu. Diğerlerinde ki çürümeler ortadan kalktı ama dediğim gibi bitkiler çürüdü. Bitkilerimi nasıl kurtarabilirim çürüyen yaprakları mecbur budayacağım ve 3 te 1 gibi bi su değişimi düşünüyorum (2-3 gün arayla). Doğru mu yaparım? Ya da daha doğrusu ne yapmalıyım..
Mikofish kullanimi
MErhaba ben de bir şey sormak istiyorum. Mikofish i bitkili akvaryumuma uyguladım. Fakat bitkilerim çürümeye başladı. Neredeyse bütün bitkilerimin yaprakları çürüdü yeni filizler ve eski yaprakları dahil. Uygulayalı 2 haftayı geçti hala etkisi devam ediyor. Suyun rengi hala sarı. Ne yapabilirim? Bitkilerimi nasıl kurtarabilirim? :S
Cüce vatoz cinsiyeti.
Bende görmeden almak istemiyorum ama arkadaş yavrudan aldım 4 aydır bende yaklaşık 4-5 cm boyunda bıyıkları çıkmadı dedi. Onu merak ettim, erkek çıkarsa boşa almayalım :)
Cüce vatoz cinsiyeti.
Merhaba, cüce vatoz dişisi arıyorum. Bir arkadaşta 4 aylık 4-5 cm boyunda varmış, ve bıyıkları çıkmamış, kesin dişi diyebilir miyiz? Yoksa cinsiyeti 6-7 ay sonra mı belli olur?
Saygılar..
Lav taşı kırığı
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Ben dediğiniz gibi ön tarafa2-3 cm arkaya doğu yükseltmeyi düşünüyorum. Bulunduğum yerde lav taşı kırığının kilosuna 2,5 - 3 ytl diyorlar. Ben de internetteki bir alış veriş sitesi 25 kilosuna 40 ytl diyor. Akvaryumu tamamen lav taşı kırığı yapmayı düşünüyorum.
İkinci olarak bir arkadaşım yaklaşık 300 lt akvaryumda malavi besliyor. O da lav taşı kırığı düşünüyor (koyu renk olduğu için balıkların renklerini daha iyi göstereceğini bir yerde okumuşruk) Uygun olur mu?
Lav taşı kırığı
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Peki 75*30*40h boyutlarındaki bir akvaryuma kaç cm lav taşı kırığı koymalıyım ve ortalama kaç kg gerekli?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.