ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ofyofy
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Temmuz 2007 15:29
Son Ziyaret:
14 Mart 2008 20:33
Toplam Mesaj:
72 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ömer faruk yeşilyurt
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Kahramanmaras
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ömer Faruk YEŞİLYURT
180*70*80 3Pacu 6Ast. 30Kapeoda
140*50*60 16 adet Nattereri
60*30*30 3 Ateş semenderi
100*100*100 İguana Bukalemun

SON 10 MESAJI

1 Tonluk Akvaryumum Yapıldı Beraber Kural

Patlamaz bu akvaryum kardeşlerim pat-la-maz... 6 tane ustte 3 tane altta destek varya iyi dusunun.. Almak isteyene ucuza vercem

1 Tonluk Akvaryumum Yapıldı Beraber Kural

Sizlerle tekrar akvaryum bilgilerini paylaşma fırsatına sahip olmaktan çok mutluyum.Yeniliklerle tekrar karşınıza çıkıyorum ,balıklar bu sürede oldukça büyümüşler ve şuanda evimize bir tanede nil timsahı aldık f0.

Görüşmek dileğiyle...
1 Tonluk Akvaryumum Yapıldı Beraber Kural
Arkadaşlar sizler gibi bende merak ediyorum akvaryumumu! 15 gündür ayrı kaldım balıklarımdan,astronotlarım iyice büyümüş haberlerini alıyorum.. Şuanda oftayım bi arzusu olan varmı:P
1 Tonluk Akvaryumum Yapıldı Beraber Kural
Arkadaşlar Ankarada oldugum için sizlerle akvaryum bilgilerini geçici bir süre paylaşamayacağım..
 
SAYGILAR...
1 Tonluk Akvaryumum Yapıldı Beraber Kural
Balkon sistemi hakkındaki düşünceniz ne? goktugy2007-08-15 08:45:26
1 Tonluk Akvaryumum Yapıldı Beraber Kural
[QUOTE=Raymond]Uzun zamandır takip ediyorum akvaryumunuz hoş olmuş güle güle kullanın.Patlar ,patlamaz muhabbetlerinide takip ediyordum hem de merakla.Patlayıp patlamayacağına değilde verdiğiniz emeğin hüsranla sonuçlanıp şevkinizin kırılmasına üzülürdüm.Yine de tebrik ediyorum bir öğrenci olarak bu aşamaya kadar getirmeniz çoğu akvaristi cesaretlendirmiştir.Bu arada akvaryumunuzla ilgili yorum yapacak olursak (ilerde daha güzel olacağı kesin tabii) balık restoranlarındaki alabalık tanklarına benzememesi hususunda biraz daha çalışma yapmak gerekecek sanırım.Tabi bu da maddiyata bağlı.Gönül isterdi ki  sitemizdeki değerli üyelerimizin ( kargo ücreti alıcıya ait olması koşuluyla ,kimsenin adına konuşmamak adına ,tabi bu arada sizin adınızada konuşmuş gibi oldum ama aklıma ilk gelen buydu ) budadıkları bitkileri veya akvaryumlarında bulunan ve çıkarmayı düşündükleri bitkileri size göndermeleri ve daha hoş bir akvaryum haline gelmesi.Eğer tanganyika veya malawi beslemeyecekseniz bu akvaryumun bitkilendirilmiş hali çok güzel olacaktır.

Saygılarımla...
[/QUOTE]

Kesinlikle katılıyorum kardeşim sana..Keşke bilgi paylaşımın yanında malzeme paylaşımıda olsa.. Belki bu işinde temellerini bu mesajlarla başlatmış oluruz..İnsanlığın ölmediğine inan insanlar adına buradan herkezi paylaşımna davet ediyorum...
ofyofy2007-08-15 01:54:12
1 Tonluk Akvaryumum Yapıldı Beraber Kural
[QUOTE=afbolayir]Konuyu başdan sonra okudum Hayırlı uğurlu olsun Maaşallah güzel duruyor.Fakat ben inşaat bölümünde okuduğum için size ilk söyleyeceğim şey akvaryumunuz tam döşeme ortasında ve döşemeyi çok yoracak çünkü 1 tonluk bir ağırlık.Birde öğrenci evi demişsiniz 1 sınıfda olsanız 4 sene sonra napacaksınız :( onu boşaltmak tekrar kurmak vs vs uzun iş.
Hayırlı uğurlu olsun İnşallah bişey olmaz
[/QUOTE]

Bukadar zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim sanırım sizde akvaryumun ortada olmadan yana değilsiniz. su değişim sırasında kenera çekmeyi düşünüyorum
1 Tonluk Akvaryumum Yapıldı Beraber Kural
Evet arkadaşlar  fotoğrafları  yükledim yorumlarınızı bekliyorum en kısa sürede kaliteli fotoğraflar yüklenecektir  yorumlarınızı ihmal etmeyin :))))
1 Tonluk Akvaryumum Yapıldı Beraber Kural
[QUOTE=Echoe][QUOTE=ofyofy]Melek hanım yeni resim çekip eklicem şimdi... [/QUOTE]
 
Ömer Bey, aynı akvaryum olduğunu ispat etmek için içine girmeyeceksiniz değil mi ? Big%20smile Şaka bir yana, daha iyi bir makine ile çekme imkanınız olursa daha sağlıklı yorumlar alabilirsiniz.
[/QUOTE]

Şu anda bu resimlerle idare edelim diğer zamanlarda  akvaryuma nasıl balık kum ve biriket bulduğumu resimlerle göstereceğim :)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.