ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kilbar
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
24 Mart 2008 19:51
Son Ziyaret:
06 Haziran 2018 22:22
Toplam Mesaj:
176 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Barış KENAROĞLU
Doğum Tarihi:
08 Eylül 1981
Yaş:
42
İl:
Istanbul
Meslek:
küçük esnaf
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


SON 10 MESAJI

makrakanta beslenme
Dip yemini gece yatarken ortam ve akvaryum karanlıkken atarsanız bu sorunu çözersiniz sanırım.
Karın çökmesi(yem yemede problem yok)
NLS There+A adlı yemi öneriyorum. Ama durum vahimse Kadir Bey'in dediği gibi sarmısağın suyunu çıkartıp mevcut yemlerinizin üzerine uygulayarak, kurutup vermenizde fayda var.
Hobicilik mi? Ticaret mi?
Evrensel, zamanın ötesinde, değişmeyecek-değiştirilmeyecek olan "kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma" kuralını hobi-ticaret ilişkisinde de hatırlarsak sorunlar ortadan kalkar.
İlan Hakkında Yanlış Bilgilendirme...

Benim "sanal akvaryumcular" için çözüm önerim şu, bu tarz durumlar vuku bulduğunda tıpkı Mustaçoğlu ailesinin yaptığı gibi ispat mekanizması devreye girmeli ve yönetim aldatıcı ilan açan üyenin bu yetkisini kısıtlamalı.  Şüphesiz "yönetim alım-satımlardan sorumlu değildir", şüphesiz "geri bildirim sistemi zaten bu işlevi yerine getirmektedir" ama burası bir topluluksa ve bu topluluk içerisinde, genele yakışmayan davranışlar varsa bu davranışları gerçekleştirenlere bir yaptırım olmalı.

Siyah Benek (Diplopstomiasis)
[QUOTE=sercaaan06]

Tavsiye edebileceğiniz bir ilaç varmı acaba.  

[/QUOTE]
Orjinal metinde spesifik bir ilaç ya da tedavi yöntemi belirtilmemiş, pazarzitlere karşı olan ilaçların etkili olacağı söylenmiş. Sera Costapur'u tavsiye edebilirim.
Tanganyika'ya inat MALAWI' ye devam :) Yeni video ve resimler S.3'de
Sezai öncelikle maşallah;
Kaya dizilimin çok güzel, bitkiler çok güzel, tebrik ederim. Benim canavar ne alemde? adapte olabildi mi? Yaptığın ince ironiyi de "gelişim için rekabet şart" :) bağlamında değerlendiriyorum. Umarım sağlıkla büyütmeye devam edersin balıklarını.
kara leke

Eğer hastalığın "siyah benek/leke" olduğundan eminseniz, aşağıdaki çeviride anlatıldığı üzere klasik dezenfektanların soruna kolaylıkla çözüm getirdiğini göreceksiniz. Birçok firmanın antiparazit katkı maddeleri var bu tür parazit kaynaklı hastalıklar için.

kilbar2010-11-04 21:57:09
Hangi bitki?
[QUOTE=Kulaçatan]Anubias bitkisinin akvarcudaki adı ne. ne diye istiycem acaba?[/QUOTE]
Anubias demeniz yeterli olacaktır. Her ne kadar birçok türü olsa da, anubias dendiğinde kökünün fiyatı 6-10 lira arası değişen Anubias Barteri anlaşılır.
Uzman Akvaristlik Hakkında Yanlışlıklar!!
Balığı büyütüp ondan yavru almak için ona başka bir balığın yavrusunu yedirmek, (daha çabuk büyümesi, daha çabuk ve ivedilikle ticari bir emtea değeri alması için) bana hiç etik gelmiyor. Kasapta dana eti varken protein ihtiyacını komşunun çocuğunun baldırından karşılamakla eşdeğer benim sınırlarıma göre. Son tahlilde kimse kimsenin vicdan yargıcı da değildir.
Konuyu açan arkadaşımızın uzman akvaristlik görüşlerine de iştirak ettiğimi belirterek, nitelik her zaman nicelikten önemlidir diyorum. 
Erdem akvaryum klasiği
Bu tür şikayetleri okudukça yıllardır yaptırmak istediğim akvaryumu yaptırmaya korkuyorum. Kime, hangi firmaya, hangi ustaya güveneceğimi şaşırıyor; sonunda da bu fikrimden vazgeçiyorum.
(Yukarıdaki ifadelerin, mevcut konunun taraflarının haklılığı - haksızlığı bağlamında değerlendirilmemesi rica olunur.)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.