ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
baskan09
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
20
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
15 Mayıs 2017 12:40
Son Ziyaret:
21 Nisan 2022 11:07
Toplam Mesaj:
24 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Uğur ÖZTÜRK
Doğum Tarihi:
18 Eylül 1988
Yaş:
35
İl:
Aydin
Meslek:
Laborant
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Saygılarımla.. Uğur ÖZTÜRK

SON 10 MESAJI

Neolamprologus Pulcher Ve Neolamprologus Brichardi
Ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık..
Plastik Kapak Akvaryum Nasil Bir Aydinlatma Olmali
Merhabalar;
Bende de aynı kapaklı akvaryumdan mevcut idi ve kapağın arka tarafında kalan bölmesine camcı'dan cam kestirip silikon ile yapıştırdım. Kapağa da gün ışığı ve beyaz led yapıştırdım gayet iyi bir aydınlatma sağlıyordu. Şuanda bende sizin gibi tekrardan akvaryum kuracağım aynı kapaklı akvaryumdan 1 metrelik bombeli temin ettim aynı şekilde cam'cıdan cam kestirip led ışıklandırma yapacağım. Arada cam olduğundan ve silikon ile yapıştıracağın için en ufak bir nem alma durumu söz konusu değil. Tavsiyem bu yönde olacak. Tabi ki daha bilgili daha deneyim sahibi arkadaşlarımız ve büyüklerimiz de fikirlerini beyan edecektir ama benim deneyimlerim doğrultusunda ben sıkıntı yaşamadım, yaşamadığım içinde tekrardan aynı sistemi kuracağım. Saygılarımla sağlıklı canlılar ve hobiler dilerim..
Dış Filtre İçin Ön Filtre Kullanımı
Merhabalar,
Ön filtre diye tabir ettiğin şeyde aslında bir dış filtre ve zamanla oda kirlenecektir ve dolayısıyla onuda temizlemek zorunda kalacaksınız. Yani en azından benim düşüncem bu yönde daha deneyimli arkadaşlar daha detaylı açıklama yapacaklardır diye düşünüyorum.
Saygılarımla..
Brikardi Ailesi
Maşallahları var. Gerçekten harika görünüyorlar. Sarı prenseslerim vardı bir arkadaşıma verdim. Yeniden kurulum yapma aşamasındayım ve gerçekten tam olarak istediğim koloni şekli. Umarım bende bu şekilde bir koloni oluşturabilirim. Saygılarımla..
Kendin Yap Otomatik Yemleme Makinası
Merhabalar

Gerçekten harika ve çok mantıklı bir sistem olmuş. Paylaşımınız için teşekkür ederim.

Saygılarımla..
Yem Tavsiyesi
Merhabalar;

https://www.akvaryum.com/Forum/naturel_yem_k899577_sn1.asp

konuyu okumanı tavsiye edebilirim.
Saygılarımla..
Naturel Yem
[QUOTE=Kaya43]Merhaba yeme nereden ulasabiliyoruz gitti gidiyorda urun satisi durmustur diyor ayrica 100gr alti paket oluyormu
[/QUOTE]

Hakan Bey Merhabalar,

http://urun.gittigidiyor.com/evcil-hayvan/naturel-yem-garantili-dogal-ve-gdosuz-125-gr-286636659

bu adresten ulaşabilirsiniz diye ümit etmekteyim.
Saygılarımla..
Naturel Yem
[QUOTE=utoku]

Uğur Bey Merhaba,

Sera kullanacaksanız karışım oranınız hatalı. %60 granured %40 granugreen olmalı. (Hatta bu oran %70 lere bile çekebilirsiniz, çünkü sera vb ürünler proteini soyadan alırlar). Ayrıca şunu da söyleyeyim. Kimsenin yemini asla kötülemiyorum ama bu yemlerle kendi yemim arasında 5 kat fark vardır. Bunu yemimi kullandıktan sonra 1 ay içinde görürsünüz. Bu yemi biz 6 yıldır devamlı olarak kendi çiftliğimizde kullanıyoruz ve hiçbir ek besin vermiyoruz. Şu zamana kadar biz iç parazit, dış parazit, siyah benek ve beyaz benek ve bunun gibi bir rahatsızlıkla uğraşmadık.

Kendi yemimiz, kaya tuzu kullanımı ve düzenli su değişimi yapın bir tane bile balığınızda şikayet yaşamayacaksınız. Aksine renklerinde ve üremelerindeki hızlı yükselişle bana teşekkür edeceksiniz. Kimse garantili yem satmaz. Biz yemimizin sonuna kadar arkasındayız.

Ayrıca ne zaman gelmek isterseniz, buyurun gelin misafirimiz olun. Hem çiftliğimizi hem de yem tesisimizi gezersiniz. Sadece pazarları işte olmuyorum. Onun dışında hep çiftlikteyiz.

İyi günler dilerim[/QUOTE]

Utku Bey,
İlgi alakanız ve cevabınız için çok teşekkür ederim. Akvaryumcumun tavsiyesi üzerine bu oranlarda karışımı kullanmaktayım. 100 gr kadar almıştım muhtemelen Ramazan ayı bitimine kadar idare edecektir bizi daha sonraki yemleri de gelir elden teslim alırım diye düşünmekteyim. Çok teşekkür ederim.
Saygılarımla..
Filitre Önerisi
Merhabalar,

http://urun.n11.com/dis-filtre/sunsun-hw-603-b-mini-akvaryum-dis-filtresi-P23783976

bu ürünü inceleyebilirsin kullanmadım ancak yorumlarına bakıldığında çokta kötü olduğu söylenemez. İşini göreceğini düşünüyorum.
Saygılarımla..
Naturel Yem
Utku Bey merhabalar,
Yorumların hepsini dikkatle okudum ancak birde sizden tam teyit almak isterim 10 adet sarı prensesim var şuan için sera %30 granüred ve %70 granügreen karışımı ile beslemekteyim gayet keyifle yemekteler. Ancak kendimde olduğu gibi arkadaşlarımında doğal beslenmesini isterim. Sarı prensesler için sürekli kullanıma uygunmudur acaba??
Bir diğer noktada gezmeyi seven bir insanım ve Aydın ilinde ikametgah etmekteyim. Ara sıra gezintiye çıkıyorum sizlerinde uygun müsait, müsait olduğunuz bir zaman diliminde hem tanışmak hem bir çay kahve sohbet muhabbet hemde yem temin etmek isterim.
Saygılarımla..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.