ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Zeynep87
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
01 Aralık 2016 19:27
Toplam Mesaj:
14 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Zeynep şarman
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Bursa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Zeynep şarman
SON 9 MESAJI
Betam Hastalıklımıydı?
[QUOTE=NickYok]Balığınızın beyaz çene kısmı yaşlılıktan oluyor aldığımda yavru olarak kan kırmızı olan bettam şuan beyaz oldu sadece çene kısmında oluyor vakti gelmiş yani üzülmeyin hobiyide bırakmayın yeni bir beta alabilirsiniz [:)][/QUOTE]. Şuan bunu okuduğum için gerçekten çok mutlu oldum azda olsa içim rahatladı en azından benim üzüntümün üzerine ekleme yapmadgınız ve beni tekrar almam konusunsa cesaretlendirdiğiniz için teşekkürederim sevgiler[:*]
[QUOTE=BabySoul]
Aslında yorumlar sert değil. Forumda bir çok kişi hasta ya da bardakta satılan balıkları alıp onlara hayat veriyor. Fakat şunu unutmayın ki bir canlı almadan önce araştırma yapın. Çünkü çoğu akvaryumcu ya da petshop'un amacı para kazanmaktır. Öyle olmasa fanus ile japon, beta kabı ile beta satmazlardı. Hali hazırda bir akvaryumunuz var, bir ısıtıcı ve var mı yok mu bilemem ama bir iç filtre ile yeni bir betayı şampanya kadehinden kurtarabilirsiniz. Belki daha sonra ona bitkiler ekleyip daha mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. Bir de o dipte ki renkli taşlar salınım yapabilir. İşte bu yüzden balık ölmeden önce akvaryumculardan plastik bitki, renkli taşlar gibi bir şeyler almadan foruma göz atın ya da sorun.[/QUOTE]. Eklediğim fotoğraf 8ay öncesine aitti şuanki akvaryumu daha elverişliyli yapay hiç birşey kullanmadım çünkü buradada bilgi alışverişi yapmıştık bu konuyla alakalı ölmesine sebebiyet verecek bir ortamda değil di aksine canlı yem dahi teymin ettim fakat sanırım yaşlılığınında etkisi ile yapacak bişey kalmadı bundan sonra alırsam şayet muhakkak daha dikkatli olacağım sevgiler
[QUOTE=NickYok]Balığınızın beyaz çene kısmı yaşlılıktan oluyor aldığımda yavru olarak kan kırmızı olan bettam şuan beyaz oldu sadece çene kısmında oluyor vakti gelmiş yani üzülmeyin hobiyide bırakmayın yeni bir beta alabilirsiniz [:)][/QUOTE]. Şuan bunu okuduğum için gerçekten çok mutlu oldum azda olsa içim rahatladı en azından benim üzüntümün üzerine ekleme yapmadgınız ve beni tekrar almam konusunsa cesaretlendirdiğiniz için teşekkürederim sevgiler[:*]
[QUOTE=BabySoul]
Aslında yorumlar sert değil. Forumda bir çok kişi hasta ya da bardakta satılan balıkları alıp onlara hayat veriyor. Fakat şunu unutmayın ki bir canlı almadan önce araştırma yapın. Çünkü çoğu akvaryumcu ya da petshop'un amacı para kazanmaktır. Öyle olmasa fanus ile japon, beta kabı ile beta satmazlardı. Hali hazırda bir akvaryumunuz var, bir ısıtıcı ve var mı yok mu bilemem ama bir iç filtre ile yeni bir betayı şampanya kadehinden kurtarabilirsiniz. Belki daha sonra ona bitkiler ekleyip daha mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. Bir de o dipte ki renkli taşlar salınım yapabilir. İşte bu yüzden balık ölmeden önce akvaryumculardan plastik bitki, renkli taşlar gibi bir şeyler almadan foruma göz atın ya da sorun.[/QUOTE]. Eklediğim fotoğraf 8ay öncesine aitti şuanki akvaryumu daha elverişliyli yapay hiç birşey kullanmadım çünkü buradada bilgi alışverişi yapmıştık bu konuyla alakalı ölmesine sebebiyet verecek bir ortamda değil di aksine canlı yem dahi teymin ettim fakat sanırım yaşlılığınında etkisi ile yapacak bişey kalmadı bundan sonra alırsam şayet muhakkak daha dikkatli olacağım sevgiler
Betam Hastalıklımıydı?
