ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ahmettt
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Aralık 2006 15:21
Son Ziyaret:
31 Mart 2007 20:21
Toplam Mesaj:
45 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ahmet turba

SON 10 MESAJI

zebra cichlid
kesinlikle evet
İtiraf edin.
Arkadaşlar bende çok küçükken babamın bir arkadaşı zebra yavrusu hediye etmişti.Balıklara bir süre baktıktan sonra(fanusta)balıklar günden güne ölmeye başlamıştı.Bende çok kızdım ve boncuklu tabancayla balığımın birisini vurdum ve öldü.Ondan sonra ne yaptığımı bir düşündüm ve o kadar çok ağladım ki anlatamam. O an dün gibi aklımda ve ondan sonra balıklarıma elimden geldiğince iyi davranmaya çalışıyorum.
şelale
Başka bir dış filtre yok.sadece bir tane iç filtre vardı akvaryumumda o da fazla ses çıkarıyor diye onu çıkartıp şelale hava taşı almıştım.yani şu anda sadece havataşı var.su biraz bulandı iç filtreyi akvaryumuma takmalı mıyım?
şelale

Şelale hava taşı markası aim. galiba motorun gücü yetmedi.Üflediğimde her yerinden çıkartıyordu. sonra bıçakla delmeye çalışınca bir kısmı kırıldı.tecrübesizlik işte

Çok üzüldüm.ama sonra 50 cm hortumu arkaya yerleştirdim ve toplu iğneyle deldim.O şekilde hava veriyor artık.sizce yeterli midir bu oksijen? bir de yeşil renkli iç filtremi çıkartmıştım su bulanmış acaba tekrar takmalı mıyım?

şelale
Arkadaşlar akvaryumcuya gittim şelale aldım(doğru telaffuz etmişimdir inşallah. yani 25 cm uzunluğunda yerden oksijen çıkaran)Akvaryuma yerleştirdim ve sadece uzundan birazcık oksijen çıkarttı.Bende akvaryumcuya gittim her yerinden çıkmıyor bozuk dedim. Akvaryuma yerleştir bir gün sonra falan açılır dedi.bende akvaryuma yerleştirdim ve birkaç saat sonra köşelerinden falan çıkartmaya başladı.oksijen biraz arttı ama yine de çok fazla yok şimdi ben bekleyeyim mi ne yapayım.her yerinden çıkar mı oksijen? Arkadaşlar hemen cevap verirseniz çok sevinirim.
zebra yavruma yardım
Arkadaşım benim zebram 10 günlük hala yavrularını yemediler.Anne ve baba birlikte yavruları koruyor.Eger akvaryumunda 1 çift zebra varsa anne babayı hala çıkartmamanı öneririm.Forumda genellikle yavrular 1 haftalık olunca babanın çıkartılması öneriliyor.Bence sende öyle yapmalısın.Anne ve yavruları biraz daha birlikte tutmalısın
zebra yavrusuna yumurta
başka fikri olan yok mu? veya daha önce yumurta vermiş olan?
akvaryum köpürmesi ve iç filtre

yardım edebilecek kimse yok mu arkadaşlar?

akvaryum köpürmesi ve iç filtre

1)Arkadaşlar bir kaç gündür akvaryumum köpürüyor buna nasıl engel olabilirim ve zararı olur mu balıklara?

2)Bir sorum daha olacak akvaryumumda bilinen yeşil renkli iç filtre var.filtreyi sonuna kadar açmıyorum akıntı yarattığı için(yavru zebraları savuruyor çünkü) (bazen de tamamen fişten çekiyorum birkaç saatliğine).filtreyi kısmamın ve zaman zaman fişten çekmemin zararı var mıdır?

Bu arada akvaryumum 80*30*35h sağlıklı balıklar

zebra yavrusuna yumurta
Arkadaşlar henüz 2-3 gündür yüzen zebra yavrularıma bir parça yumurta versem olur mu? yumurtanın yavruların gelişmesini hızlandıracağını duymuştumda.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.