ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
burakoz
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Eylül 2007 18:20
Son Ziyaret:
13 Ekim 2009 19:15
Toplam Mesaj:
13 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
burak özyurtkan
Doğum Tarihi:
21 Ocak 1984
Yaş:
40
İl:
Gaziantep
Meslek:
İnşaat Mühendisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

BurakOz

SON 10 MESAJI

Evde 1.000 lt lik akvaryum olur mu?
Arkadaşlar fikirlerinize saygı duyuyorum fakat hobiyi fobiye dönüştürmeyelim derim.
(ne zaman patlar, her sabah o korkuyla uyanmak insanın ruhsal durumunu bozar ve ayrıca bunun temizliğini ve harcamalarını da göz önüne alalım. )
Ayrıca statik olarak da araştırılmadan o kadar yükü koymak pek dogru değil, bunu da inşaat mühendisi bilgimle söylüyorum.

Zebra cikletlerim hareketsiz

Aynı problemi ben de yaşadım bir zamanlar mutlaka akvaryumdaki havalandırmayı arttır ve az az akvaryumdaki suya yeni dinlenmiş su ekle balıklarında zehirlenme başlıyor zebralar çok çabuk etkileniyor.

Bettalarım..
Çok başarılı tebrik ediyorum. Balıklar çok sağlıklı görünüyorlar maşallah.
Gaziantep Akvaryumcuları
neden olmasın ben de gelebilirim ama buluşma saati çok önemli benim için bi konuyu takip edecegim eger zamanım olursa inşallah görüşürüz.
Sarı prenseslerim çok ürkek

Arkadaşlar bu durum balıklarınızın küçük olmasından kaynaklanıyor. Bende yetişkin 6 tane sarı prenses var ben odada ayaga kalkınca akvaryum camına dogru geliyorlar. Yani arada cam olmasa kucagıma atlayacaklar (ve tok olduklarında da) sabredin ortamın yeni olması akvaryuma alışmaları sabır meselesi arkadaşlar. Dayanın s.prens. iyi göze hitap eden balıklardır.

Gaziantepliler

herkese selam ben de Gaziantepli bi akvaryum severim. Bilgilerimizi paylaşabiliriz. msn adresim burakozyurtkan@hotmail.com

Yumurta bırakma zamanı.(resimli)

Ah ah şimdi ne hevesle bekliyorsundur yumurta dogurmasını sonra sana söylerim ne çok doguruyor bu ne yapabilirim diye forumları araştırmaya başlarsın hiç merak etme :) .

Japon
Fanusta balık beslenmezAngry acemi412007-12-05 10:51:24
muhabbet kuşu beta dostluğu
Evet aynı güzelliği ben de yaşıyorum. Muhabbet kuşunu bırakır bırakmaz akvaryumun kenarına gidiyor ve onu gören tüm balıklar cama gelip onun hizasında gidip geliyorlar. Kuş bi o tarafa bi bu tarafa gittikçe balıklarda geziyorlar. İlginç bakın ben cama yaklaştıgımda gelmiyorlar ve elimi uzatıyorum takip etmiyorlar Buna ne dersiniz...
Zebraya dekor(Resimli)
of ya ne kadar boş görünüyor o akvaryum 1 ay içerisinde o akvaryumda ne hareketlilik olacak emin olun ben de böle zebra ile başlamıştım akvaryumcu 1 çift verdi ben de dedim az olmaz mı diye ama 1 ay sonra felaket derecede ürüyorlar sonra zaten her 10-12 günde bir tekrar aynı şeyler ama oturun bi izleyin mükemmel canlılar bunlar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.