ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
MuratOzdemir
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
252
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Son Ziyaret:
3 dakika önce
Toplam Mesaj:
248 [0.06 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
55 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
1
BİLGİLER
Ad Soyad:
Murat Özdemir
Doğum Tarihi:
29 Mayıs 1995
İl:
Adiyaman
Meslek:
MUHASEBECİ
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Ne olduğunu bildiğin halde yapmamak en büyük KORKAKLIKTIR.
SON 10 MESAJI
Diy Wifi Yem Makinesi, 3d Print
Akvaryum hobisini yine zervelere çıkarmışsınız tebrik ederim [:)))] [:3]
Akvaryum hobisini yine zervelere çıkarmışsınız tebrik ederim [:)))] [:3]
Gaziantep Kaliteli Petshop
[QUOTE=Amatör balıkçı]Aradığım ufak türler bulunmuyor medeka
Killifish rasbora vb. gibi [/QUOTE]
Galaxy Rasboraları Juss akvaryumdan sipariş ettim geçen hafta. İstanbuldan Adıyamana sorunsuz şekilde geldiler, fiyatlar makul deneyebilirsiniz. Diğer türleride sorabilirsiniz.
[QUOTE=Amatör balıkçı]Aradığım ufak türler bulunmuyor medeka
Killifish rasbora vb. gibi [/QUOTE]
Galaxy Rasboraları Juss akvaryumdan sipariş ettim geçen hafta. İstanbuldan Adıyamana sorunsuz şekilde geldiler, fiyatlar makul deneyebilirsiniz. Diğer türleride sorabilirsiniz.
Gaziantep Kaliteli Petshop
Fazlaca çeşitliliğe sahip olan petshopçu arthur petshop, öneririm.
Fazlaca çeşitliliğe sahip olan petshopçu arthur petshop, öneririm.
Planarya Mı ? Başka Birşey Mi ?
Merhaba,
Nematodlar bu kadar hızlı değillerdir ben daha çok planarya olduğunu düşünüyorum.
Merhaba,
Nematodlar bu kadar hızlı değillerdir ben daha çok planarya olduğunu düşünüyorum.
7 Yıl Aradan Sonra Yeniden Merhaba :)
[QUOTE=Kaangzkr]Armatür alırken çok araştırmıştım hocam tabi ben lowtech için araştırdım okumadığım konu ,sormadığım insan kalmadı saolsunlar birçoğu çok yardımcı oldu armatürk H serisi higtech te iş yapmıyor birçok insanın dediği bu oldu ,lowtechte orman olur mu he olur ama işte kırmızı bitkiler gereksinimi yüksek olanları karşılamıyor birçok insan bunu dedi açıkçası ben L serisini alacaktım sonra dedim ilerde Co2 takarım H mı alsam 2 kademesi var şuan lowtechte ilk ayarda kullanırım hightech e geçince 2.kademesine geçerim araştırınca yetersiz olduğunu gördüm sizin konunuzu önceden görsem sizede söylerdim şimdi gördüm sözün özü lowtech walstadımsı tankım için armatürkten vazgeçip shark armatür aldım dimer ayarının olması benim için önemliydi
neyse çok uzattım tankın maşallahı var bence powerledde bu tank patlama yapacak konuyu takipteyim budamanız çok akıllıca olmuş power led bu işin bence nirvanasını ben ilk tankımı power led ile kurmuştum 4 senedir hala powerla devam ediyorum bitki gelişimi muazzam
yeni eviniz hayırlı olsun bu arada[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim, powerled ile smd ledlerin farkı gerçekten yadsınamaz. Powerledlerde en büyük sorun ısınma problemiymiş, ben ona karşın soğutucu bloğu büyük aldım birazda ağırca oldu ama ledler kapanmaya yakın elimi vurduğumda hafif sıcaklıktan başka birşey yok. Ledler ısınmadan tam performans çalışıyor diyebilirim :)
