ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
fullback
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
5
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
13 Kasım 2008 15:29
Son Ziyaret:
10 Mart 2010 23:54
Toplam Mesaj:
158 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
kemal kurt
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Samsun
Meslek:
öğretmen adayı ( Spor Akedemisi)
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Karma malawi

SON 10 MESAJI

lelupi yanına tür tavsiyesi

Evet yaşayan kayamı verdim mehmet kardeşim yerine 8 tane 3-4 cm lelupi aldım şuan akvaryumda sadece lelupi bakıyorum,lelupiler bir köşeyi sahiplendiler hepsi orada duruyor:) peki calvus veya leptosoma nasıl olur,bildiğim kadarı ile leptosoma orta alanı kullanan bir balık dolayısı ile dibe inmediği için fazla sorun olmaz sanırım lelupilerle.bir de ben lelupiler eş tutsa dahi ayırmak istemiyorum yanı aralarından eş tutan da olsa hepsini bir arada bakmayı düşünüyorum sizce bu uygun mu?

lelupi yanına tür tavsiyesi
Selam arkadaşlar şuan 8 adet 3-4 cm boylarında lelupilerim var bunun yanına bir tür daha eklemek istiyorum sizce lelupi ile uyumlu sorun çıkarmayacak hangi türleri önerirsiniz? benim aklımda calvus,brichardi ve leptosoma var..
lelupi tavsiye
Teşekkürler arkadaşlar,bende şuan için pek fazla yemlemiyorum,okudugum bir yazıya göre lelupilerin bu boylarda oldukları dönem en zor dönemleriymiş fazla yem yemezler stres yaparlarmış,pekii yem olarak birde kan kurdu versem nasıl olur acaba?
lelupi tavsiye
Merhabalar bugun 8 adet 2-3 cm boylarında lelupi aldım şuan akvaryumda sadece lelupi besliyorum ve lelupiler hangı boya erişince eş tuttamay başlarlar,birde nasıl bir yem vermeliyim bugun discus yemi verdim protein ierikli ama ağızlarına alıp geri bırakıyorlar..akvaryumum kayalık bir akvaryum..
yaşayan kaya
Çok teşekkürler ,peki son bir soru aynı boylarda yaşayan kayaların fiyatı nekadardır ?
yaşayan kaya

çok teşekkürler,şuan elimde bir yaşayan kaya bir sarı prenses ve birde makrakanta kaldı,diğer ikisini çıkarıp sadece yaşayan kaya beslemeyi düşünüyorum,öyleyse 5 adet civarı yaşayan kaya yeterli sanırım,peki başka bir tür olabilirmi yaşayan kayanın yanında ?

yaşayan kaya
Selamlar şuan elimde 17-18 cm boyunda bir yaşayan kayam var sanırım dişi,eş alıp üretmek istiyorum kaçtane alsam olur dişiyse kaç erkek almalıyım erkekse kaç dişi, ayrıca sonradan aldığım yaşayan kayalarla herhangi bir problem yaşarmı balığım kavga gürültü gibi :) Saygılar..
İwagumi Tarzı Moss Akvaryumu
Merhaba timur bey,bende iwagumi tarzında moss ile bir kurulum düşünüyordum ve bana kendiniz kuracağınızı söylemiştiniz birkaç gün önce ve görüyorum ki harika birşey ortaya çıkmış :) tebrik ediyorum şahane tek kelime ile.fakat bir kaç sorum olacak bu ponza taşları bana söylediğiniz mangal taşımıdır  benimde akvaryumum sizinki ile aynı ölçüde bu taşların maliyeti nedir ve sanırım hiç kum kullanmadınız? bir de ben sadece java moss kullanacağım siz farklı bitkiler kullanmışsınız,sanırım java moss ilede bu görüntü yakalanır.tekrar tebrik ediyorum :)
java moss hakkında
Arkadaşlar hepinize teker teker çok teşekkür ediyorum çok sağolun bilmek istediğim herseyi yazmışsınız çok teşekkürler.bende şuan bir adet 60 cm 20 watt sun glo ampül var bu yeterli olurmu acaba,mossların pek ışığa ihtiyacı olmadıgını okumuştum,tabi 2 lamba belki daha iyi olur ama bununlada iyi bir gelişim olurmu, timur bey akvaryum kurulumunuzu beklicem buarada, bana özel mesaj ile bildirebilirseniz yada buraya yazarsanız sevinirim,şimdiden kolay gelsin.
java moss hakkında
Merhaba arkadaşlar elimdeki 65,30,40 ölçülerindeki akvaryum ile bitkili akvaryum kurmak istiyorum,iwagumi tarzında olacak ve kullanacağım bitki sadece java moss olacak sormak istediğim 30 cm eninde ve 65 cm uzunluğundakı bu akvaryuma taşlarıda hesap edersek zeminine ne miktarda bir java moss bana yeterli olur,nasıl satılıyor nasıl kullanılıyor pek bilgim yok ama kaç adet bitki almalıyım..Saygılar..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.