ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
HoochieCoochie
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
24 Temmuz 2010 23:13
Son Ziyaret:
10 Ekim 2012 01:09
Toplam Mesaj:
34 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Uğur Şenoğlu
Doğum Tarihi:
15 Nisan 1981
Yaş:
43
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA



SON 10 MESAJI

internetten alışveriş için tavsiye
Ben Canpet'i öneririm. Güvenli ve ilgili bir firma. Saygılar, sevgiler...
Red rainbow kantalamba'ya geçiş=AKVARYUM PATLADI
Ali Bey büyük geçmiş olsun. Ersin Bey'in de dediği gibi bombeli akvaryumlarda çok yaşanan bir durum bu. İlk sayfadaki fotoğraflarınıza bakarken kaya miktarınız çok gibi görünmüştü. Strafor koymuş muydunuz? Görüntü harikaydı ama aceba onları mı çekmedi akvaryum. Bir dengesizlik var mıydı? Bir de camı incemiydi akvaryumun? Tekrardan büyük geçmiş olsun, hepimizin başına gelebilecek bir durum, inşallah daha da güzelini tekrardan kurarsınız..
Sizce Hangi Renk ?
Siyah fon da balıklarınızın mavi renleri harika görünüyor. İyi bir ışıklandırma ile çok daha güzel olacaktır. Oyum siyaha..
165Litre Akvaryum İçin Tavsiyeleriniz
Ben de naçizhane bir kaç tavsiyede bulunmak isterim kardeşimize,
 
1. Öncelikle alabiliyorsan Dış Filtre almalısın. Ben Hydor Prime 20 kullanıyorum senin hacimlerde bir akvaryumda ve çok memnunum. Sessiz ve çok etkili bir filtre. Eğer dış alamıyorsan yine Hydor'un iç filtrelerine bakabilirsin, çok kaliteliler. Forumda bir arkadaş bu filtreleri ikinci el de satıyordu.
 
2. Sera ısıtıcı tavsiye ederim çünkü ben bu çin işi dandik ısıtıcılar yüzünden iki sefer tüm balıklarımı kaybettim. Birinde pişirdi, diğerinde dondurdu. Bence en hayati konu bu. Sera alamıyorsan Tetra daha uygun ve kaliteli bir alternatif olur. 150 ya da 200 wattlık tercih et en az bence.
 
3. Yakınlarında taş market varsa çok güzel tamburlanmış taşlar bulabilirsin. Taş işi yapan esnaflarda oluyor ki Denizli sanayi şehri bence vardır araştırırsan. Köşeleri sivri olmayan yuvarlak taşlardan bol mağaralı dekorlar oluşturabilirsin.
 
4. Yem hususunda forumda çok başlık bulabilirsin arama bölümünü kullanarak. NLS Cichlid Formula, NLS Thera A+, Dainichi Veggie FX, Dainichi Color FX, Tropical Super Forte, Tetra Phyll ve bence en babaları Tetra Pro Vegetable alabilirsin.
 
Denizli'deki akvaryumcular nasıldır bilemiyorum ama yeni başladığın için internet mağazalarından alışveriş yaparsan daha iyi olur. Ben çok akvaryumcu kazığı yedim, senin de canın yanmasın. Kendini enayi gibi hissetmek çok kötü oluyor eve dönüp biraz fiyat araştırması yapınca. Canpet ve Discus Akvaryum'u öneririm internet mağazası olarak. Fiyatları uygun, yaklaşımları samimi ve kazık yeme ihtimalin sıfır. Forumun malzeme ilanları bölümünden de çok uygun fiyata güzel ekipmanlar bulabilirsin. İnşallah bu hobide her şey gönlünce olsun. Saygılar, sevgiler...
Mbamba Luwino Yellow Head
Hayırlı, uğurlu olsun dostum. Güle güle büyüt. Özellikle erkekleri çok gösterişli bir tür..
demasonimi,jalo reef mi,red dorsal mı,haramı ?
İkisi arasında ben olsam Jalo Reef'i tercih ederdim. Erkekleri çok güzel renkli heybetli canlılar, dişileri maalesef grimsi tonlarda. Bir tek üst bantları sarı oluyor. Afra Hara kesin alın, ben besliyorum. Erkeği de dişisi de renkli çok güzel balıklar. Bunların yanına sarı renkli Saulosiler harika gidecektir. Hatta bu ikilinin yanlarına kırmızı renkli Red Rubinler ya da Paslılar de harika görüntü yaratacaktır. Ama Demasoni beslerseniz bu balıklar sıkı otçul olduğundan Rubinlerle uyumsuz olacaktır. Haralar hepçil, sorun yaratacağını sanmıyorum. Bu arada Jalo Reef ile Haralar arasında çaprazlama da olabileceğini düşünüyorum. Saygılar, sevgiler..
Tüm Tropical Marka Yemler
Bende Superforte Granül, Vegetable, Spiratabin, Vegetabin kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum bu markadan.. HoochieCoochie2011-05-28 01:09:27
Tüm Forumun Dikkatine
Allah Allah ben bu insanlara inanamıyorum ya! Balık ta çalmışlar ya, diyecek hiç bir şey yok gerçekten. Büyük geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda bir sonuç çıkar.
Kırmızı Renkli Cichlid
Aykut resimler için teşekkür ederim dostum. Gerçekten çok güzel görünüyor balıkların. Bir iki yerde renginden dolayı çok tutulmadığı söyleniyor bu türün ama bence gayet güzel renkleri var. Karma bir akvaryuma kesinlikle renk getirecektir.
 
Ümit Abi evet besleyen arkadaşlar öyle demiş ama ilginç bir şekilde balığın adı çıkmış agresif bir tür diye. :-)
Kırmızı Renkli Cichlid
Alper paslı erkeği de dişisi de renkli olan, gerçekten hoş bir tür fakat çok agresif olduklarını duyuyorum.
 
Ümit Abi linki inceliyorum. Gerçekten çok güzel balıklar var ama bu türlerin ülkemizde bulunabilirliği yoktur sanırım değil mi abi?
 
Onurcum evet Firefish'i görüyorum sürekli fakat doğal olmadığından aynı papağanlar gibi itici geliyor o balık bana.
 
Cevaplar için çok teşekkür ederim bu arada...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.