Artık armatürü hazır almaktansa kendim yapmayı tercih ediyorum, ledler yandığında veya harici bir sorun olduğunda en azından teknik bilgin olmuş oluyor kendin tamirini yapabiliyorsun. Dediğim gibi 2 hafta uğraştırdı ama zevkli bir süreç olduğunu düşünüyorum [:cool:]
[QUOTE=SaidAlabas]Akvaryumun son durumunu paylaşır mısınız çok merak ettim [:iyi:][/QUOTE]
Paylaştığım görsel son durumudur, bitkiler uzadığı zaman tekrar paylaşım yapacağım :)[EDIT]MuratOzdemir,2026-03-03 11:36:01[/EDIT]
[QUOTE=Kaangzkr]Armatür alırken çok araştırmıştım hocam tabi ben lowtech için araştırdım okumadığım konu ,sormadığım insan kalmadı saolsunlar birçoğu çok yardımcı oldu armatürk H serisi higtech te iş yapmıyor birçok insanın dediği bu oldu ,lowtechte orman olur mu he olur ama işte kırmızı bitkiler gereksinimi yüksek olanları karşılamıyor birçok insan bunu dedi açıkçası ben L serisini alacaktım sonra dedim ilerde Co2 takarım H mı alsam 2 kademesi var şuan lowtechte ilk ayarda kullanırım hightech e geçince 2.kademesine geçerim araştırınca yetersiz olduğunu gördüm sizin konunuzu önceden görsem sizede söylerdim şimdi gördüm sözün özü lowtech walstadımsı tankım için armatürkten vazgeçip shark armatür aldım dimer ayarının olması benim için önemliydi
neyse çok uzattım tankın maşallahı var bence powerledde bu tank patlama yapacak konuyu takipteyim budamanız çok akıllıca olmuş power led bu işin bence nirvanasını ben ilk tankımı power led ile kurmuştum 4 senedir hala powerla devam ediyorum bitki gelişimi muazzam
yeni eviniz hayırlı olsun bu arada[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim, powerled ile smd ledlerin farkı gerçekten yadsınamaz. Powerledlerde en büyük sorun ısınma problemiymiş, ben ona karşın soğutucu bloğu büyük aldım birazda ağırca oldu ama ledler kapanmaya yakın elimi vurduğumda hafif sıcaklıktan başka birşey yok. Ledler ısınmadan tam performans çalışıyor diyebilirim :)
Artık armatürü hazır almaktansa kendim yapmayı tercih ediyorum, ledler yandığında veya harici bir sorun olduğunda en azından teknik bilgin olmuş oluyor kendin tamirini yapabiliyorsun. Dediğim gibi 2 hafta uğraştırdı ama zevkli bir süreç olduğunu düşünüyorum [:cool:]
[QUOTE=SaidAlabas]Akvaryumun son durumunu paylaşır mısınız çok merak ettim [:iyi:][/QUOTE]
Paylaştığım görsel son durumudur, bitkiler uzadığı zaman tekrar paylaşım yapacağım :)[EDIT]MuratOzdemir,2026-03-03 11:36:01[/EDIT]
Planarya İçin İlginç Bir İlaç
[QUOTE=GhostKoi]Merhaba, İlaç bugün elime geçti. Başlangıç aşamasında planarya olan 22 litre net tankıma 25 damla olarak uyguladım. Tabi koku yönünden incelemek için ilacı dökmeden önce burnuma yaklaştırıp iyicene kokladım.[:D] Belirgin bir kekik kokusu aldım. Diğer bileşenlerin (nane, sarmısak, alkol) ya da kimyasal her hangi bir kokusunu almadım.
Aynı zamanda Atakan Petshop'u aradım, teknik sorumluya bağladılar, görüştüm. Bu başlıkta dile getirilen sorunları ilettim. Bazı açıklamalar aldım.
1)- Üzerinde tamamıyla ingilizce yazılar olması, şu an aktif olmasa da web adresi verilmesi dolayısıyla çoğumuzun ithal olduğunu düşündüğümüz ürünü aslında adı açıklanmayan bir yerel tedarikçi üretiyormuş.
2)- Petshopa bugüne kadar iletilen herhangi bir ciddi yan etki, müşteri şikayeti falan olmamış.
