ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Mert_Hero
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Temmuz 2009 19:11
Son Ziyaret:
30 Ağustos 2011 14:44
Toplam Mesaj:
77 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mert Kahraman
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Eskisehir
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mert Kahraman

SON 10 MESAJI

Suyun Üstündeki Tabaka
Yorumlarınız ıcın tesekkurler arkadaslar dun akvarumu suyunun %40 kadarını değiştirdim.Dip çekimi yaptım filtreyi temizledim.Su an yüzey temiz gözüküyor inşallah tekrar oluşmaz.

Bu arada herkese ıyı bayramlar 
Suyun Üstündeki Tabaka
Çok net değil bu kadar çekebildim 



Suyun Üstündeki Tabaka
Arkadaslar suyun üzerinde ince bi tabaka var ve son günlerde bi kaç balık kaybettım.Suyun üzerine garip bi tabaka var forumda arama yaptım bununla ılgılı bı konu var sanırım bakterılerle alakalı bir şeymiş fakat benımkı bıraz farklı.
Suyun yüzeyine üfledigim zaman tabakadan bsyler kopup katılasıyor.Kucuklu buyuklu tanecıkler olusuyor hem de baya cok.Bunun nedenı ne olabilir?Ne yapabilirim yardımlarınız beklıyorum sımdıden tesekkurler
Moli Lepistese Saldırıyor
Bi kaç gün önce almış olduğum erkek moli kendi boyutuna yakın olan dişi lepistese alttan yanaşıyor sürekli.Sanki çiftleşmeye çalışır gibi.Bugün baktım lepistesin karnında çizik şeklinde morluk-kırmızılık var.Bunun nedenı molinin lepistesi moli sanması olabilir mi lepistes baya iri.
Lepistes Yavruları
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.Akvaryumun camını bulaşık süngerinin arkasıyla silip iyice yıkadım akvaryumu.Son hali aşağıda inşallah yavrulardan ölen olmaz.35 kadar yavru var 5-6 tane de ölü doğan vardı.Lepistesler bir seferde ortalama kaç tane yavruluyor ?

Bir de yavruların akvaryumuna ne kadar süre sonra motor koymalıyım elimde küçük bi hava motoru var şelale aparatıyla taksam şimdi bi zararı olur mu ?



Mert_Hero2011-07-30 23:04:12
Lepistes Yavruları
Doğum yapan balık şimdi suyun dibinde duruyor ve hala arkadasında baya bi siyahlık var neden acaba ?

Bir de küçük olan akvaryumumun camları baya kireçli.Akvaryumun içini kumu fln yıkadım fakat içi acayip kireç kokuyor öyle böyle değil.Balıkları koymamın bi zararı olur mu ?Camdaki kireçleri nasıl temizleyebilirim?
Lepistes Yavruları
Dün alınan hamile lepistes bugün yavruladı.Balığı arkadaş aldı 5 tl ye.Pahalı ama boyutu dıgerlerının 2 katı neredeyse.Adam yarına yavrulamazsa getir paranı vereyim demişti.Akşam yavrulamış .Akvaryumun dibinde plastik bitki vardı.Akvaryumun dibine biraz sıkışarak giriyordu.Ordan çıkmış yuzeyde çarpraz biçimde kalmış.Sabah kalktım bi baktım yavruların hepsi köşede masum masum bekliyor.Hemen ayırdım hepsını ayrı bir kaba.Bi kaç tane ölü doğan da olmuş.

Şimdi yavruları küçük akvaryuma aktaracağım.Yem olarak lepistesler için aldığım kağıt gibi bi yem var onunla mı beslemeliyim?Yapmam gereken başka bir şey var mı ?













Mert_Hero2011-07-30 16:28:58
Çimentonun Zararı Olur mu ?
[QUOTE=reis]Derz dolgu alıp su ile inceltip fırçayla üzerine sürüp kaplayın bir daha sorun yaşamazsınız...[/QUOTE]


Nereden temin edebilirim acaba ?
Çimentonun Zararı Olur mu ?
İyi akşamlar.Arkadaşımda akvaryum için şato gbi bi şey vardı.O akvaryumu kullanmadıgı için kuleyi istedim kendisinden.Fakat kuledeki deliklerin içini çimentoyla kapatmış.Balıkları mı ne sıkısmıs  olmusler.

Neyse şatoyu aldım yıkadım baya yine de bi zararı olur mu ?Arkadas koy bı sey olmaz dedı ben yıne de sızlere bı danısayım dedım 
Mert_Hero2011-07-29 21:50:21
Yeni Lepisteslerim Çok Pasif
Yeni aldığım lepistesler motor tarafında ve pasif şekilde duruyorlar.Yeni bi akvaryuma girdikleri için bu normal mi? 

Lepistesler 1 erkek 2 dişi.Dişiler hamile.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.