ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Ahmeti
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
05 Nisan 2013 17:16
Son Ziyaret:
14 Kasım 2013 18:57
Toplam Mesaj:
10 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ahmet Meti
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Samsun
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


Ahmet Meti

SON 10 MESAJI

yumurtalar neden mantarlaştı ?
Yumurtalar neden mantarlaştı ? diye konu açmıştım. Diego_7_17 nick'li kardeşimin mücevher balığı konusundaki tecrübsi bana çok faydalı oldu ve şuan anne ve baba mücevher yavrularına yüzme dersi veriyorlar.
yumurtalar neden mantarlaştı ?
Oğuzhan kardeşim seninde başını ağrıttık kusura bakma. Birşey daha soracaktım herzamanki gibi %'10 su değişikliği yapsam yavrulara zararı olurmu ?
yumurtalar neden mantarlaştı ?
Bugün nasıl bir suçluluk duygusu içindeyim anlatamam. Dün yumurtalar mantarlaştı diye ortadaki sinekliği kaldırmıştım meğersem anne mücevher herhalde yumurtaların sağlam olanlarını başka bir yere taşımış. Bu akşam baktığımda ise küçük küçük yavruları yumurta döktüğü yere getirmiş o kadar çokki sayamadım buraya kadar iyi hoş ama anne ve baba mücevher kuyrukları ısırılmış perişan haldelerdi hemen sinekliği geri koydum ama birde ne göreyim anne ve baba mücevher birbirleriyle ölümüne kavga ediyorlardı erkek olan mücevheri ayırdım anne ve yavruları başbaşa bıratım. Neden kavga ettiklerini anlamadım ikisi birden yavrularını koruması gerekmiyormuydu neden böyle bir kavga içine girdiler anlamadım ):
yumurtalar neden mantarlaştı ?
Teşekkür ederim Oğuz kardeşim. Nasip başka sefere herhalde ortalama ne kadar sürede yumurta döküyorlar acaba bu konuda bilginiz varmıydı ?
yumurtalar neden mantarlaştı ?
Yumurtaları kaybedince ortadaki sinekliği kaldırmıştım. Eğer başka bir yere taşımışlarsa yazık oldu diğer balıklar yer herhalde onları
yumurtalar neden mantarlaştı ?
Merhaba arkadaşlar. Pazartesi günü yumurta döken mücevherimi eşiyle beraber diğer balıklar rahatsız etmesin diye yumurtaların olduğu bölüme sineklikle ayırdım bugüne kadar bir sıkıntı yoktu öğle vakti baktığımda yumurtaların yarısı yoktu az önce baktığımda diğer yarısıda mantarlaşmıştı. Yanlış yapmış olduğum birşeylermi var anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Mücevher Cichlid Cinsiyet Ayrımı & Üreme
Dün akşam işten geldiğimde mücevher'imin yumurta döktüğünü gördüm ve diğer balıkların rahatsız ettiğini farkettim daha önce yaptırmış olduğum sineklikle anne ve babayı yumurtaları döktükleri alana ayırdım sabah baktığımda stressiz bir şekilde gezerlerken gördüm    benim merak ettiğim ilerleyen günlerde su kirlendiğinde bir miktar su değişimi yapmalımıyım , ekleme yapacağım su yumurtalara zarar verirmi yada su değişimi yapmadan beklemelimiyim ?
Mücevher balıklarımın cinsiyeti?
Vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim. Yalnız bir konuda yardımınıza ihtiyacım var mücevher'lerimdeki agrasiflik nedeniyle sineklikle belli bir bölüme ayırmayı düşünüyorum bunu yapmalımıyım yoksa akvayumdaki bütün balıkları kendi hallerinemi bırakmalıyım. Akvaryum 120 lt. 1 E - 1 D mücevher , 3 E - 5 D s. prensesim var
Mücevher balıklarımın cinsiyeti?
Selam arkadaşlar, mücevher balıklarımın cinsiyeti konusunda yardımcı olur musunuz?
Balık bakımında tecrübesizim kırmızı olan mücevher erkek diye tahmin ediyorum diğer balığı kendine edindiği bölgeye çekiyor ve orada titremeler yapıyor diğer sarı prensesleri akvaryumun diğer köşesine kovalıyor. Eğer bu çifleşme dönemi ise akvaryumu sineklikle bölüp mücevherleri ayırmayı düşünüyorum.
Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.
Ahmeti2013-05-13 19:26:05

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.