3)- Üretici ilacın kullanımı sırasında Oksijeni azalttığı için O2 takviyesi öneriyormuş. Ben de "niye o zaman bunu kutunun üzerinde belirtmiyor. Rica etsek belirtmesini iletir misiniz" dedim.
Şimdi 72 saat bekleyip her türlü gözlemimi paylaşacağım.
Yılan hikayesi devam ediyor yani.[;)][/QUOTE]
Benim güzellikler oksijensizlikten gitti o zaman :(
[QUOTE=GhostKoi]Merhaba, İlaç bugün elime geçti. Başlangıç aşamasında planarya olan 22 litre net tankıma 25 damla olarak uyguladım. Tabi koku yönünden incelemek için ilacı dökmeden önce burnuma yaklaştırıp iyicene kokladım.[:D] Belirgin bir kekik kokusu aldım. Diğer bileşenlerin (nane, sarmısak, alkol) ya da kimyasal her hangi bir kokusunu almadım.
Aynı zamanda Atakan Petshop'u aradım, teknik sorumluya bağladılar, görüştüm. Bu başlıkta dile getirilen sorunları ilettim. Bazı açıklamalar aldım.
1)- Üzerinde tamamıyla ingilizce yazılar olması, şu an aktif olmasa da web adresi verilmesi dolayısıyla çoğumuzun ithal olduğunu düşündüğümüz ürünü aslında adı açıklanmayan bir yerel tedarikçi üretiyormuş.
2)- Petshopa bugüne kadar iletilen herhangi bir ciddi yan etki, müşteri şikayeti falan olmamış.
3)- Üretici ilacın kullanımı sırasında Oksijeni azalttığı için O2 takviyesi öneriyormuş. Ben de "niye o zaman bunu kutunun üzerinde belirtmiyor. Rica etsek belirtmesini iletir misiniz" dedim.
Şimdi 72 saat bekleyip her türlü gözlemimi paylaşacağım.
Yılan hikayesi devam ediyor yani.[;)][/QUOTE]
Benim güzellikler oksijensizlikten gitti o zaman :(
Shallow
[:)))][QUOTE=Erkay0]
Aslında yerleştirmeye çalıştım hatta chatgpt yardım etti olmamış mı bilmiyorum ama
Bitki öneriniz ne peki
[/QUOTE]
Bir an profiline benim fotoğrafı koydın sandım [:)))]
[:)))][QUOTE=Erkay0]
Aslında yerleştirmeye çalıştım hatta chatgpt yardım etti olmamış mı bilmiyorum ama
Bitki öneriniz ne peki
[/QUOTE]
Bir an profiline benim fotoğrafı koydın sandım [:)))]
7 Yıl Aradan Sonra Yeniden Merhaba :)
Güncelleme
Tanktaki su değerlerini kontrol altına alıp 2 ay boyunca özellikle rotala bloodred bitkisini gözlemledim. Suyu yumuşatsam bile bitkideki gelişme maalesef istediğim gibi yine olmadı.
Su değerleri normal, karbondioksit ve gübre destekleri iyi, su değişimi ise haftalık yapılıyordu ama yine sonuç alamıyordum. Bunun üzerine 96w smd led ışık sisteminden 60w powerled sistemine geçiş yapıp bitkileri kökün biraz üzerinden budamasını yaptım.
Powerled armatürü kendim yaptığım için epey bir uğraştırdı ( yaklaşık 2 hafta kadar )
Şimdi tekrar gözlem moduna geçiyorum, elimdeki 2080h 96w armatür ise hightech değil daha çok lowtechde güzel iş yapar.
@darkaura ve @emreemin hocama teşekkürler :)
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/170493/250220261015501.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/170493/250220261016001.jpg[/IMG][EDIT]MuratOzdemir,2026-02-25 10:27:16[/EDIT]
Güncelleme
Tanktaki su değerlerini kontrol altına alıp 2 ay boyunca özellikle rotala bloodred bitkisini gözlemledim. Suyu yumuşatsam bile bitkideki gelişme maalesef istediğim gibi yine olmadı.
