ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
chesster
Kullanıcı Grubu:
Kurumsal Üye
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
19 Ocak 2008 23:03
Son Ziyaret:
17 Şubat 2008 22:41
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ahmet erbaş
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 8 MESAJI

Üretimhanenin Efesi ve Ailesi
    Çok sağolun,sayın moderator ben üretimhane sahibi değilim ama biri bi abimin ricası üzerine ilan attışımdan olsa gerek beni ticari üye yapmış üyeliğimi normale çevirirseniz sevinirim.
Üretimhanenin Efesi ve Ailesi
 Süleyman Bey akvaryumla uğraşan herkes tuz ekleme konusunda hem fikirdir.Çünkü tuz hastalık riskini azaltmaktadır.Yanlız iyotsuz kaya tuzu yani annelerimizn turşu yaparken kullandıkları.
 
 Hakan Bey, Ahmet Sinan Özüdüzgün üretimhanenin sahibidir.
Üretimhanenin Efesi ve Ailesi
   Arkadaşlar tuz eklenmesinede de aşağı yukarı bir ölçü vardır.Mesela standart 1 matrelik akvaryumu kurarken suyunu doldurduktan sonra 2-3 yemek kaşığı yeterlidir ortalama yarı yarıya su değişimi yapıldığında  1 yemek kaşığı yetrli olur.Not:1 metrelik için söylüyorum.
Üretimhanenin Efesi ve Ailesi
   Arkadaşlar bende üretimhenede çok bulunduğumdan biraz fikir sahibiyim.Akvaryumlar 1.20 metre falan,balıklar yukarıda da belirttiğim gibi Larviva dan-ex ile besleniyorlar.Sinan Abi her hafta düzenli olarak 1/3 su değişimi yapıyor ve akvaryuma tuz ekliyor.NOT: Şu ana kadar Sinan Abinin mecbur kalmadıkça kimyasal kullandığını görmedim.Sizde kimyasal kullanmamaya dikkat edin.Zaten doğal kaynağımız olan tuz mikroplarla savaşmaktadır.Ayrıca şu göz ardı edilmemelidir; akvaryuma atılan kimyasallar mikropları öldürdüğü gibi akvaryuma ve balıklara yararı olan mikroplarıda öldürmektedir.
Üretimhanenin Efesi ve Ailesi
    Balıkları boylarına göre LARVİVA Dan-Ex in ince ve kalın yemleri ile besleniyor.Her hafta düzenli olarak 1/3 su değişimi yapıyor ve akvaryuma tuz ekliyoruz.
 
 
AYRICA:arkadaşlar üretimhenin sahibi ben değilim.Üretimhane çok sevdiğim bir ağabeyimindir.Sizin sorularınızı cevaplarken zorlanmıyrum çünkü her hafta 3-4 kez ordayım.Ayrıca malawi ciklitleri satışı bölümüne de bu ağabeyimin ricası üzerine ilanı gönderdim.Fakat değerli yöneticiler beni üretimhanenin sahii sandıklarından olsa gerek ticari üye yapmışlar.Yöneticilerden ricam üyeliğimi normale çevirmeleridir.Böylelikle daha iyi bilgi paylaşımında bulunurum.Kolay gelsin...
Üretimhanenin Efesi ve Ailesi
     Arkadaşlar günümüzde herkes güzel balıklara imrenerek bakmaktadır.İlginize teşekkür ederim yalnız şuna değinmeden geçmeyelim; çoğu kişi saf yunuslara hayrandır ve kendisinde de böyle balıkların olmasını ister fakat piyasadaki balıkların çoğu kırma olarak göze çarpmaktadır.Aslında herkes biraz duyarlı olsa saf yunus anlayışı yaygınlaşır.Özellikle üreticiler daha çok balık isteklerini yenipte elektraları akvaryumlarından çıkarsa hem yunuslar saf olur hemde satışları güzel olur.Çünkü güzel balık kendini daha yavru iken belli eder ve hiç anlamayan müşteri bile balığı beğenir.Ayrıca unutulmamalıdır ki piyasada en iyi yaptırım müşteri yaptırımıdır.Yani herkes bir duyarlı olsa kırma balık almamaya dikkat etse üreticilerde saf balık üretmeye teşvik edilir.İyi günler kalın sağlıcakla...
sp çiftleşmiş mi?
  Arkadaşım, cichlid'ler üreyeceği zaman karınları şişer ama bu kadar şişliğin üreme ile bir alakası yoktur. Üzgünüm ama büyük ihtimalle balığınızda iç parazit var. reis2008-01-29 16:45:20
Üretimhanenin Efesi ve Ailesi
Üretimhanenin Efesi...
 
 
Efe ve ailesi
 
 
 
 
reis2008-01-29 17:29:49

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.