Gerçekten çok güzel görünüyor çok üzdü beni balığımın hastalık süreci artık alacağımı sanmam fakat siz nelere dikkat ettiğinizi nasıl baktıgınızı paylaşırsanızsevinirim bu arada teşekkürler alakanız için
Gerçekten çok güzel görünüyor çok üzdü beni balığımın hastalık süreci artık alacağımı sanmam fakat siz nelere dikkat ettiğinizi nasıl baktıgınızı paylaşırsanızsevinirim bu arada teşekkürler alakanız için
Betam Hastalıklımıydı?
Yeteri kadar üzgünüm yorumlar çok sert yinede teşekkürler hoşçakalın
Yeteri kadar üzgünüm yorumlar çok sert yinede teşekkürler hoşçakalın
Betam Hastalıklımıydı?
[QUOTE=MatmanKara]Tam olarak anlayamadım söylediklerinizi. Balığım dediğiniz fotoğraftaki balık değil mi? 8 aydır sizde yani. 8 aydır bu beyazlık varsa neden şuan soruyorsunuz? 8 Aydır böyle ise sorun yok, deseni böyledir derisinin. Ama normal renkli bir Betta birden bu şekilde beyazlıyorsa muhtemelen ölecek demektir. Tecrübelerime göre de yaşlanıp ölen Bettalarda aynı bu şekilde oluyor beyazlık. [/QUOTE] ben balığımı 8ay önce aldım ve buraya eklemediğim foto 8ay önceki foto ve balığımı aldıktan kısa bir süre sonra kuyruk erimesi vs ler yaşadı yani sorum şuki bu balık aldığımda hastamıydı fotodan yorum yapılacak olursa balığım öldü 2güm önce maalesef
[QUOTE=BabySoul]Geçmiş olsun, yalnız 8 ay kısmını anlayamadım. Beyazlık pamukçuk şeklinde ise hastalıktır. Fakat 8 ay boyunca o tür bakteriyel ya da mantar bazlı hastalıkla balık yaşayamaz. [/QUOTE] microfish kullandım bi ara toparladı fakat sonrada şişti
[QUOTE=MatmanKara]Tam olarak anlayamadım söylediklerinizi. Balığım dediğiniz fotoğraftaki balık değil mi? 8 aydır sizde yani. 8 aydır bu beyazlık varsa neden şuan soruyorsunuz? 8 Aydır böyle ise sorun yok, deseni böyledir derisinin. Ama normal renkli bir Betta birden bu şekilde beyazlıyorsa muhtemelen ölecek demektir. Tecrübelerime göre de yaşlanıp ölen Bettalarda aynı bu şekilde oluyor beyazlık. [/QUOTE] ben balığımı 8ay önce aldım ve buraya eklemediğim foto 8ay önceki foto ve balığımı aldıktan kısa bir süre sonra kuyruk erimesi vs ler yaşadı yani sorum şuki bu balık aldığımda hastamıydı fotodan yorum yapılacak olursa balığım öldü 2güm önce maalesef
[QUOTE=BabySoul]Geçmiş olsun, yalnız 8 ay kısmını anlayamadım. Beyazlık pamukçuk şeklinde ise hastalıktır. Fakat 8 ay boyunca o tür bakteriyel ya da mantar bazlı hastalıkla balık yaşayamaz. [/QUOTE] microfish kullandım bi ara toparladı fakat sonrada şişti
Betam Hastalıklımıydı?
[QUOTE=BabySoul]Ağızdaki beyazlık mantarda olabilir, columnariste. Columnaris ise balığın renklerinde grileşme/beyezlaşma, dışkıda şeffaflık, kuyruklarda ve yüzgeçlerde erime başlar. Her iki durumda mikofish ya da sera baktopur direct kullanmanız gerekir. Ayrıca ısıyı 24 derece üzerine asla çıkarmayın.[/QUOTE]. Bu yazdıklarınızın hepsini maalesef yaşadı balığım bana hastalıklı balık vermişler demek oluyor sanırım gerçekten çok üzgünüm
[QUOTE=BabySoul]Ağızdaki beyazlık mantarda olabilir, columnariste. Columnaris ise balığın renklerinde grileşme/beyezlaşma, dışkıda şeffaflık, kuyruklarda ve yüzgeçlerde erime başlar. Her iki durumda mikofish ya da sera baktopur direct kullanmanız gerekir. Ayrıca ısıyı 24 derece üzerine asla çıkarmayın.[/QUOTE]. Bu yazdıklarınızın hepsini maalesef yaşadı balığım bana hastalıklı balık vermişler demek oluyor sanırım gerçekten çok üzgünüm
Betam Hastalıklımıydı?
