ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
demaking
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
31 Temmuz 2009 20:19
Son Ziyaret:
08 Temmuz 2011 12:45
Toplam Mesaj:
28 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mustafa Yılmaz
Doğum Tarihi:
12 Ekim 1972
Yaş:
51
İl:
Çorum
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Kaçan Balık Büyük Olur

"Eğer bi discus yumurtlarsa dişidir. yavrular yumurtadan çıkıyorsa öbürüde erkektir."

Mustafa Yılmaz

SON 10 MESAJI

BALIK HIRSIZLIĞINA DİKKAT!
Aklıma bir fikir geldi. Biraz saçma olabilir. Forum bölümüne dolandırıcılar diye bi bölüm açılsa. kim nasıl dolandırmış bunlar yazılsa. insanlar bunu okuduktan sonrada bu olaylar başına gelince daha uyanık davranır. ve bu insanların isimleri bilgileri yazsa. Nasıl olur. ?.
F-1 Kasakalawelerim
Kardeşim şimdi staj sırası bende :) chimbalar için tamir ettırdıgım akvaryumum geldi :) insallah sorunsuz büyürler :) anaçları yerınde görerek almak iyi olmuş bu sefer bi sorun çıkmaz :) iyi bak balıklara antlaşmamız var biliyosun :)
petshoptaki deniz akvaryumu
Bütcem yaklaşık 300 lira. evet aynen damsellere 50 deyınce bende şaşırdım. fakat bı yandan haklı 500 bin nüfuslu çorumda deniz canlısı olarak bi o var :)  evde 200 litre ve 108 litre akvaryum var. fakat ne bılıyım şöyle bunların yanına tatlı küçük bısey olsa ıyı olurdu :) bana kazık yemeden şu akvaryumu güzelce kurdurabılırsenız ne mutlu bana :)
petshoptaki deniz akvaryumu
Yıllardır evden çıkmıyorum diyebilirim :) tatili evde yapıyorum :) bayram gezmeleri ise. herkes çorumda zaten. topu topu 7-8 saat gelemem başlarına. fakat o ilgincime gitti evet. o balık 1 yıldır ordaymış şaşırdım hiç görmedim diye :) yarın veya birgün gidicem ablanın yanına. anlatcam böyle böyle :) akvaryumuda burdan almıştık felan nasıl olur bi anlatın bakalım gibi şeyler söylerim. balık fiyatına gelince. çorumda bı zamanlar yine bu abla getirmişti tanesi 35 tl idi o zamanlar şimdi 50 den aşşagı bulamam sanmıyorum. bunlar pilli hava motoru ile felan gelmezlermi ? anemon ve maroon clownlar ?
canlı kayada bulamam burada. arkadaşın biriyle irtibata geçtim. otobüste ölür kayalar felan dedi. nasıl olacak peki bu iş. yoksa hep tatlı sudamı kalacak bu garip ? yada başka taktik varmıdır ki ? ne dersiniz?
petshoptaki deniz akvaryumu
Yani demek istediğim gerçekten çok etkilendim o akvaryumdan. öyle birsey kurmak istesem. herşeyi içinde maroon clown anemon canlı kayası ne kadar tutar onu çok merak ediyorum :)
petshoptaki deniz akvaryumu
Dogru haklısınız. Fakat o bayanda öyle deyınce dedım birden böyle olabılırmı :) eğer bunu yapmayı basarırsam öbür akvaryumun yanından geçmeyeceğim kesin :) kısmet :) teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için :).
petshoptaki deniz akvaryumu
Arkadaşlar tam olarak deniz akvaryumuda denemez ama, nasıl desem, akvaryumun köşeleri yoktu oval kenarlara sahipti. Yaklaşık 40 litre kapaklı florasanlı akvaryumdu. Akvaryuma dikkatlice bakınca içinde 1 tane blue damsel gördüm, ne kadar dedim 50 lira dedi. Zor oluyo abla felan dedim çünkü petshopcu bir bayan. O da dedi aslında en basiti bu biliyomusun dedi. Çünkü o akvaryumda o balık 1 yıldır yaşıyor dedi. Ben 5 ayda suyun yarısını boşaltıyorum, koyuyorum dedi. Yem konusuna gelince de dedi özel yemi var 1 tane dedi ondan veriyorum dedi... İşte ph böyle olacakmış, şöyle şu olacakmış felan yok, akvaryumların en kolayı tuzlu sudur felan dedi. Su hiç dalgalıda değildi, dalga motoruda yoktu. Pek dikkatli bakmadım ama, ısıtıcı filtre hava motoru felan bunlar varmıydı bilmiyorum :)

Birden hayal sistemim çalıştı böyle mini bi akvaryum olsun, içinde canlı kaya olsun 2 tanede küçük maroon clown olsun, 2 tanede bunlara şirin anemon olsun diye :) çok pis hayal kurarım. Neyse bu saydığım özellikli akvaryum ne kadar olur? Akvaryumu camcıya yaptırırım :) gerisi ne kadar tutar ?
heraklia2011-02-13 20:41:52
Tür Tavsiyesi ve Ek Bilgiler
Güzel bi dekor. kaliteli demasoniler. :)
Öğrenci Akvaryumu(Balıklar Eklendi)
Sade ve tertemiz bi akvaryum olmuş demasoni iyi gider buna :)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.