Su değerleri normal, karbondioksit ve gübre destekleri iyi, su değişimi ise haftalık yapılıyordu ama yine sonuç alamıyordum. Bunun üzerine 96w smd led ışık sisteminden 60w powerled sistemine geçiş yapıp bitkileri kökün biraz üzerinden budamasını yaptım.
Powerled armatürü kendim yaptığım için epey bir uğraştırdı ( yaklaşık 2 hafta kadar )
Şimdi tekrar gözlem moduna geçiyorum, elimdeki 2080h 96w armatür ise hightech değil daha çok lowtechde güzel iş yapar.
@darkaura ve @emreemin hocama teşekkürler :)
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/170493/250220261015501.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/170493/250220261016001.jpg[/IMG][EDIT]MuratOzdemir,2026-02-25 10:27:16[/EDIT]
Planarya İçin İlginç Bir İlaç
Merhaba,
Bu ilaçla ilgili deneyimimi bende paylaşmak istiyorum, akvaryum 170 litre hatrı sayılır sayıda karides tetra nerite ve lepistes var. Bu ilacın maalesef her litreye bir damla değil 1,5 damla damlatarak normal dozun üzerine çıktım bu da bana ders oldu. Arkadaşların dediği gibi koku sorunu yaşadım ertesi gün ise hiçbir karidesim yaşamıyor lepistes yavrularından bile kayıplar vermiştim neriteler zaten gitmişti. Hemen ölü canlıları toplayıp yaşayanları ise arkadaşıma vererek bir süre tankı gözlemledim. Üzerinden birkaç hafta geçti tekrar planarya görür oldum akvaryumda canlı yokken ve tekrar bu ilacı bu sefer önerilen dozda kullandım koku sorununu bu kez yaşamadım ve 3 gün sonra hiçbir planarya izine rastlamadım.
Önerilen dozu geçmemek en önemli detay.
Merhaba,
Bu ilaçla ilgili deneyimimi bende paylaşmak istiyorum, akvaryum 170 litre hatrı sayılır sayıda karides tetra nerite ve lepistes var. Bu ilacın maalesef her litreye bir damla değil 1,5 damla damlatarak normal dozun üzerine çıktım bu da bana ders oldu. Arkadaşların dediği gibi koku sorunu yaşadım ertesi gün ise hiçbir karidesim yaşamıyor lepistes yavrularından bile kayıplar vermiştim neriteler zaten gitmişti. Hemen ölü canlıları toplayıp yaşayanları ise arkadaşıma vererek bir süre tankı gözlemledim. Üzerinden birkaç hafta geçti tekrar planarya görür oldum akvaryumda canlı yokken ve tekrar bu ilacı bu sefer önerilen dozda kullandım koku sorununu bu kez yaşamadım ve 3 gün sonra hiçbir planarya izine rastlamadım.
Önerilen dozu geçmemek en önemli detay.
