ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
aqua life
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
30 Kasım 2008 15:23
Son Ziyaret:
23 Mart 2017 12:49
Toplam Mesaj:
22 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mehmet Bahadır Yavuz
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
pet shop & akvaryum
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

su ürünleri teknikeri Mehmet Bahadır Yavuz

SON 10 MESAJI

yeni tankım
Hayırlı olsun levent bey umarım istediginiz butun keyifi bu akvaryumda bulabilirsiniz. saygılarımla. .
Çok ilginç bir olay.
Balıgınızın agzını surekli olarak acıp kapatması sudaki oksijeni alması ile alakalı bir durumdur. Bunun dısında balıgınız eger ki ters dönük vaziyette sürekli olarak su üzeyinde duruyor ise balıgınızın hava kesesi patlamış olabilir. saygılarımla. .
bu ne balığı olabılır?
Balıklarınızın boyları ortalama 10-14 cm arasında değişebilir ama ne zamana kadar bu boya ulasabilirler kesin birsey maalesef soylenemez. Sp ler malawiler arasında en uyumlu balıklardır ancak balıklarınız arasında gözle görülür 4-5 cm lik bir boy farkı var ise sp lerde mutlaka birkaç defa vuracaklardır bunu bir çeşit gözdağı vermek de diyebiliriz. Saygılarımla. .
Platyler
Bahsi geçen platy türleri gerçekten güzel balıklardır, nispeten lepisteslere göre daha kolay bakımları vardır. 2 erkek platy 5 dişi platy başlangıç. Olarak uygun bir oran olabilir düşüncesindeyim. Lepisteslerle aynı akvaryumda besleyebilirsiniz sonucta platylerde tropikal balıklardır. Akvaryum hacmi konusunda ise ne kadar cok balık sayınızı artırırsanız o kadar cok hacim olması gerekmektedir sonucta balıklarında strese girmelerini istemeyiz. saygılarımla. 
İlaç Kullanımı

Tetranın aqua safe ilacını yalnızca akvaryumların kurulumlarında ve su tazelemelerinden sonra kullanmanızı tavsiye ederim. .

tabanda deniz çakılı olurmu
Rica ederim kolay gelsin. ..
tabanda deniz çakılı olurmu
Deniz den toplanan malzemeleri vb. tatlı su akvaryumlarında kullanmanız dogal döngü açısından zarar verici olabilir. Kullanmamanızı tavsiye ederim. saygılarımla.
İlaç Kullanımı
Öncelikle geçmiş olsun. Ilacı kullanmadan evvel suyun sıcaklığını arttırmanız gerekmektedir. Kaya tuzu ilavesi ile suyun sertliğini artırmanız balıklarınız açısından faydalı olacaktır. Ilacı kullanmadan 2 saat öncesinde ve sonrasında yemleme yapmamaya özen gösterin. Ilacı kullandıgınız anda 2 saat sure ile filtreyi kapalı tutmanız gerekmektedir. Aktif carbon u sumb a yeniden yerleştirmenizi öneririm. Içerisindeki kristalize madde sayesinde suyunuzun eski haline tekrar dönebilmesi için gereklidir. saygılarımla. .
kuhli

Genelde tropikal balıklar ile besleyebilirsiniz, ama sadece kuhlilerle beraber yaşatmak balıklarınız açısından son derece rahatlatıcı olacaktır.

Saygılarımla...reis2008-12-26 22:16:07
Lepisteslerim Ölüyor
Su an için sadece ısı derecesi ve stresten kaynaklandıgını düşünmekteyim. Tropikal balıkların dogal ortamlarında da ısı dereceleri 26 dır. Su değişiminide haftalık baremlerde dip çekimi yaparak &15 oranında çeğiştirmenizi tavsiye ederim. Su değişiminde ekleyeceginiz suyun dinlemiş su yada içme suyu olmasına ve ılık su olmasına dikkat etmenizi tavsiye ederim. Su değişimlerinden sonrada düzenli olarak dezenfektan eklemenizi öneririm. saygılarımla. .

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.