Balığım 8aydır benimleydi fakat kaybettim ve microfish de dahil herşeyi yaptım fakat son günlerindede dropsy oldu sanırım şişti balığım ve benim sorma nedenim bu balık aldığımda ağız çevresi beyazdı yani fotoda ki şekildeydi araştırma yaptgımda bana satılan balığın sanırım hastalıklı olduğunu farkettim çok üzgünüm 2gündür ve gerçekten vicdan azabı çekiyorum ısıtıcısı yoktu akvaryumumun gerek olmadığı söylenmişti
Balığım 8aydır benimleydi fakat kaybettim ve microfish de dahil herşeyi yaptım fakat son günlerindede dropsy oldu sanırım şişti balığım ve benim sorma nedenim bu balık aldığımda ağız çevresi beyazdı yani fotoda ki şekildeydi araştırma yaptgımda bana satılan balığın sanırım hastalıklı olduğunu farkettim çok üzgünüm 2gündür ve gerçekten vicdan azabı çekiyorum ısıtıcısı yoktu akvaryumumun gerek olmadığı söylenmişti
Betam Hastalıklımıydı?
Arkadaşlar merhaba beta balığımın ağız kısmındaki beyazlık hastalık belirtisimidir acaba yardımcı olursanız sevinirim?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/186200/071020162324441.jpg[/IMG]
Arkadaşlar merhaba beta balığımın ağız kısmındaki beyazlık hastalık belirtisimidir acaba yardımcı olursanız sevinirim?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/186200/071020162324441.jpg[/IMG]
Betamın Kuyruğu Yırtık Yırtık Oldu Ne Yapabilirim?
Tesekkürederim.Betam tek yaşıyor beni gördüğümde kıvrışa kıvrıla heycanla yüzüyor sıhatli görünüyor yemide beta yemi kullanyorum fakat filtreleme dediniz filtre almalımıyım beta için
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/186200/230520160032281.jpg[/IMG]
Balığım burda yaşıyor hangi yemi önerirsiniz
[QUOTE=Kromatit]Düzenli su değişimlerini biraz sıklaştırın o kendisini toparlar.
Toparlamazsa beyaz benek tedavisi uygularsınız.
Bu arada akvaryumunuzun fotoğrafını koyarsanız balığınızı strese sokacak zayıf düşürecek bir şey var mı incelemiş oluruz.[/QUOTE][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/186200/230520160032281.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/186200/230520160032281.jpg[/IMG]
Tesekkürederim.Betam tek yaşıyor beni gördüğümde kıvrışa kıvrıla heycanla yüzüyor sıhatli görünüyor yemide beta yemi kullanyorum fakat filtreleme dediniz filtre almalımıyım beta için
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/186200/230520160032281.jpg[/IMG]
Balığım burda yaşıyor hangi yemi önerirsiniz
[QUOTE=Kromatit]Düzenli su değişimlerini biraz sıklaştırın o kendisini toparlar.
Toparlamazsa beyaz benek tedavisi uygularsınız.
Bu arada akvaryumunuzun fotoğrafını koyarsanız balığınızı strese sokacak zayıf düşürecek bir şey var mı incelemiş oluruz.[/QUOTE][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/186200/230520160032281.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/186200/230520160032281.jpg[/IMG]
Betamın Kuyruğu Yırtık Yırtık Oldu Ne Yapabilirim?