SON MESAJLAR
- Yem Seçme Akvaryum Güney Amerika Umutoty, 20:12
Malzemeler ve Yemler Forumu - Akvaryum Pamukçuk Sorunu sertacsut, 20:05
Yeni Üye Forumu - Sıfırdan Zirveye :d oCeycey, 19:47
Yeni Üye Forumu - 60x40x40 Walstad Akvaryum Ve Kurulum Süreci syerli, 19:42
Akvaryum Tanıtımı - 6-8 Tank Projesi İçin Aydınlatma Cyber_Scout, 19:24
Aydınlatma - 40/60 Litre Akvaryum İçin Balık Önerisi MG, 18:55
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Kurulan Askı Filtrede Tıkırtı Sesi mustafakrml, 17:50
Filtreleme Seçenekleri - Betada Bir Günde Kırmızılıklar Çıkması Cyber_Scout, 16:51
Hastalıklar ve İlaçlar - Eş Kakadu Mu Yoksa Canlı Doğuran Ve Karides Mi? Cyber_Scout, 16:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Diy Wifi Yem Makinesi, 3d Print darkaura, 16:25
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Kribensis Hobimus, 16:13
Yeni Üye Forumu - Mücevher Ciklet Yumurtaları Cyber_Scout, 16:04
Victoria ve Batı Afrika Cichlidleri - Suda Sararma Cyber_Scout, 16:02
Bitki Akvaryumları Genel - Blue Acara Ciklet Hamile Mi Cyber_Scout, 15:35
Akvaryum Tanıtımı - Tropheus Yavruluk Cyber_Scout, 15:22
Tropheus - 40/60 Litre Akvaryuma Mangrove Kökü Orhan76, 13:37
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Stingray Vatoz scorpion26, 11:48
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistesim Hamile Mi? MG, 10:25
Yeni Üye Forumu - 45x35x35 Amazon Blackwater Kurulumum sakal34, 02:08
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Aydınlatma Destek FerhatDumann, 01:58
Aydınlatma - Fanusta Karides Beslemek Diplomert, 00:16
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Suyunun Tds Değeri yigidoumit, 23:16
Yeni Üye Forumu - Japon Balıklarım Su Yuzeyinde Hareketsiz Yüzmüyor Hoppala, 22:36
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Cyber_Scout, 22:22
Bitki Akvaryumları Genel - Betta Hakkında damlasoytrk, 20:42
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 31w Powerled / Gün Simülasyonlu Armatür - Dıy emresycn, 20:08
Aydınlatma - 36lt Low Tech. pianoƒish, 19:31
Akvaryum Tanıtımı - Shallow Desktop Darkwater 41lt Lepistes pianoƒish, 19:31
Akvaryum Tanıtımı - Süpriz Corydoras Yumurtası Amatör balıkçı, 19:27
Kedi Balıkları Forumu - Üç Benekli Guramim Kusuyor ugurbaran, 19:23
Hastalıklar ve İlaçlar - Dsm Monte Carlolarım Eriyor CoryCory, 17:10
Bitki Akvaryumları Genel - Sıfırdan Kurulum Bitkili Akvaryum AliAltınöz, 16:26
Akvaryum Tanıtımı - Bu Bitki Toprağı Akvaryumda Olur Mu? ternapi, 16:15
Taban ve Gübreleme - Filtre Önerisi Klesvikss, 16:03
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin SEMIH01, 15:59
Yeni Üye Forumu - Sobo 901f Ultra Viole 800 Lt AliAltınöz, 14:53
Filtreleme Seçenekleri - İlk Kurulum Herkese Tşkler Orhan76, 12:45
Akvaryum Tanıtımı - Kabukçul Akvaryumum Neolamprologus Multifasciatus fishhyy, 12:39
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Kurulum Tavsiyesi Cyber_Scout, 11:43
Bitki Akvaryumları Genel - Neo Co2 Mayalı Sistem TABE1AN, 10:51
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Tuzlu Suya Başlangıç SEMIH01, 10:45
Deniz Akvaryumları Genel - Bu Balığın Cinsi Nedir Onrunl19, 10:45
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Neocaridina Karides Hastalık Tatar10, 10:28
Hastalıklar ve İlaçlar - Lepistes koraykbl, 10:21
Yeni Üye Forumu - Gaziantep Kaliteli Petshop MuratOzdemir, 08:55
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Karides Akvaryumu - İdeal Sump Dizilimi ogurcay, 08:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Neon Tetra Ve Bitkili Akvaryum ogurcay, 08:19
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryuma Balık Eklemek lordhaggar, 07:33
