ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kadirce
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Eylül 2006 15:26
Son Ziyaret:
16 Kasım 2006 17:14
Toplam Mesaj:
147 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
kadir
Doğum Tarihi:
02 Nisan 1981
Yaş:
43
İl:
Istanbul
Meslek:
Muhasebe / Reklam
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


K@DİR BARAK

SON 10 MESAJI

Nedir bu Ph, Nitrit ve Nitrat?
Akvaryum.com sayesinde başladıgım ve kendimi 4 ayda akvarist sandıgım bu güzelim hobiye,190 lt ile başlayarak evimin darlıgı nedeni ile 80 lt'ye geçerek devam etmiştim,bu hafta sonu onuda besledigim balıkların yararına olacagı düşüncesi ile bırakacagım,sanırım en iyisi bu olacak,siteye ve üyelerinde başarılarının devamını dilerim,saygılarımla.
Nedir bu Ph, Nitrit ve Nitrat?
Biz gibi acemi arkadaşlarında dediklerine kulak asmayın,umursamayın,ama unutulmasın ki halksız,ülkede olmuyor.
Nedir bu Ph, Nitrit ve Nitrat?

Sayın Kerem bey;Mehmet bey bizim besledigimiz balıklarla yada tankmızla dalga geçerken sorun olmuyor gördügüm kadarı ile.

Sanırım 1000 lt canlıdoguran tankım var deseydim,farklı olurdu.ye kürküm ye misali,neyse ben artık bu konuda ne yorum yapmak nede yazı yazmak istiyorum,siz üstadlar dogrusunu bilirsiniz.Saygılar.

Nedir bu Ph, Nitrit ve Nitrat?

Tamam arkadaşlar haklısınız,ne yapalım bizde 30-40 lt lik akvaryumlarda 3-5 ytl lik balıklarla,kendimizi balık besliyor sayıyoruz,eee yaşam standartımız da bu,bende bir okyanusum olsun içinde balina beslim isterdim,ama maglesef.

Olgay kardeşim,sana asla darılmam gücenmem,dost acı söyler

Nedir bu Ph, Nitrit ve Nitrat?

Sayın Ulvi bey;

Amacım bir tartışma yaratmak degildi şu noktaya kadar;"Ne kadar bilirsen bil, anlatacakların karşı tarafın anlayacağı kadardır." Bu noktadan sonra artık bende buna katılıyorum.

Sitede herşeye dikkat eden sizler,herkese uyarı gönderen sizler,Türkçeye önem veren sizler;Şimdi hakaret kısmınamı geçiyorsunuz?Siz,sizin düşüncelerinize muhalefet olan insanları aşagımı çekmeye başladınız.Evet ulvi bey bizim anlayacagımız kısım bu kadar!Beynimiz bu kadar çalışıyor ki,Reklam şirketinde muhasebe müdürlügü yapıyoruz bizi salaklıgımız ve anlamama kabiliyetimiz sayesinde buralara getirdiler,Size ve tüm siteye saygılarımı sunuyorum,üyeligimin ve bütün yazılarımın silinmesi ile ilgili konuyuda gerekli arkadaşlara ben iletirim,olur ya siz bunuda yapmak isterseniz memnuniyetle kabul ederim.

Son sözümde şu;Ph,nitrit,nitrat var yok demedik;sadece insanlara gereksiz yere para harcatmamak istedik,akvaristlik dipsiz bir kuyu.

 

 

Nedir bu Ph, Nitrit ve Nitrat?

Sayın Ulvi bey;Cümlelerimin istediginiz yerine kadarını yazıyor gerisini getirmiyorsunuz.

Biz akvaristler hep şunu dedik;suyu en az 1 hafta dinlendirin,malzemelerinizi iyi yıkayın,akvaryumu 1 hafta tüm ekipmanları ile çalıştırın,iki günde bir balık varmış gibi yem atın,biolojik dengeyi oturtun.

'Ne kadar kurcalarsanız o kadar sorun yaşarsınız' kelimesini bende başka bir arkadaştan alıntı yapmıştım,demek ki tüm yazıları okumadan sadece benim yazılara direkt olarak giriyorsunuz.

Ayrıca sanırım yazılarımı tersten falan okuyorsunuz,'Ayrıca biolojik döngünün ne oldugunuda,bu kavramın içinde hangi degerlerin oldugunuda biliyoruz.'

Biz ph,nitrit,nitrat yok demiyoruz,testlerden bahsediyoruz.

Valifiera’nın Karnındaki Renk
Sonradan oluşan bir leke mi?
Nedir bu Ph, Nitrit ve Nitrat?

Sorun yaşamadım diyenlerin yaşadığı bütün sorunları örneklemiş. Ne diyeyim, belki de sorunun sebebinin biyolojik döngüdeki sorunlar olduğunu bilmedikleri için bu dögünün gereksiz olduklarını düşünüyorlardır.

Sorun yaşamadım diyorum,hangi sorunumu örneklemiş anlayamadım,sayın arkadaşım!Ayrıca biolojik döngünün ne oldugunuda,bu kavramın içinde hangi degerlerin oldugunuda biliyoruz,biz ph,nitrit,nitrat yok demiyoruz,testlerden bahsediyoruz.

kadirce2006-11-14 16:20:15
Canlı doğuranlara yem?

Tropical markasının,bir çok ürün seçenegi vardır,renklendiriciler,toz yemler,pul yemler vitaminliler vs. gibi

Lepistesler Yavrularını Yermi?

Canlı doguranlar yavru yemezler!

Saygılar,

M_R_T2006-11-14 13:26:3

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.