ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
tugra
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
18 Mayıs 2008 21:41
Son Ziyaret:
01 Ekim 2012 14:28
Toplam Mesaj:
39 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
tuğra altun
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

kaplum ile bağa...tuğra altun

SON 10 MESAJI

Sadece merak ettim.
Herkese iyi günler. Deniz akvaryumum olmasa bile aşağıdaki 2 canlı çok güzel gözüktü gözükme. Acaba bunlar nedir? Fotoğraflar net değil zira cep telefonumla çektim..




Hediye canlı doğuranım.
Tevfik Bey, gerçekten tecrübesizim fakat şu ana kadar 2 tane ölü doğan yavrudan başka bir zaiyatım yok ve veterinerede danışıyorum her gün. Ayrıca forumdan herşeyi takip edip yumurta sarısı, yavru yemi, pul yem ve artemiayla besliyorum yavruları. Bu arada çöpçü duruyor ve bir erkek daha aldım. Şimdi yavru tankı yapıcağım bir tane. Ay başını bekliyorum.
Çok enteresan.
Bugün dişi kılıcımın yanına bir tane erkek aldım ve odamdaki ses sistemi akvaryumun yanında. Müzik çalarken erkek direk duruyor müzik kesildiğinde akvaryumda fırtına estiriyor. Böyle bir şey mümkün mü acaba?
Hediye canlı doğuranım.
Akvaryumda 40 litre su var tam olarak. Olmazsa yarın gidip değiştiriyim çöpçüyü. Teşekkür ederim.
Hediye canlı doğuranım.
Arkadaşlar hediye olarak gelen kılıç kuyruğum,5 gün önce yavruladı ve hazırlıksız olduğum için ne yavru tankım ne bir şeyim var. Maddi durumlardan dolayı ancak böyle bir akvaryum kurabildim. Yavrulukta 15 kılıç kuyruk, tankta 1 adet dişi kılıç,1 adet vatoz,1 adet komando çöpçü var. Yorumlarınızı bekliyorum. Bu arada yavrulara pul yem kullanıyorum. Başka yem alamadım. Fakat kaplumbağalarımın kuru karidesleri var Sera raffy I onlardan ezip versem mi? Işıklandırma olarak ise philipsin 8 watt lık 6500K daylight ampülünü kullanıorum. Sıvı gübre olarak da Sera florena var. 13 köke yakın limon ve orta büyüklükte java moss um var. Akvaryum 40 litre. Önerilerinizi bekliyorum.
Bunlar nedir?
Hangisi limon acaba?
Bunlar nedir?
Arkadaşlar bir veteriner abimin ta 1969 yılından kalma bir hediyesi oldu ve içinden 2 küçük yaprak çıktı onlarıda kuma yerleştirdim. Acaba tutar mı? Ve bu bitkilerin adları nelerdir? Şimdiden sağolun.
Kılıç.Fikirleriniz çok önemli
Arkadaşlar tavsiyeleriniz sonucunda yavrularımı yavruluğa aldım ve etrafına kadın çorabı geçirdim. Bir adet çöpçü ve bir adet vatoz aldım akvaryuma ayrıca. Son halini koyuyorum. Eksik bir şey görürseniz lütfen yardımcı olun. Balık konusunda tecrübesizim.

Kılıç.Fikirleriniz çok önemli
Çok teşekkür ederim herkese. Herkese sağlıklı balıklar ve günler dilerim.
Kılıç.Fikirleriniz çok önemli
Balık hakkında baya bir araştırma yaptım ama tam olarak bulamadım forumda ne olduğunu teşekkür ederim. Akvaryum 40 litre. Yavruluğun kenarları açık yavrular kaçar ordan. Streçfilmle sarsam etrafını olur mu acaba?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.