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - En Sevdiğiniz Akvaryum Canlısı capodicapii, 04:37
Yeni Üye Forumu - Transgenetik Tetra Göz Altında Şişme Cyber_Scout, 03:19
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Hb.white Lepistes jaloreef 20:56
- Güncellenmiş Bol Çeşitli Akvaryum Malzemeleri Samoo 20:51
- Anubias Barteri , Bucephalandra Samoo 20:51
- Apistogramma Cacatuoides Samoo 20:51
- Christmass Moss emregungor 20:00
- Myriophyllum Tuberculatum emregungor 20:00
- Hemigrammus Bleheri (kırmızı Burun Tetra) ozkan61 19:00
- Albino Full Red Bıg Dorsal ataberk28 18:57
- Komple Set ataberk28 18:57
- Apistogramma Macmasteri Red Soulder Ibrahimkahraman 17:13
- L15 Pleco, 1 Erkek 2 Dişi Ve L333 1erkek 1dişi voltran 16:49
- Azolla, Moss, Karides, Lepistes, Katil Salyangoz Aquarist101 16:43
- Yeni Malzemeler Ve 37cm İthal Akvaryum Takasa Açık Aquarist101 16:43
- Cüce Vatoz (1e - 1d) Emirk 16:01
- Gold Laser Corydoras (3e-6d) Emirk 16:01
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 15:31
- Nano Akvaryum + Aydınlatma - Malzemeler aranjman 15:31
- Fluval 206 Dış Filtre Yedek Parçaları erimgorgulu 15:24
- Karides Türleri karidesrehberi 14:55
- Balık Yavruluğu - Akvaryum Malzemeleri - Teraryum karidesrehberi 14:55
- Anubias - Bucephalandra - Moss Çeşitleri karidesrehberi 14:55
- Fanlı Akvaryum Soğutma Termostatlı karidesrehberi 14:55
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 14:34
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 14:34
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 14:34
- Bitki Çeşitleri emreemin 14:34
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 14:34
- Çok Temiz Akvaryum 288 Litre ffatihh 14:21
- Çift Geophagus Red Head Tapajos oguzozt 14:07
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 13:38
- Su Piresi & Infusoria Amati340 13:38
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 13:38
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 13:38
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 13:38
- Sarı Ateş Karides Satılık Erkay0 13:31
- Fluval Ve Jbl Sıfır Kapalı Kutu Son 1 Er Adet propecia 13:08
- 1 Metre Set Akvaryum Veya Tek Tek propecia 13:08
- Anubias. Yeni İthalat. Whatsapptan Yazabilirsiniz propecia 13:08
- Neolamprologus Tretocephalus Tembwe Hiko 12:52
- Duboisi Masva Erkek orfettah 12:50
- Bolbitis Heudelotii, Trident Fern metsi 12:47
- Akvaryum 30*30 metsi 12:47
- Caudopunctatus Dişi Tanganyika Cichlid iakyol 12:41
- Aquael Fzn Pro 700 Askı Filtre 6,2w 700l/s Feanor 12:38
- L. Curviceps Ve L. Dorsigera Arıyorum blenny 12:12
- Mangrov Kökü blenny 12:12
- 120x30x30 Ultra Clear, Tüm Canlılar Ve Malzemeleri blenny 12:12
- Black Galaxy Fishbone Shrimp ILGIN 12:01
- Muhtelif İthal Filtreler (toplu Satış) ootkn 11:44
- Thumbi West Ve Mpanga Yavruları iesiringu81 11:25
KULLANICILAR
- 109 Online Kullanıcı, 62 Üye
Online Kullanıcılar
BadgeR,
Ramazan Güleç,
Turnacı,
oCeycey,
propecia,
K3r3m,
Ugur79,
hakanmorcicek,
EmRePoLtR,
EKAR,
krib,
MuratOzdemir,
CihanEfruz,
Başak u,
darkaura,
sertacsut,
AtlasPoyraz,
hasancn,
MG,
Hoppala,
MiSoSiKiaN,
melih547,
Greenfish,
Goldfish2000,
EfeCaptain,
Thunderbird,
Koksal Gurkan,
osmandbnl,
melisaab1,
exCaLiSTa,
sina cen,
mutama,
Rumiwegh,
barsbingul,
Tatar10,
M510,
Akrattin,
abunil,
memht,
yeekim,
Justbe,
syerli,
enes35,
Umutoty,
reprise,
Balıkmen,
orfettah,
murat_96,
GreeNWooD,
aXarayli,
Xarpet,
simsela,
kerem1135,
FerhatDumann,
BirkanKaya,
bytrmrt,
Furkan2026,
damlasoytrk,
ByOscar:),
ngerekli,
gyunda,
Cyber_Scout,
Erkay0,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.