ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
arcibaldo
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
04 Mart 2007 14:45
Son Ziyaret:
21 Eylül 2013 22:26
Toplam Mesaj:
42 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
bugra girginman
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
no
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Buğra
Canlı Doğuran Tankı.

SON 10 MESAJI

Bu ne bitkisi?
Merhaba arkadaşlar bugün akvaryumcum bir bitki hediye  etti ama ne bitkisi olduğunu bilmiyorum adını bulsam araştıracağım .. teşekkürler
 
Lepistes akvaryumunda çözemediğim şey
Bugün beyaz ve kahverengi bitki kumu aldım 5 dal zeytin var büyümelerini bekliyorum :( taşları attım. Kum koydum. Teşekkür ederim :))
Lepistes akvaryumunda çözemediğim şey
60 litrelik bir akvaryum su berrak iç filitremde var hatta süngerini dün temizledim. balıklarım 3 d 1 e lepistes ve 1 komando çöpcü 30 tane yavru lep. var. Hemen dediniz gibi tasları cıkartıp yıkıyorum o halde. :(

Yavrular için artemia vermeye başladım ondan olabilir mi acaba? vermeyi kesiyim mi 2 günde 1 şırıngayla 2 damla veriyorum yetişkin balıklar da yavrular da yiyor zaten yavruluk kullanmıyorum karşıyım hayatta kalanlar kalır diye düşünüyorum. Rafya koydum bi kaç kök zeytin aldım onların büyümesini bekliyorum. Şuanda bir sıkıntı yok yavrular ve yetişkinler birlikte yem yiyorlar yüzüyorlar saldırı yok. Bir dişi lepistesim diğer lepistesleri kovalıyor sadece erkeğe bir şey yapmıyor acaba sahiblenmiş olabilir mi erkeği çok saçma bir durum lepistesler için ama ben de çok şaşırdım :S
Lepistes akvaryumunda çözemediğim şey
Merhaba arkadaşlar. İki gündür akvaryumun taşlarının üzerinde beyazımsı tüycük şeklinde bir şey var sorun ne acaba? bunun nedeni nedir?
 
 
 
 
Bir sorum olacak

Yerli üretim olduğunu söyledi. Bakımı kolaymış 1 saat oldu koydum küçük olan dal boynu eğik duruyordu şimdi baktığımda ışığa doğru yönelmiş. :) umarım çürümez peki çoğalması nasıl oluyor. gövdesinin bazı yerlerinden kök vermiş .. yardımlarınız için teşekkür ederim..



Arkadaşlar cevap verecek olan biri var mı ? Yardımlarınızı bekliyorum.. Bu bitki nasıl budanır ve coğaltılır makasla gövdesinden mi tutturmalıyım?
Bir sorum olacak
Selam arkadaşlar. Bugün bir bitki aldım. Kolay büyüdüğünü ve co2 ye ihtiyaç duymadığını söyledi adam ne kadar doğru bilmiyorum. Bitkiler kısmında resimlere baktım ama hangi bitki olduğunu bulamadım. Bilen varsa yardım edebilir mi? =)
 Kolay gelişir mi? Işık ihtiyacı ne kadardır? Bakımı zor mu?
 Şimdiden teşekkürler..
 
35L Çeyrek Bitkili Lepistes Akvaryumu [ Yeni Video ]
Gerçekten güzel bir tank tebrik ederim .. Lepistesler gayet mutlu görünüyor..
bitkiyi fatkli şekilde değerlendirme
bu bitkinin türü nedir arkadaslar bide onu sorayımd edim Ouch
bitkiyi fatkli şekilde değerlendirme
Arkadaşlar bugün cinsini türünü bilmediğim bir bitki alıp akvaryuma koydum fakat bu bitkinin ara dallarından kökler uzanmakta acaba ben bunu tabana koysam o uzanır gidermi ? kök cıkararak?
 
sudaki bulanıklık
teşekkürler suyum berrak fakat anlamadım suyun yüzeyi . :S ya canım çok sıkkın akvaryumu çok seven bir insan olarak oturup ağlamaktan başka birşey gelmiyor . Başka yapıcak birseş mesela yüzeydeki suyu bişekilde çekip filitrelememin bi yonctemi warmıdır? bi aralar diy bölümünde görmüştüm ama bulamıyorum adının ne olduğunuda bilmiyorum :(

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.