Beta kuyruk yırtılması[:'(]
Beta kuyruk yırtılması[:'(]
SON MESAJLAR
- Oranda Buyuk Beyaz Lekeler Eren40, 02:48
Hastalıklar ve İlaçlar - Bu Karidesler Ne Yer? Muhammedbedri, 02:44
Omurgasızlar - Yeniyim Ve Bilmiyorum İsmail_96965, 02:20
Yeni Üye Forumu - 100cm Akvaryum onuroztrk06, 01:49
Yeni Üye Forumu - Yavruluğa Almalımıyım? Smet200146, 01:44
Canlı Doğuranlar - 360 Litre Bitkili Akvaryum Balık Tavsiyesi UmitKazanbey, 01:18
Yeni Üye Forumu - Ph Ölçüm Önerisi Mesutoviç, 01:17
Akvaryum Bilimi - Balıklarım Ölüyor... UmitKazanbey, 01:13
Yeni Üye Forumu - İlk Walstad Denemem Mesutoviç, 00:55
Akvaryum Tanıtımı - Theodoxus Anatolicus Hakkında AmatorLepistesci, 00:53
Omurgasızlar - Tavsiye Mesutoviç, 00:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Anubias Çiçek Açtı Smet200146, 00:39
Bitki Akvaryumları Genel - Vahşi Form Lepistes! Smet200146, 00:24
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Yandan Sump Motor Gücü UmitKazanbey, 00:20
Yeni Üye Forumu - Yeni Akvaryum Tankı İçin Öneri Sistem Ve Tavsiyel Smet200146, 00:01
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Mayalı Co2 Hortumunda Sümüksü Salgı Cyber_Scout, 23:45
Hastalıklar ve İlaçlar - Kum Şelalesi Ve Bitkili Akvaryum Kurulumunda Öneri BoZeY, 21:20
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Lepistes Yavruları Karides Yavrularını Yer Mi? Can T., 20:44
Canlı Doğuranlar - Eriyen Ve Sararan Yapraklar CoryCory, 20:34
Bitki Akvaryumları Genel - 60*30*40 Nature High Tech Denemesi :) CoryCory, 20:13
Akvaryum Tanıtımı - Hava Motoru Çok Isınıyor İsmail_96965, 20:05
Yeni Üye Forumu - Vatoz Renk Değiştirmiş Sizce Normal mi? M0nty, 20:01
Yeni Üye Forumu - 🚑 Balığım Hamile Mi? — Güncel M0nty, 19:56
Canlı Doğuranlar - Beta Balığı Üretim Dişi Yumurtlama Süreci M0nty, 19:54
Labirentliler - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin KaanE, 17:07
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - 40 Litre Nano Bitkili Akvaryumum Boraras, 15:55
Akvaryum Tanıtımı - Beta Tank (regeneration) rei, 15:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Akvaryumumun İlk Ayı Sikowski, 14:55
Bitki Akvaryumları Genel - Aquael Fzn Pro Serisi Şelale Filtre Orhan76, 14:54
Malzemeler ve Yemler Forumu - Kum Tavsiyesi Ehtiyar, 14:27
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sobo T240f Tankı Karides İçin Uygun Mu? Tarık Buğra, 14:12
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Erkek Lepistesimin Hastalığı İsmail_96965, 13:51
Hastalıklar ve İlaçlar - Bazı Doğu Afrika Cikletlerindeki Çizgisel Kalıplar Orhan76, 12:45
Makaleler ve Tercümeler - Anaparça Olarak Ne Seçmeliyim AmatorLepistesci, 10:31
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Hastalık Orhan76, 08:55
Hastalıklar ve İlaçlar - Deri Çizilmesi Orhan76, 08:31
Discus - 30 Lt Akvaryum 1 Beta 2 Çöpçü 1 Tül Vatoz Uygunmu Ehtiyar, 07:10
Yeni Üye Forumu - Yaşam Alanı Sibel01, 00:22
Yeni Üye Forumu - 100x45x30 Akvaryumum Var Kaç Lepistes Alır? İsmail_96965, 00:20
Yeni Üye Forumu - Hamile Oranda Balığı Hakkında İsmail_96965, 23:23
Sazansıgiller - Walstad Deneyimi Hobimus, 23:22
Yeni Üye Forumu - 3 İn 1 Güney Amerika Tanklarım bendeniztayfun, 22:31
Akvaryum Tanıtımı - Karides Lepistes Yavrularını Yer Mi? Mesutoviç, 21:59
Canlı Doğuranlar - Akvaryumda Fazla Bakım Gerektirmeyen Bitki Ve Kumu Mesutoviç, 21:47
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Hakkında Tavsiye Mesutoviç, 21:42
Yeni Üye Forumu - Belamı Sürekli Dipte Duruyor Taha Yanık, 20:07
