ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ORhun1
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
01 Mart 2013 20:24
Son Ziyaret:
03 Ekim 2013 00:55
Toplam Mesaj:
62 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Orhun Aksu
Doğum Tarihi:
10 Haziran 1991
Yaş:
32
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Tropheus Beslicem Dış Filtre Dizilimi?
Teşekkürler paylaşım için.Araştırmalarımdan en çok söylenenler en üst sepete seramik sadece altındaki sepete biyolojik sünger elyaf altındaki sepet şuanlık koyulcak şeyi bulamadım en alt sepete zeolite .
Boş kalan sepete ne koymalıyım  dediklerim sizce nasıl?
Tropheus Beslicem Dış Filtre Dizilimi?
Bilen arkdaşlar yazsın derken tropheus diğer balıklar gibi değil suyunun çok iyi olması gerekiyor buda dış filtreden geçiyor.Tropheus besliyen arkadaşlardan yorum almak istiyorum ondan.Suyu en kaliteli bir şekilde tutmak için hangi sepetlere hangi ürünleri koymalıyım.
Cinsiyetler doğru mu ? Yeni Akvaryum
Resimlerden cinsiyetini anlamak çok zor en iyi anlamk için anüs vent kontrolu yapmanızı öneririm.Yada balığınızın alt bölgesini fotoğraflarını paylaşırsanız net cevap alırsınız
Tropheus Beslicem Dış Filtre Dizilimi?
Arkadaşlar tropheus beslmeye karar verdim almadan dış filtremin malzemelerini düzenlemek istiyorum.Jebo lifttech 4 sepetli modelini kullanıyorum.Suyun en iyi şartlarda olması için ph da 8-9 arası tutman için en üstten aşağı doğru sıralıyabilirmisiniz.
Lütfen gerçekten bilen arkadaşlar yazsın yanlış bilgiyle iş yapmıyalım.

Birdaha Yumurta
Akvaryumunu sakin bir noktaya koyarsan bir sıkıntı olmaz.Balığını stresten uzak tutcaksın yani.
Yunuslarla İlgili Bir Soru
Yunus besliyorum.Bugun dişilerimden birtanesin alt arka kısmının şiştiğini gördüğüm bunun nedeni ne tüpçük çıkartıcak anlamınamı gelıyor.Sarı prenseslerde altında sıskın olarak guzukuyor tupcuk yunuslardada aynımı.
SU PİRESİ
Akvaryumundan dip çekimi yap su piresilerını suzgecle suzerek dıp cekımı yaptıgın suya koy sonra damacandakı suyu yarısını bosalt akvaryumdan cektıgın suyla karıstır hem su pirelerinin gelişimlerini sağlarsın hemde su pirelerini görebilirsin.
Tropheus Hakkında
Görsellik olak hareketlilik olarak izleme açısından tropheus doğru bir seçim.Tropheusları beslemek alıcak kişiyi korkutur bakımı diğer balıklara nazaran daha zordur.Cikletleri dinlendirilmiş çeşme suyunda besliyebilirsin ama tropheusları o şekilde beslemek çok zor ya ölür yada renklerını duzgun bır sekılde almaz.Tropheus beslıyenlerın en buyuk korkusu balıklarını kaybetmek.Ben herseyıne dıkkat ederek beslerım dıyorsan maddı durumdanda sakınca yoksa F0 olarak alıp tabi balıklarını seçerken dikkat et cinsiyetine sonra fiziğine.Pahalı olmasının bır nedenıde örnek ciklet yavrusu 1 tl tropheus yavrusu 10-15 tl . Cikletler 100 yavru doğruyorsa tropheuslar 10-15 tane doğuruyor.Seçim size kalıyor ciklet beslemek kolay tropheus beslemek zordur.
Yunuslarım Çiftleşmiyor
Bütün dekorları çıkardım sadece kum var ama hala bir gelişme yok
Yunuslarım Çiftleşmiyor
Arkadaşlar akvaryumuma bir hafta önce bir tane dişi ekledim boyu 14 cm erkekten 1 cm kadar büyük erkek sürekli kovalıyor ama dişi sürekli kaçıyor.Yavru almak istiyorum artık önerileriniz varmı.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.