ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
eray
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Mart 2006 04:51
Son Ziyaret:
11 Ağustos 2014 15:49
Toplam Mesaj:
162 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
eray
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Konya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Eray GERGİN

SON 10 MESAJI

BALIĞIM YUMURTA ALDI, NE YAPMALIYIM?

Arkadaşlar merhaba. Erdal bey öncelikle bilgiler için teşekkürler, benim bazı sorularım olacak yunusum 16 gün önce yumurta almıştı 4.günü başka bir akvaryuma ayırdım,bugün işten geldiğimde yavruları bırakmış olarak gördüm yavruların bir kısmını bırakmaya devam ediyordu ara ara tekrar ağzına alıyordu biraz bekledim odaya geldiğimde tüm yavruları bırakmıstı bende anne yunusun uzun zamandır aç olmasından dolayı yemlemeyi düşünüp yem attım akvaryuma,sanırım korkmuş olacak tüm yavruları tekrar ağzına aldı ama yavruları alırken bir yandında yemleri toparladı yerden bir saatir tık yok yavrular hala ağzında,acaba arada yem yeme telaşına düşüp yavrularıda yemişmidir yada acaba yanlış birşeymi yaptım tekrar bırakırsa yavruları ne yapmalıyım. Şimdiden teşekkürler.

anne yunus

Arkadaşlar merhbalar. 15 gün önce aldığım 1e3d yunuslarımdan bir tanesi üç gün önce yumurta almış, bende bugun 35 litrelik bir akvaryum temin ettim acaba şimdi anneyi ayırmam erkenmi olur. Erkek yunus yumurta taşıyan dişiyi çok rahatsız ediyor gibi o yüzden biraz acele ediyorum siz ne dersiniz.

lepistesle ilgili hersey..

Akvaryumda olduğu sürece tamamına yakını neden yensin anlamadım bende yıllardır lepistes ve tüm canlı doğuranları besliyorum, bolca canlı bitki ve düzenli besleme bence balıklara hem doğal ortam hazırlar hemde anne balığı strese girmekten kurtarır, bence canlı doğuran besleyenler yavrularım olsun istiyorsa bolca bitki ve düzenli yemlemeden şaşmasın. Ben bu şekilde yıllardır besliyorum ve sürekli akvaryumumda yenı balıklar büyüyüp bana sürpriz yapar gibi ortaya çıkıyor.

Resimdeki yunusların cinsiyeti?
Çok teşekkür ederim arkadaşlar yorumlar için. Saygılar
Resimdeki yunusların cinsiyeti?
Yeni resimler eklerim hemen çekmek biraz sıkıntı. Ama iyice kafam karıştıOuch reis2008-02-04 23:01:18
Resimdeki yunusların cinsiyeti?
Teşekkür ederim. İkiside erkek diyemi kovalıyo, yoksa dişiyi etkilemek içinmi kovalıyor? Onu çözememiştim şimdi çözdüm. Ama hala neden yavru alamadığımı anlamış değilim. İki tanede sarı prenses var dişi erkek şeklinde akvaryum 180 litre... reis2008-02-04 19:59:55
Resimdeki yunusların cinsiyeti?
Arkadaşlar emin olamadım bakarmısınız yorumlarınızı bekliyorum.
 
 
 
 
 
İlk resimdeki yunus sürekli ikinci resimdeki balığı kovalıyor. Amacını henüz anlamış değilim.
reis2008-02-04 19:58:44
Bitkili Canlı Doğuran
Çok teşekkürler arkadaşlar, filtre konusu aklımda ama şu an bulunduğu yer en fazla randuman sağladığı yer diye düşünüyorum yerini bozamdan bir şeyler yapmaya çalışacağım. Saygılar.
Sarı prensesim öldü :(
Öncelikle geçmiş olsun umarım tekrarını yaşamzsınız. Tabi net bir sonuç için değilde ihtimaller bulabilmek adına ben akvaryumda bulunan diğer balıklarla bir kavga olabileceğini düşüyorum benzer bir olay başıma gelmişti.
Bitkili Canlı Doğuran
Emre bey ilglendiğiniz için sağolun bizde farklı görünmesi şanssızlık düzeltmenin yolunuda bulamadım hala :) Yorumunuz içinde ayrıca sağolun...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.