ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
aligultekin34
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Ekim 2009 10:14
Son Ziyaret:
29 Ekim 2023 00:22
Toplam Mesaj:
359 [0.07 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ali gültekin
Doğum Tarihi:
11 Mayıs 1988
Yaş:
35
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


www.akvaryum.com - Türkiyenin Akvaryum Portalı

SON 10 MESAJI

Ne kadara satabilirim
Slm arkadaşlar. Akvaryumumu satmak istiyorum. 
52  X 22 X 30 cm ölçülerinde akvaryum, 2 tane ufak kaya, bir miktar kum, 1 tanede çift çıkışlı sobo hava  motoru elimde mevcuttur. Ne kadardan satarım. Hepsi kullanılmış olup kendim sıfır aldığım ürünlerdir..
Hayvan Severler Bir Kere Bakabilirmisiniz
Gebze Tavşanlı köyündeki spor sahasında çok sayıda (60) kadar köpeğe bakan Tülin hanım yarım günlük iş arıyor,kendisi emeklidir,ingilizce biliyor,tüm gelirini köpeklere harcıyor.aynı zamanda mama ve köpekler için malzemeye de ihtiyacı vardır.Lütfen bu korumacıya yardımcı olalım,şimdi çok zor durumda kalmış,hayvanlar aç kalmasınlar...Tülin hanım tel....0535 455 41 85
mediko pet ve speel fish
[QUOTE=alitoplukaya]Bende yeni başladım mediko pet anti beyaz benek ilacına. Balığımda beyaz benek var ama şuan tedavi aşamasındayım ne kadar iyi ne kadar kötü tedavi bitince göreceğim o zaman tekrar dönerim sizlere. .. [/QUOTE]


Merdiven altı üretime benziyor ürünler.Fiyatı bilene çok ucuz.Bunun yanındaÜrün kutusunda hiçbir izin ve üretim yerine dair bir satır yazı yok .
Motorsuz Dış Filtre Yapımı
[QUOTE=levend] Arkadaşın yaptığı, suyun toplandığı kapta negatif basınç oluşturuyor diğer adı vakum.Basınç bitene kadar kullanılabilir.Sonra tekrar ciğerlere kuvvet benim gibi çok sigara içenler bu sistemi zor kullanır :D
   Oraya bir motor şart ama o motoru çalıştıracak şehir şebekesi dışında bir enerji nasıl kullanılabilir.Rüzgar enerjisi,güneş enerjisi hatta yürürken yere yaptığın basınçla elektrik üreten sistemler bile var.Bunları nasıl hayatımıza entegre edebiliriz bunu düşünsek daha iyi olacağını düşünüyorum.

    Yukarıdaki mıknatıslı sistemi de görünce kusura bakmayın gülesim geldi okuyamadım fazla ama o resmi gördükten sonra bir mühendis olarak devamını okumama gerek olmadığını düşündüm. Sanki mıknatıs demiri çekiyor gibi :D ya demir mıknatısı çekerse geri gerimi gidecek:D 
   Bu kadar basit olsaydı neler çıkmıştı piyasada, Tabi ki deneyler yapmak çok önemlidir ama ilk başta oturup öğreneceksin.Ondan sonra gerekirse 100 lerçe deney yapacaksın. 

[/QUOTE]
 

Aynı maliyete gelir bu ya.Şu şekil yapılsa nasıl olur.Bilmiyom belki görmüşsünüzdür.Şu e-5 karayollaronda tekli sarı ışık uyarısı veren lambalar var.üzerindede 1 tane güneş paneli var.Bu tür bişeler bulup evde çatıya yerleştirsek olmazmı.
Pet şişeden yavruluk nasıl yapabilirim
Benim kendi yaptığım size örnek olur.

Kullanılan malzemeler:
-1 adet şise(silindirik yapıda olsun)
-Mum
-İğne
-Çakmak
-şisenin büyüklüğüne göre bir kaç adet hava hortumu vantuzu(ortası delik olan vantuzlardan)
-10 cm hava hortumu
Not:hava hortumu vantuzunun girdiği ksımı geniş yapmamaya özen gösterin.Oldukça zor girecek şekilde yapın.Ve taktıktan sonra eşit miktarlarda hava hortumundan keserek her vantuzun şişe içerisinden takıcaksınız.Tam sağ yada sol ön camın dibine koyarsanız daha iyi olur.

Site İle İlgili Tavsiyeleriniz
Arkadaşlar aklıma şöyle bişe geldi ilanlar kısmına sorunlu alışverişler diye bi kategori açılsın istiyorum.Sizce nasıl olur.
Tarihi geçmiş yem
Kokusunda bir sorun yok gibi.Sert ve kırılgan yapıda.Bu yemden hiç atmadım bakalım biraz sonra atıcam.Yiyeceklermi.


Bilgilendirme için teşekkürler.
Tarihi geçmiş yem
Yemi 2 aydır filan kullanıyordu.Yemim var ama arada sırada vericem bu yemden.Gerçi yemde fazla bilene.Sera ve pets family ile beraber 440-450 gram yemim var.Bunuda hiç kullanmadım.9 gün önce bitik tarihi.Ve de top top şeklinde granül yem.Yemi ezmeye çalıştığımda yumuşama filan yok.Yem çıtır çıtır geldi bana.Ucuz çin malı yemlerden ama çöpede atmak istemiyorum.
Yemin son kullanma tarihleri şu şekil:
Ü.T: 10/02/2009
S.T: 10/02/2011

Yeri gelmişken 240 gram filan sera granümeat ve granügreen karma yem var.Bu yemler spler için uygunmu.
Tarihi geçmiş yem
Slm arkdaşlar.Bir akrabam bana akvaryumu boşalltığı için geri kalan malzemeleri verdi.İçerisinde pets family marka yemde vardı.Bunun tarihi 10/02/2011 de bitti.Splere arada bir bu yemden versem bir sorun olurmu.Tarihi daha yeni geçik ama kuyunun 5 te 1'i bitmiş.Sizce ne dersiniz.250 gram yemden 200 gramı duruyor.
300 litrede yavru alinir mi?
Yavru alınır.Niye alınmasın.Yeterki  sen 1 erkek 3 dişi gibi koloni kur.Belli bir süre sonra Allah kısmet ederse niye almayasın.Şu 1 erkek 3 dişi olayınıda iyi oturt.Fazla miktarda erkek iyi değildir.Ölümcül kavgalara neden olursıın yoksa.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.