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Aspet Akvaryum - İstanbul Akvaryumcu Dosyası KaanE, 19:07
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Akvaryum Temizliği Ve Berraklığı bendeniztayfun, 19:03
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Silikonlamadaki Boşluklar Hk. asliaral, 15:18
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Tetraex1200 Debideki Orantısızlık asliaral, 15:17
Malzemeler ve Yemler Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Bitki Çeşitleri emreemin 02:24
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 02:24
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 02:24
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 02:24
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 02:24
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 01:49
- 10 Cm Üstü Midas, Texas, Dovii, Umbie Hüseyin Piroğlu 01:32
- Çikolata Ve Rotkeil Hüseyin Piroğlu 01:32
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 01:06
- Çizgili Ve Altın Elma Salyangozu GOLDFISH 01:06
- Bolbitis Türleri Ve Java Fern Arıyorum alierdemir87 00:55
- Akvaryumları Boşaltıyorum metsi 00:47
- Cüce Vatoz Yavruları gürkanbey 00:03
- 2.67 Tüp Furcifer 23:46
- Dennerle Akvaryum Furcifer 23:46
- Digital Termostatlı Sogutucu İkili Fan Furcifer 23:46
- Creaqua Nano Elit Furcifer 23:46
- Kökler Ve Bitkiler Mikail Erdoğan 23:39
- Akvaryum Adına Her Şey Komple Akvaryum Malzemeleri Mikail Erdoğan 23:39
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 22:29
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 22:29
- Sıfır Hagen Kutu Filtreler ootkn 22:25
- Japon Şemsiyesi Yeni Köklenmiş Fideler ootkn 22:25
- Şelale Filtre Ve Hortum ootkn 22:25
- Alabalık Yemi 2,8 Kg 500 Tl ootkn 22:25
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 19:40
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 19:40
- Geophagus Red Head Tapajos harunefe 19:38
- Salvinia Natans Ve Yeşil Su Kültürü ternapi 18:55
- Amano Karides Arıyorum (istanbul İçi Ve Çevresi) Boraras 18:54
- Hobiciden Kaliteli Bitkiler sakal34 18:28
- Mini Sumplu Akvaryum LEGEND59 17:51
- 50x25x25 Sumplu Akvaryum LEGEND59 17:51
- Akvaryum Ve Malzemeleri AquaPuella 17:27
- Power Led Takas dus_zamani 16:32
- Power Led Takas dus_zamani 16:32
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 15:52
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 15:52
- Yavru Vermiş Genç Marble Melek Çifti palankesli 15:46
- Üst Kalite Sarı Ateş Neon Kerems06 15:37
- Microfex Canlı Garantili Gönderim Rafayel 15:19
- Seachem Amguard Rafayel 15:19
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 14:27
- Genç Yetişkin Kribensisler Koksal Gurkan 14:27
- Lda 16 Düz Ve Siyah Tül sirhill 14:09
- Bitki , Sıvı Gübre , Ramshorm CevdetSERBEST 14:00
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 14:00
- Moss Teli , Moss Rafı, Karides Yuvası CevdetSERBEST 14:00
- Damızlık Mavi Karides Ve Helena Katil Salyangozla Başak u 13:46
- 5 Erkek Saulosi Emirk 13:32
KULLANICILAR
- 62 Online Kullanıcı, 34 Üye
Online Kullanıcılar
BaldGuy,
msrt,
cihann7,
Poetika35,
UmitKazanbey,
muratavcı,
nakkas__45,
Smet200146,
urzais,
Tuby,
Hidro Dinamik,
-RBG-,
EKAR,
IgorVladimir,
mar76,
onuroztrk06,
eymencyln,
UEK,
AtlasPoyraz,
AmatorLepistesci,
cagrikarabas,
asliaral,
mrah,
Aguamentist,
Ayktgnc,
karavezir,
Paraksi,
Ehtiyar,
dekul,
blupblup,
Cyber_Scout,
HaydarGul,
Taha Yanık,
ArtaN,
Balikcidede,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.