ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
SimliveSinsi
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Şubat 2007 19:06
Son Ziyaret:
14 Nisan 2012 03:39
Toplam Mesaj:
29 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
demet engin
Doğum Tarihi:
24 Aralık 1985
Yaş:
38
İl:
Istanbul
Meslek:
tiyatro
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

demet engin

SON 10 MESAJI

Lepisteslerde beyaz şerit ve ölüm..

Arkadaşlar bikaç lepistesimin vücüdünda önce silik, sonra daha da belirginleşen beyaz bi şerit oldu. ve bikaç gün içinde öldüler.  suyu değiştirdim. ama yine aynısı oldu şimdi başka bir lepistesime. bu nasıl bi hastalık. çaresi nedir? yardımcı olun lütfen.

Amazondan Bir Kesit. Yeni Resimler 6. sayfada

Burak Bey akvaryumunuz çok hoş bir görünüme sahip. Neonların akvaryuma verdiği ufak renkleri çok severim bende. Kullandığınız ilaç ve yemler balıklarla bitkilerin gereken canlılığı sağlamış. Tebrik ederim. Umarım sağlıklı yavrularınız da olur. Onların büyüme sürecini izlemek çok zevkli.

yumurtadan çıkmış artemia satılmıyo mu?
arkadaşlar bugün aldığım artemia yı ben sizin sitede bahsettiğiniz şekilde bir düzenek kurup çıkartmayı hayatta beceremem. bunların hazır çıkmış olanını, hiçbir işlem gerektirmeyenini bulabilir miyim? yardım edin. yavrularıma artemia vermek istiyorum.
artemia nasıl kullanılıyo?
biraz önce akvaryumcudan aldığım tetra marka artemia toz halinde. napıcam onu anlamadım. yardım eder misiniz arkadaşlar?
fotoğraf koymayı bilmiyorum.
yardımınız için çok teşekkür ederim ama beceremiyorum olmuyo.
fotoğraf koymayı bilmiyorum.
Arkadaşlar bu siteyi çok seviyorum ama fotoğraf eklemek tam bi çile. Bir türlü beceremiyorum. Lütfen yardım eder misiniz? Hamile balıklarımın fotoğrafını koyup doğum günü hakkında bilgi edinmek istiyorum. Yuvalıkta sıkıntıya girmesinler diye.
kaplumbağa üremesi...
benim yavru sahibi olmakmam olanaksız. çünkü kaplumbağam erkek yüzü görmedi. merak ettiğim için sordum. hep ilgimi çekmiştir kaplumbağaların doğumu.
kaplumbağa üremesi...
arkadaşlar merak ettiğim bişey kaplumbağaların nasıl yumurtladığı. ama sitede bu konu ile ilgili bilgiler bulamadım. yardımcı olur musunuz? benim kaplumbağam tek. ama bikaç dişi ve erkek kaplumbağası olan arkadaşlarımın da hiç yumurtladığını duymadım. doğal ortamda mı oluyo sadece.
ÇOK İLGİNÇ
bence 7ytl vermenize değimiş. akvaryumcunun bunu nasıl tahmin ettiğini bilmiyorum ama doğru söylemiş. umarım yavrularınız sağlıklı büyürler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.